Ticker

10/recent/ticker-posts

Στη δικαιοσύνη στέλνει η Tanweer τον ΑΝΤ1 για την σειρά Μετά τη Φωτιά..



Τον δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει η υπόθεση της αιφνιδιαστικής διακοπής της σειράς «Μετά τη φωτιά» από τον ΑΝΤ1. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Tanweer Productions, που είχε αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής της σειράς, θα κινηθεί νομικά κατά της απόφασης της τηλεοπτικής εταιρείας του ΑΝΤ1, με βάση το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές για το ελάχιστο εγγυημένο όριο της προβολής 60 επεισοδίων της συγκεκριμένης τηλεοπτικής σειράς.

Τι έχει συμβεί άραγε κι ο ΑΝΤ1 έκοψε την σειρά αλλά και την συνεργασία του με την Tanweer Productions; Ερωτηματικά προκαλεί η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και μάλιστα Πρωτοχρονιάτικα...

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μεταξύ μας τώρα παιδιά η σειρά πήγαινε χάλια. Αν δεν υπήρχε η ρήτρα ζήτημα αν θα της επέτρεπαν να φτάσει ως τις γιορτές και να ολοκληρωθεί ομαλά. Όπως έχουν κόψει άλλες σειρές χωρίς φινάλε και αυτή μάλλον θα είχε την ίδια κατάληξη. Και άλλες παραγωγές του πάνε χάλια αλλά αυτή είχε την ατυχία να είναι εξωτερική παραγωγή ενώ άλλες είναι εσωτερικές και έτσι έχουν μια ακόμα δικλείδα ασφαλείας. Υπήρχε όμως η ρήτρα των 60 επεισοδίων και το κόψιμο δεν ήταν τόσο εύκολο. Για αυτό και οι υπεύθυνοι της σειράς ένιωθαν κάποια ασφάλεια παρά τα χαμηλά νούμερα. Για αυτό και έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν κατάλαβαν πως και η ρήτρα να υπάρχει το κανάλι μπορεί να κάνει τα δικά του και να τους στείλει στην ανεργία σε μια νύχτα. Η κίνηση της εταιρείας παραγωγής είναι σωστή αφού υπάρχει η ρήτρα από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν τα δικαστήρια για το ποιος φταίει και ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Η απόφαση φυσικά θα αργήσει με όσους δούλευαν για τη σειρά να πρέπει να ψάξουν νέα δουλειά αφού δε νομίζω πως θα βρουν κάποιον να ενδιαφέρεται να συνεχίσει τη δουλειά αυτή. Τα νούμερα που έκαναν δύσκολα θα κάνουν κάποιο κανάλι να θέλει να τους εντάξει στο δυναμικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί το 10% να είναι χαμηλό, αλλά αν δούμε τα νούμερα των σειρών φέτος δεν ήταν για κόψιμο. Οι περισσότερες σειρές εκεί κυμαίνονται φέτος, σε ιδιωτικά κανάλια και στην ΕΡΤ. Αλλά δεν είναι το θέμα τα νούμερα, το θέμα είναι ότι ένα κανάλι (μια επιχείρηση) αποφάσισε να διακόψει συνεργασία (παρά τη ρήτρα των 60 επεισοδίων- που λειτουργεί σαν συμβόλαιο) με την εταιρεία παραγωγής για έναν ασαφή λόγο (προς το κοινό) και να αφήσει άνεργους 120 ανθρώπους πίσω και μπρος από τις κάμερες. Ο δρόμος είναι τα δικαστήρια πλέον, άλλα όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό, (μεγάλο χρονικό διάστημα για να εκδικαστεί η υπόθεση, και αν θα πάρουν ποτέ οι εργαζόμενοι τα λεφτά τους). Αυτό άνετα δημιουργεί προηγούμενο. Αν δε τους σταματάει το συμβόλαιο, τι εμποδίζει οποιοδήποτε κανάλι να πράξει το ίδιο με κάποια άλλη σειρά; Εκεί είναι το πραγματικό θέμα, και όχι αν θα κλείσει η ιστορία της σειράς.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com