Ticker

10/recent/ticker-posts

Παγώνει εκπομπή στο OPEN; - Όλο το ρεπορτάζ




Προς οριστική αναβολή για την επόμενη σεζόν οδεύει η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο κανάλι του Open παρότι οι συζητήσεις είχαν ενταθεί πρόσφατα για την ανάληψη της παρουσίασης.

Το κανάλι του Open, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, μεταθέτει τα σχέδια για πρωινό μαγκαζίνο για τον Σεπτέμβριο κρατώντας ωστόσο την ιδέα στο τραπέζι αλλά και τους υπόψηφιους παρουσιαστές stand by.

Υπενθυμίζουμε ότι για την ανάληψη της εκπομπής είχαν γίνει συζητήσεις με πολλά ονόματα με αυτό της Μαριάντας Πιερίδη να είχε ξεχωρίσει.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Το κανάλι αυτό παίζει συνέχεια τις ίδιες ταινίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα φλεβαρη μηνα τι αξια εχει να βγει αυτη η εκπομπη; ας την στησουν σωστα απο τωρα σιγα σιγα κ να βγει τον σεπτεμβρη. λεφτα για πεταμα κ να κανει 2% δεν ειναι ορθη κινηση απο οπεν οποτε καλα κανει κ παγωνει μεχρι να βγει με σοβαρες προοπτικες οχι με παρουσιαστριες της πλακας σα πιεριδη κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέσαμε από τα σύννεφα που εκπομπή στο Open παγώνει. Δεν περιμέναμε τέτοιες ειδήσεις από το συγκεκριμένο κανάλι. Φέτος τα έχουν κάνει στην κυριολεξία σαλάτα. Ας ελπίσουμε τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σωπατε καλε. δε βγαζει την εκπομπη για να την ταξει δωρακι σε οποια κανει τη δυσκολη για να δεχτει να παει στο τζαστ. χαχαχα τον μαθαμε πια το κοκλω. δεν υπαρχουν πια παικτες να πανε κ σιγουρα θα πρεπει να εχει την εκπομπη αυτη στο οπεν ως τυρακι για να τσιμπησει καποια να πει το ναι κ στο τζαστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com