Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (25/1/2024)



Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Χωρίς τα ριάλιτι ανέβηκαν αρκετά πάλι οι σειρές. Ακόμα και η Ιουλία.
    Μόνο στον Ant1 δεν ανέβηκαν με τον Πρώτο από Εμάς να πατώνει ως συνήθως σε χαμηλά μονοψήφια και τον Έρωτα Φυγά να φαίνεται τελικά ως μια μάλλον αποτυχημένη μεταγραφή. Ακόμα και στο γενικό σύνολο πάτωσε χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρούσα λάθος που πηγε ο ερωτας φυγάς στον Αντέννα και οτι εκει θα έκανε 9% στο δυναμικό. Δεν περίμενα 7, 6 και 4. Δεν το περίμεναν ούτε και στον Αντεννα.
    Ας χαρουν μια μέρα γη της ελιας και σασμός γιατί απο βδομάδα θα παίζει καθημερινά το μαστερσεφ δηλαδή και Πέμπτη. Θα τους λιώσει.
    Λιγο στεναχωριέμαι για το dragons den. Ειναι ελπιδοφορο προτζεκτ. Με κάνει να ελπιζω για αυτην την χωρα κ γι αυτό θα ήθελα να πάει καλά. Κριμα που το μαστερσεφ θα παίζει και Παρασκευή. Θα το λιωσει κι αυτό.
    Το πρωινο σουσου επαιζε χθες την πρώτη ώρα κοινωνικό. Το bullying με την Μαριάντα Πιερίδη. Το πρώτο μισαωρο έκανε 2 και μετά 6. Μαλλον της βγαινει της Τσολάκη η στροφη προς το κοινωνικό. Το αμιγες ψυχαγωγικο τηλεοπτικο δεν φαινεται να ενδιαφερει τον κοσμο καθε μερα. Ειναι για το ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To switch στην ΕΡΤ εκανε 5 και 6 στα τεταρτα; Αυτο ολη τη χρονιά έκανε 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο οπεν εκανε παρτυ ο Ερωτας Φυγας με ποσοστα διψηφια στο δυναμικο και 20αρια στο συνολο,και τωρα βλεπω οτι παιρνει lead in 25αρια και γινονται 5αρια εν μια νυκτι,εννοειται να τα βλεπουν αυτα καποιοι απο την παραγωγη και ηθοποιοι που μιλησαν με απαξιωτικο τροπο για το πρωην καναλι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περυσι ο φυγας εκανε 15αρια την ανοιξη και πανω απο 20 στο συνολο. Φετος που ανελαβε αποκλειστικα ο Αποστολου, γυρισε αναποδα το σεναριο και βαφτισε την κακοποιηση ως κατι απλο που συγχωρειται. Στα επομενα επεισοδια το ενα θυμα πεθαινει και το αλλο ερωτευεται και μενει ξανα εγκυος αλλα με την θεληση της αυτη την φορα. Φετος εχασε το μισο δυναμικο στο οπεν και στον αντ1 θα καταληξει να κανει τα νουμερα που εκανε οταν ξεκινησε η σειρα γιατι κανενας δε θελει να βλεπει να αθωωνονται τετοια ατομα. Για τον ιδιο λογο βουλιαξε ο σασμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πήγαν απίστευτα λάθος σεναριακά και δεν ακολούθησαν πιστά το τουρκικό original σενάριο που 4 σεζόν είχε απίστευτες ανατροπές και εξελίξεις. Εδώ έχασαν τη μπάλα. Απορώ ο Αντ1 αυτή τη βασική λεπτομέρεια δεν την πρόσεξε πριν κάνει αυτή την επένδυση;

      Διαγραφή
    2. Ο βασικός λόγος είναι πως δ ν τραβάει στον Ant1.Πολλες σειρές έχουν ανάλογες ιστορίες αλλά δεν κάνουν 5%.Πριν απαξιωσουν το κανάλι που τους φιλοξενούσε οι συντελεστές έπρεπε να το σκεφτούν καλά

      Διαγραφή
  6. παιδια ποιος περιμενει στη ζωνη των 9 να σκισεο ο φυγας? ενα εργο που εχει περασει απο 40 κυματα. επρεπε να μεινει στις 8 ή στις 6. οταν εχει απεναντι τοσο ανταγωνισμο τι να κανει δηλαδη ο φυγας? οσο για τη τσολακη επρεπε να εχει κοπει ηδη. οχι να δουμε και τη τσολακη σε κοινωνικο θα γελανε κ οι πετρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την περασμένη Δευτέρα πέρασαν στον Αντ1 και επίσημα τα 251 επεισόδια του Έρωτα Φυγά (που ήταν στην κατοχή του OPEN) με τεράστιο οικονομικό αντίτιμο (φήμες λένε για 7-8 εκατομμύρια). Και όλα αυτά για ένα 7%.

      Διαγραφή
  7. Ο Αντ1 από αρχαιοτάτων χρόνων κάνει αποτυχημένες βιαστικές μεταγραφές. Όπως το 2006 που εν μια νυχτί αγόρασε τα ξένα ακριβά δικαιώματα του Έχεις Γράμμα, που έπαιζε κανονικά στον Alpha με τη Χατζηβασιλείου άλλα είχαν λήξει τα δικαιώματα, και έφερε στο πρόγραμμά του με τη Σία Λιαροπούλου και πάτωσε κάνοντας 5%.

    Έτσι Χατζηβασιλείου και Alpha μέσα σε 10 μέρες έφτιαξαν το Πακέτο και έσκισαν τον Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Τσολάκη τσιμπάει 2-3 μοναδούλες το τελευταίο 10ήμερο κάνοντας κοινωνικά θέματα τύπου ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. Αυτό ναι, είναι διαφορετική πρόταση σε σύγκριση με τους απέναντι.

    Υ.Γ.: Είναι άλλο το μοντέλο εκπομπής τύπου OPRAH, και άλλο η μετάδοση ειδήσεων εγκλημάτων και δικαστηρίων τύπου Λιάγκας-Καινούργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com