Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (11/2/2024)



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

 


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. 21.00-21.45 Το βράδυ τι έπαιξε ο αντ1 και έκανε τέτοια καλά νούμερα;
    Aσχημα νούμερα για το σκαραβαίο του Αλφα. Δεν ειναι για 9 η ωρα το βραδυ της Κυριακής που ο τηλεθεατης θέλει κάτι πιο χαλαρό. Ας το βάλουν στην ώρα του Γιατρου. Ο Αλφα κάνει το Σαββατο 11 με χιλιοπαιγμένη ταινία. Η ωρα προβολής αδικει τη σειρα και ριχνει τον Αλφα.
    Το σαρβάιβορ 16 και 17 στα τεταρτα πριν τις 10 που άλλες μέρες δεν τα καταφέρνει.
    Κριμα για το φαμαγκούστα να πέφτει στα 16αρια όταν αναδεικνύει ένα θέμα που εμείς οι Ελληνες της Ηπειρωτικής Ελλάδας το έχουν ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ πιο ανταγωνιστικο το προγραμμα του ΟΡΕΝ και μακρια απο τα καθημερινα 3αρια το Σ/Κ αν συνεχισει ετσι στη νεα ωρα ο Γουμενιδης μπορει και να πιασει τα νουμερα που εκανε η Τσολακη περσι,η Αννιτα σε φλερτ με τα διψηφια το μεσημερι,οι Εικονες στο καινουργιο επεισοδιο συχνα διψηφιες,καλα νουμερα το δελτιο ειδησεων,συγκριτικα με τα απογοητευτικα καθημερινα,το ιδιο και το διδυμο Ρεβη-Χαριτατος το πρωι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημαντική άνοδος για το Survivor, που ξεχώρισε λόγω της εισόδου του Τζέιμς Καφετζή και προσπέρασε το πτωτικό κάθε εβδομάδα Famagusta. Το reality απέκτησε, μετά από καιρό, πολύ ενδιαφέρον χθες και το παρακολούθησα ζεστά ως τηλεθεατής. Πολύ ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα του τηλεπαιχνιδιού της Πάνια, που ανέβασε σημαντικά τα ποσοστά του OPEN και ξεπέρασε το 8-9% σε κάποια τέταρτα. Υπήρχε, μάλιστα, μεγάλη αναπαραγωγή και στα social για το Next Please.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com