Ticker

10/recent/ticker-posts

Νέα πρόσωπα στο κάδρο για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open



Πότε αναμένεται να βγει στον αέρα η εκπομπή του Σαββατοκύριακου; Θα είναι τελικά όλοι όσοι έχουν συζητήσει;


Νέα δεδομένα πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open, την οποία αναμένουμε εδώ και καιρό.

Αρχικά, όσον αφορά στο πότε θα βγει στον αέρα, οι πληροφορίες μας λένε πως στην καλύτερη περίπτωση θα την δούμε στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίο. Το επόμενο ερώτημα έχει να κάνει με το ποιοι θα συμμετέχουν σε αυτή τελικά.


Για παράδειγμα, η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία πλέον θα έχει και αρκετές υποχρεώσεις στον Δήμο Σαρωνίδας, θα έμπαινε σε μια διαδικασία αναμονής και προετοιμασίας για να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φεβρουάριο σε ένα αβέβαιο σκηνικό;


Από την άλλη, φαίνεται πως μπαίνουν και άλλα ονόματα στο κάδρο με τους συμμετέχοντες παρουσιαστές, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Μαρία Αντωνά είναι ένα από αυτά. Παράλληλα, Μάρα Μεϊμαρίδη και Χρυσηίδα Δημουλίδου, ίσως διεκδικήσουν μία θέση στην ομάδα της εκπομπής.


Και βέβαια, με ερωτηματικό μένει η Ραμόνα Βλαντή, ένα από τα πρόσωπα που έχει συζητήσει για να ενταχθεί στο Σαββατοκύριακο.


Γράφει ο Γιώργος Σκρομπόλας (zappit)

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. καλα κρασια. δεν πανε καθολου καλα στο οπεν. στρατηγικη μηδεν. εχουν παθει σοκ με τον πατο που εχουν πιασει ηδη οι 3 ψυχαγωγικες ζαριφη τσολακη νασου κ σου λεει πως να τολμησουμε να βγαλουμε κ αλλες κ να πανε κ αυτες 3-5%?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάρα Μεϊμαρίδη

    Χρυσηίδα Δημουλίδου

    Φέρτε και τη Σία Λιαροπούλου να δέσει το γλυκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. +Βατίδου, Μηλιαρέση, Γεωργαντά, Μαλτέζου & Παπαδοπούλου με το γνωστό τους Telemarketing.

      Διαγραφή
  3. Εντωμεταξύ είπανε πως πάνε να επαναφέρουν το THE BOOTH (μιας και η Barking έχει τα δικαιώματα του αμερικανικού THE VIEW από το 2020). 4 γυναίκες με διαφορετικές απόψεις, διαφορετικά αντικείμενα και κοινωνική άποψη σχολιάζουν την επικαιρότητα.

    Γιατί το ψάχνουν τόσο πολύ με άκυρα ονόματα και δεν βάζουν ξανά τις Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κρυσταλλία Ρήγα & Σοφία Κουρτίδου αφού και το προηγούμενο παραγωγής Barking ήταν;

    Σαν πρόταση, αντί για ακόμα ένα πρωινάδικο ΣΚ, είναι διαφορετική πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε ο Κοκλώνης έλεγε πως ήταν απόφαση OPEN η διακοπή, όπως και του Πακέτου και του Παρλιάρου, και πως πίστευε πολύ σε αυτή την τετράδα. Μπόρει πλέον πολύ εύκολα να ξαναβγάλει αυτό το πρόγραμμα. Άλλωστε και οι 4 κυρίες δεν είναι κάπου τηλεοπτικά.

      Διαγραφή
  4. καμια σοβαρη παρουσιαστρια δεν θα παει σε τετοιο καναλι με τετοια ερασιτεχνικη αντιληψη στις εκπομπες που μονο τηλεπωλησεις κανουν κ τιποτα αλλο. αν ηταν σοβαρο καναλι το οπεν θα ειχε ηδη κλεισει τις μαλεσκου σπυροπουλου κ θα τις εβαζε στο οπεν μπας κ παρει λιγο λαμψη και ζωντανια απο ομορφες κ νεες κοπελες. οχι οπως τωρα που τα μονα ονοματα που λενε για οπεν ειναι ολες οι συνταξιουχες μαρα, αλιμπερτη δρουζα, δημουλιδου κλπ κλπ. ολες αυτες θα πιασουν νεανικα κοινα κ θα δωσουν φρεσκαδα στο οπεν; απλα κλαιω. οσο ο κοκλω παει να κανει εκπομπες με τα βυσματα του αυτα τα 5αρια θα βλεπει μια ζωη κ καλα να παθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έίχαν κάνει και συναντήσεις με τις Κάκαβα, Πιερίδη και Τσαλαπάτη και διέρρεαν ότι αυτές θα είναι οι παρουσιάστριες και μάλιστα έβγαιναν με μεγάλη χαρά οι Κάκαβα και η Πιερίδη και έλεγαν ότι ο Τριαντάφυλλος θα είναι εκτός και ότι θα είναι γυναικεία υπόθεση η εκπομπή. Τελικά τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλοι (όλες) θα πρέπει να είναι πιο σεμνοί και εγκρατείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία ιδέα θα ήταν μια εκπομπή με όλες τις τηλεπερσόνες του telemarketing. Σίγουρα μια cult στιγμή για την εποχή του politically correct.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ξανα λεω οσο ο κοκλω σκεφτεται φιλικα κ οχι ρεαλισιτκα το οπεν θα βουλιαζει στα 5αρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προβλέπω η εκπομπή να βγει κατα το Πασχα και αν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com