Ticker

10/recent/ticker-posts

Αναλυτικά τα 15' νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα προγράμματα (11/1/2024)


Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού; 

 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

 ΠΗΓΗ: The Nielsen Company



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. η τσολακη γιατι δεν εχει κοπει ακομη; ειναι αυτα ποσοστα για το οπεν με 0 1 και 2%? μπραβο κοκλωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω τι πάει λάθος με την Τσολάκη, ή μάλλον όλοι καταλαβαίνουμε...

      Είναι λες και η εκπομπή αυτή δημιουργήθηκε για να αναφέρεται καθ' όλη τη διάρκεια της το όνομα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ τουλάχιστον 20 φορές μέσα στις 3 ώρες.
      Η εκπομπή έχει ως εξής: προβολή και επανάληψη των θεμάτων και των αποκλειστικών του Super Κατερίνα 10 λεπτά αφού προβληθούν στον Alpha, με την Τσολάκη να προλογίζει κάθε θέμα ως εξής "Είδαμε πριν λίγο στην εκπομπή της Κ. Καινούργιου Super Κατερίνα..." ή "Ένα ακόμα αποκλειστικό που ανέδειξε η εκπομπή της Κ. Καινούργιου σήμερα...".

      Από την άλλη Αυγερινοπούλου και Μηλιόγλου αναφέρουν συνεχώς και καθημερινά το Πρωινό με τον Γ. Λιάγκα. "Είδαμε στο Πρωινό με τον Γ. Λιάγκα το χ,ψ... είπε ο Γ. Λιάγκας στην εκπομπή του αυτό, αυτό και αυτό...". Ενώ ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μιλάει αραιά και που για το πρωινό της ΕΡΤ1 και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, κάνοντας αυστηρή κριτική για τα νούμερα τηλεθέασης του.

      Τέλος όσον αφορά την πρώτη ώρα της εκπομπής 10:00-11:00 τα νούμερα είναι 0% γτ το Open τελειώνει τον Παναγιώτη Στάθη, που κάνει 4-5%, στις 09:35 και βάζει καπάκι 20 λεπτά telemarketing μέχρι και τις 10 με το Σου Σου να έχει lead-in 0% από τις τηλεπωλήσεις.

      ΤΕΛΙΚΑ, αυτή η εκπομπή φτιάχτηκε για να διαφημίζει τους απέναντι. Το Open φαίνεται δεν έχει κανένα λόγο σε αυτή. Αυτό δε γινόταν ούτε όταν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV είχε πρωινό 10-1 απέναντι από τον ΠΡΩΪΝΟ ΚΑΦΕ του Ant1 που ήταν ίδιος όμιλος.

      OPEN το μεγάλο (;;;) αυτοκαταστροφικό κανάλι!

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com