Ticker

10/recent/ticker-posts

Εκτός προγράμματος η σειρά Μετά τη φωτιά - Τι συμβαίνει;



Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία.

Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.


Δημοσίευση σχολίου

32 Σχόλια

  1. Και την παίρνει λέει το Open χαχχχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τον Ποφάντη η διακοπή της συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής. Τί γίνεται βρε παιδιά αυτή την τηλεοπτική χρονιά; Δεν μπήκε καλά η χρονιά για το Μετά τη φωτιά. Τί θα γίνει τώρα με όσους δουλεύουν εκεί; Τελειώνουν όλα τόσο απλά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα! Έτσι απλά κόβεται; Ας του έδιναν μια παράταση να γυρίσουν έστω το τελευταίο επεισόδιο. Ας μη γυρίσουμε στις εποχές που έκοβαν σειρές. Γνωρίζουμε αν θα πάει σε άλλο κανάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη περυσι και προπερσι

      Διαγραφή
    2. Δεν κόβεται ακριβώς η σειρά. Είναι το θύμα ουσιαστικά και αυτή που πληρώνει την απότομη λήξη της συνεργασίας του καναλιού με την εταιρεία παραγωγής. Τώρα θα πρέπει να αναζητήσουν κάποιο άλλο κανάλι για να ολοκληρωθεί. Κάτι που εύκολο δεν είναι. Τα κατάφεραν οι του Έρωτα Φυγά αλλά δεν είναι κάθε μέρα του Αί Γιαννιού αφήστε που δεν έκανε και τα μεγάλα νούμερα η σειρά για να θέλει κάποιο άλλο κανάλι τόσο εύκολα να τη βάλει στο πρόγραμμα του.

      Διαγραφή
  4. Έπαιξε πριν τρέιλερ στον ΑΝΤ1 ότι από τις 15/1 επιστρέφουν οι σειρές με νέα επεισόδια και απόρησα γιατί στις 20:00 ανέφεραν ότι επιστρέφει ο Εκατομμυριούχος με νέα επεισόδια. Μα καλά πότε θα επιστρέφει το Ράδιο Αρβύλα; Ξεκινάνε τελευταίοι και τελειώνουν πρώτοι τη σεζόν. Γιατί δεν ξεκινάνε νωρίτερα; Επίσης από αυτό το Σάββατο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στις 15:00 γράφει ο Γιώργος Λιάγκας συναντά. Τι εκπομπή είναι αυτή; Θα παίζουν συνεντεύξεις από το Πρωινό; Σάββατο και Κυριακή 15:00-15:45 αναφέρει το πρόγραμμα. Η εκπομπή Όλα σε τάξη κόπηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ανοίξει άραγε το κουτί της Πανδώρας;
    Πολλές φορές έχουμε δει στην τηλεόραση κακά προγράμματα με υψηλό κόστος.
    Με τι κριτήρια εγκρίθηκαν αυτές οι παραγωγές;
    Για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο μεταξυ η εταιρεια παραγωγης ειναι η καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος το λέει ότι είναι η καλύτερη; Αν δε δουλεύεις εκεί δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε μια εταιρεία. Ότι κάνει καποιες παραγωγές δε σημαίνει κάτι.

      Διαγραφή
    2. φαινεται απο τις προσεγμενες σειρες, τον σεβασμο στον τηλεθεατη, το ποσο ευχαριστημενοι ειναι οι ηθοποιοι και η αριστη συνεργασια με την ερτ

      Διαγραφή
    3. Kαι μένα μου άρεσε η παραγωγη της σειράς. Εχει κάνει και τα καλύτερα μας χρονια στην ΕΡΤ, επισης καταπληκτική παραγωγή. Καμμια σχεση με Καραγιανναιους που λόγω μελισσων και σασμού έχουν επικρατήσει στην αγορα επειδη ακριβοπληρώνουν τα μεγάλα ονοματα και όλα τα υπολοιπα πράγματα της παραγωγής είναι για φτύσιμο.

      Διαγραφή
  7. Στην περίπτωση του Έρωτα Φυγά είχαν ξεσηκωθεί οι ηθοποιοί που θα έχαναν τη δουλειά τους και μαζί όλο το τουίτερ να τους υποστηρίζει. Για το Μετά τη Φωτιά δεν θα ακουστεί κιχ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς δεν έχει ακουστεί κάτι .?!!?.Από χθες που έχει βγει η ανακοίνωση έχει γίνει χαμός στα σοσιαλ μίντια ειδικά στο Τουίτερ και όχι άδικα.Ειλικρινά απαράδεκτο αυτό όλο που έχει συμβεί.

      Διαγραφή
    2. 7:24 έχεις δίκιο. Δεν είχε ακουστεί τίποτα όταν έγραφα το σχόλιο. Ίσως έπαιξε ρόλο και η Πρωτοχρονιά που άργησε κάπως τις αντιδράσεις. Από τότε που έγραψα το σχόλιο και μετά φούντωσαν οι αντιδράσεις.

      Διαγραφή
    3. Δεν ισχύει αυτό που λες. Οι αντιδράσεις του κοινού, υπήρξαν από την ημέρα που βγήκε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη διακοπή της σειράς

      Διαγραφή
  8. Σίγουρα θα έχουν κι άλλα επεισόδια γυρισμένα στο συρτάρι. Αυτά θα τα παίξουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αη να δούμε τώρα ποιος θα παρακολουθήσει Έρωτα Φυγά του οποίου το σενάριο έχει τελειώσει από τον περασμένο Απρίλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά; Και τότε, εμείς τι γράφουμε;;;; Πού τα ακούτε αυτά και τα αναπαράγετε, απορώ...

      Διαγραφή
    2. 6:27 Τι εννοείς; Γράφεις το σενάριο;

      Διαγραφή
  10. Το πιο κρίμα δεν είναι ότι κόπηκε η σειρά για εμάς τους τηλεθεατές αλλά ότι άνθρωποι μένουν μέσα στη σεζόν άνεργοι. Άνθρωποι που μπορεί να απέρριψαν αλλες δουλειές είτε στην τηλεόραση είτε στο θέατρο για να είναι σε αυτή τη σειρά. Και πολύ πιθανόν να μην πάρουν ούτε τα δεδουλευμενα από επεισόδια που δε θα προβληθούν. Πολύ κρίμα και ακόμα και να μη φταίει μόνο ο Ant1 θα έπρεπε κάπως να καλύψει αυτούς τους ανθρώπους που δε φταινε σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά την απόκτηση του Έρωτα φυγά ο ΑΝΤ1 δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να διατηρήσει και τα 2 σίριαλ και αποφάσισε να κόψει το ένα. Όλα τα άλλα περί διάρρηξης εμπιστοσύνης είναι να είχαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο "Φυγάς" δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Λυπηρό να μένει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά ξαφνικά, αλλά υπάρχει κάποιο κώλυμα με την εταιρεία παραγωγής. Γι' αυτό και θα το λύσουν δικαστικά, όπως γράφετε. Οπότε θα γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος. Ο Ant1 είχε εκφράσει το ενδιαφερον να αγοράσει τον δεύτερο κύκλο του "Φυγά" από το καλοκαίρι και να τον εντάξει εξαρχής στο πρόγραμμά του με όλες τις υπόλοιπες σειρές. Συνεπώς, αυτή τη στιγμή, δεν τρώει τη θέση κανενός. Είναι συγκυριακό το θέμα.

      Διαγραφή
    2. Δε σχετίζεται το ένα με το άλλο. Δε σταματάει έτσι απλά μια συνεργασία. Σίγουρα θα υπήρχαν ρήτρες, αφού υπήρχε και συμφωνημένος αριθμός επεισοδίων. Για να σταματάει το κανάλι τη συνεργασία, ενώ θα μπορούσε να κόψει τη σειρα όπως έκανε πέρυσι με το Εκτός υπηρεσίας, υπάρχει παρασκήνιο. Το αν το ήξεραν ότι θα συμβεί και προέκυψε ο Έρωτας συγκυριακά είναι άλλο.

      Διαγραφή
  12. Απαράδεκτη η κίνηση του ANT1 να κόψει τόσο ξαφνικά την σειρά από το πρόγραμμα του, μη σεβόμενος τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν. Δεν σημείωνε και 1%, ώστε να δικαιολογείται μια τέτοια απόφαση. Κινούταν γύρω στο 8-12%. Προφανώς, οι λόγοι είναι άλλοι και ως τηλεθεατή δεν με αφορούν. Μπορεί να μην παρακολουθώ την συγκεκριμένη σειρά, αλλά αν το έκανα, θα ήμουν σίγουρα εκνευρισμένος που μου στερούν μια σειρά που παρακολουθώ. Αυτές οι κινήσεις είναι τα πιστοποιητικά της αποτυχίας για έναν σταθμό, ανεξαρτήτως των ποσοστών τηλεθέασης, διότι το σημαντικότερο πράγμα είναι η έμπνευση εμπιστοσύνης στους τηλεθεατές και η δημιουργία συνήθειας. Αν δεν υπάρχουν αυτά, τα όποια αποτελέσματα εφήμερα θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ βλέπω την συγκεκριμένη σειρά....Αλλά συμφωνώ με όσα έγραψες .. Απαράδεκτη κίνηση και το λιγότερο ασέβεια προς τους τηλεθεατές και πρωτίστως προς τους συντελεστές της σειράς ....Και το χειρότερο είναι το γεγονός ότι δεν φρόντισε καν να ενημερώσει τους συντελεστές πριν βγάλει την ανακοίνωση ο σταθμός γιατί από ότι κατάλαβα και εκείνοι χθες ενημερώθηκαν ... Εύχομαι ότι θα βρεθεί στο τέλος κάποια λύση και να σωθεί η σειρά όπως ο Έρωτας φυγάς ...Ας την πάρει αν χρειαστεί άλλο κανάλι μόνο μην κοπεί ..Είναι κρίμα να μείνουν τόσοι άνθρωποι άνεργοι στα καλά καθούμενα χωρίς να φταίνε κιόλας ...Όποιος και αν φταίει.είτε η εταιρεία παραγωγής είτε το κανάλι είτε οποιοσδήποτε άλλος δεν έχει σημασία.επρεπε να βρεθεί άλλη λύση και όχι αυτή ...Είναι εντελώς άκομψη κίνηση και συμπεριφορά...

      Διαγραφή
  13. Τον ANT1 δεν τον είχαν εξαγοράσει κάτι άραβες με 300 εκ.ευρώ με μεγαλόπνοα σχέδια ανάπτυξης; Τί έγινε και τώρα κόβει σειρές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που έφτασε να κάνει σερί 6,9% στο νεανικό για πόσα επεισόδια, όλα καλά; Μένει στη θέση του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι εσωτερικη παραγωγη του αντ1. Και το σενάριο το κάνει διασκευή η σχολη του αντ1 γιατι δεν ειναι πρωτοτυπο. Μονο οι ηθοποιοι κοστίζουν.

      Διαγραφή
  15. Δε βλέπω λύση για τη σειρά δυστυχώς. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να την πάρει άλλο σταθμός. Ίσως κάποια πλατφόρμα Ελληνική ή η συνδρομητική τηλεόραση; Αλλά και αυτό δεν είναι εύκολο. Έχει ακουστεί κάτι ως τώρα;; Κάποιο κανάλι να νοιάζεται;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω να ενδιαφερθει κανενα καναλι για μια σειρα του 8-10%

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά θα μπορούσε να την πάρει η ΕΡΤ. Θα κάνει νούμερα πάνω από όλα τα προγράμματα της. Το ίδιο και το open. Το θέμα είναι αν έχουν κενό στο πρόγραμμα τους και αν μπορούν να καλύψουν το κόστος της παραγωγής.

      Διαγραφή
    3. 3:06 Λάθος κάνεις. Αν το πάρουν τα κανάλια που λες δεν θα συνεχίσει στα ίδια ποσοστά που έκανε, θα πέσει ακόμα πιο κάτω και η Παραλία θα εξακολουθήσει να έρχεται πρώτη στην ΕΡΤ1.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com