Ticker

10/recent/ticker-posts

Mediatown: Η πτώση του "Έρωτα φυγά", το στοίχημα της Ζαρίφη, η συνεργασία Κοκλώνη με το MEGA, μόνη η Μαγγίρα, κρίμα για τη Φαίη



 Τετάρτη σήμερα και ένα ακόμα "Mediatown" με ωμές αλήθειες είναι εδώ για να σας κάνει παρέα. Φορέστε ζώνες και πάμε...





Η ανεξήγητη (ή μήπως όχι) πτώση του "Έρωτα φυγά" στα νούμερα

Με το που έγινε γνωστό πως σταματά ο "Έρωτας φυγάς" πρόωρα έπεσαν κατευθείαν και τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς. Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό; Τυχαίο ή μήπως ο κόσμος τιμωρεί το κανάλι για την επιλογή αυτή; 

Ξέρετε, μπορεί κάποιος που έχει μηχανάκι τηλεθέασης να δει ένα πρόγραμμα και να μην επιλέξει αυτό να καταγραφεί στην προτίμησή του. Είναι η πιο πιθανή εξήγηση...



Δεν κέρδισε το στοίχημα η Ζαρίφη

Μένω λίγο ακόμα στο OPEN. Η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη έχει ενδιαφέρον ως ιδέα καθώς είναι κάτι αρκετά πρωτότυπο. Παρόλο αυτά αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πολύ κρύο και αμήχανο. Ίσως να φταίνε και κάποια πρόσωπα, αλλά το πείραμα μέχρι στιγμής δεν πέτυχε. Ούτε η εκπομπή συζητιέται, ούτε τα νούμερα είναι αυτά που θα έπρεπε να είναι. 

Και μπορεί να μιλάμε για ένα κανάλι περιορισμένης δυναμικής, αλλά αν το "Οδός Ζαρίφη 2" έκανε 8αρια, τότε θα μιλάγαμε για μεγάλη επιτυχία. Αν έκανε 6αρια θα μιλάγαμε για ικανοποιητικά ποσοστά. Όμως τα 3αρια και τα 4αρια δείχνουν ότι το γλυκό δεν έδεσε...Και φυσικά δεν φταίει η Κατερίνα Ζαρίφη...



Η αναγκαστική συνεργασία Κοκλώνη με MEGA

Αληθεύει ότι το MEGA δεν θέλει να συνεργάζεται άλλο με τη "Barking well media" από τότε που δημιουργήθηκε η Oscar Productions και από τότε που ο Κοκλώνης μπήκε μέσα στο OPEN για να το "παίξει" αφεντικό; Η συνεργασία έχει περιοριστεί μόνο στο "Χαμογέλα και πάλι" με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αναγκαστικά καθώς το κανάλι δεν επιθυμεί να χάσει μία εκπομπή που του φέρνει υψηλή τηλεθέαση σε μία ανταγωνιστική ζώνη; 

Άλλωστε, το ρεπορτάζ ότι πέρυσι ήθελε το κανάλι να μετατρέψει τη συγκεκριμένη εκπομπή σε εσωτερική παραγωγή ισχύει, αλλά έθεσε βέτο η παρουσιατρια. 



Μόνη της παλεύει η Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι πολύ παρουσιάστρια και ο ΑΝΤ1 είναι τυχερός για αυτή τη μεταγραφή, όμως δεν μπόρεσε να εξοπλίσει σωστά τη συγκεκριμένη εκπομπή. Αδιάφορο πάνελ, αδύναμο τηλεοπτικό ρεπορτάζ...Βλέπεις μία Μαγγίρα μόνη της, άντε και έναν Μακαλιά να προσπαθούν να κάνουν σκληρό και ενδιαφέρον γκόσιπ και οι άλλοι είναι απλώς θεατές. 

Είναι πολύ λογικό που η εκπομπή έχει πέσει καθώς η ομάδα δεν τραβά. Χρειάζονται αλλαγές...



Κρίμα για τη Φαίη

Θα την πω την αμαρτία μου. Φέτος η εκπομπή της Σκορδά μου αρέσει. Είναι γρήγορη η εναλλαγή των θεμάτων, η ίδια φαίνεται πιο διαβασμένη και η ομάδα σιγά σιγά βρίσκει τους ρυθμούς της. 

Τι με χαλάει; Στο ότι είναι στον ΣΚΑΙ και τα πολλά εμπορικά...Αν η Φαίη, πάντως, έκανε αυτή την εκπομπή σε άλλο κανάλι θα μπορούσε άνετα να κάνει υψηλότερη τηλεθέαση. Την αδικεί το περιβάλλον του ΣΚΑΙ και χρεώνεται μονοψήφια. Η Φαίη δεν αξίζει ΤΩΡΑ αυτά νούμερα και αναφέρομαι στο παρόν γιατί η ίδια έκανε κάκιστες εκπομπές στον ΑΝΤ1 μέχρι να έρθει στο πλευρό της ο Γιώργος Λιάγκας και να σώσει την κατάσταση. 

Ραντεβού την άλλη Τετάρτη...


Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. ο Κοκλωνης βαζει διαφημισεις επιτηδες στο τεταρτο που εκανε τα καλυτερα νουμερα και γι αυτο επεσε ο μο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία σχέση. Όποιος θέλει να το δει το βλέπει.

      Διαγραφή
    2. Ποια νουμερα επεσαν,μια χαρα ειναι τα νουμερα,στο συνολο 17-19,μην γραφετε ανακριβειες,απλα το σκηνικο με τις διαφημισεις το τελευταιο 15' μειωνει τους θεατες

      Διαγραφή
    3. Παιδιά και εγώ τον αντιπαθώ όσο δεν πάει. Μήπως τώρα όμως υπερβάλλουμε όταν τον κατηγορούμε και για τη συγκεκριμένη πτώση;; Όπως είπε και ο ανώνυμος από πάνω αν θέλεις να το δεις θα το δεις κι ας μπαίνουν οι διαφημίσεις σε συγκεκριμένα τέταρτα. Προσωπικά πιο αποδεκτή μου φαίνεται η εξήγηση που δίνεται στο κείμενο παρά το ότι από πίσω κρύβεται και πάλι ο συγκεκριμένος.

      Διαγραφή
    4. Ο Κοκλώνης "έμπλεξε" με τα εμπορικά του τότε Epsilon, Βατίδου, υαλουρονικά, οροί και τα σχετικά για να βγάλει και κανένα φράγκο από το 2% που κάνει στο Open.

      Η Ζαρίφη από τις 15:20 ξεκινάει telemarketing τύπου Αποκαλυπτικά. Άλλος ένας λόγος που τα νούμερα είναι στα τάρταρα.

      Διαγραφή
    5. Δεν έχω εικόνα για τα αναλυτικά νούμερα ανά τέταρτο, αλλά λογικό δεν είναι να υπάρχει πτώση όταν πέφτουν οι διαφημίσεις τα τελευταία 20 λεπτά κι επανέρχεται με το τελευταίο 1 λεπτό της σειράς και τους τίτλους τέλους; Προφανώς κάποιος ανόητος μέσα στο κανάλι πρέπει να περάσει την πόρτα της εξόδου!

      Διαγραφή
  2. Δε θα το έλεγα ότι έχει πολλά εμπορικά η Φαίη. Αντιθέτως παρατηρώ ότι η Γερμανού έχει πολλά εμπορικά μαζί με την Εβελίνα. Κάθε τρεις και λίγο εμπορικά αυτή η εκπομπή που εμένα με χαλάει ως τηλεθεατή η ακατάπαυστη τοποθέτηση προϊόντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Φαίη επίλεξε τα περισσότερα λεφτά στο ΣΚΑΙ από ότι τη μεγαλύτερη στήριξη που θα τις έδινε το ΣΤΑΡ. Η Μαγγίρα φαίνεται πως είναι αυτή και ο Μακαλιάς. Θα μπορούσε να πάρει αυτούσια την ομάδα που είχε πέρυσι και δεν το έκανε. Την εκπομπή της Γερμανού τη βρίσκω αδιάφορη αλλά συνεχίζει να είναι πρώτη γιατί έχει απέναντί της την εκπομπή του Τσουρού που όλο το πάνελ είναι αντιπαθητικό και σνομπ στα μάτια του μέσου τηλεθεατή και την εκπομπή του Γουμενίδη που βγάζει μια επιθετικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εκπομπή της Γερμανού συνεχίζει να είναι πρώτη γιατί είναι πολύ ευχάριστη και κρατάει καλή παρέα.

      Διαγραφή
    2. Με Φάρμα, Fame Story και MasterChef θα έκανε νούμερα η Σκορδά;
      Για να κάνεις νούμερα με ξεπερασμένα ριάλιτι πρέπει να είσαι παρουσιαστής επιπέδου Μικρούτσικου

      Διαγραφή
    3. Η Σκορδά και στον ΑΝΤ1 μονοψήφια έκανε χωρίς τον πρώην σύζυγο και πάνελ την Κονι και τον Μοθωναιο.

      Διαγραφή
    4. Η εκπομπή της Γερμανού είναι η μόνη ενδιαφέρον ψυχαγωγική εκπομπή,και σίγουρα η μόνη που σέβεται τους ανθρώπους, τηλεθεατές και celebrity’s

      Διαγραφή
    5. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια είχε πολλές εκπομπές απέναντι της όχι μόνο φέτος και τις κατατρόπωσε όλες

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ απολύτως.

      Διαγραφή
  4. Η εκπομπή της Σκορδά είναι καλύτερη από πέρυσι αλλά πέρα από τα εμπορικά δεν την ευνοεί και η ώρα. Ίσως έτσι όπως είναι δομημένη φέτος η εκπομπή θα ταίριαζε καλύτερα στην περσινή της ώρα. Η ώρα που είναι τώρα δεν του βγαίνει του ΣΚΑΙ. Ό, τι πείραμα κι αν κάνει πάει άπατο.
    Στο Open φέτος κανείς δεν κέρδισε το στοίχημα. Όλες οι εκπομπές θεωρούνται αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα όσο αφορά την ψυχολογία δεν του βγαίνει του Σκάι

      Διαγραφή
  5. Και μενα μ αρεσει η εκπομπη της Φαιης. Περιμενα καλυτερα νουμερα.Δεν πιστεύω οτι ειναι τα εμπορικά τοσο. Η Γερμανού εχει άπειρα εμπορικά και κάνει 14. Πιστεύω οτι ειναι ο ΣΚΑΙ. Για καποιο λογο δεν τον βλέπουν για ψυχαγωγία. Το πανελ της ειναι δυνατο.
    Για το πανελ της Μαγγιρα δε συμφωνω. Μ αρεσει.
    Για τη Ζαριφη συμφωνω. Και στην αρχη πηγαινε καλά. Ο κοσμος ηθελε να της δωσει ευκαιρια αλλα δε βλεποταν αυτο το πραγμα. Τωρα που κάνει αλλαγες ο κοσμος δεν γυρνάει να το δει. Ειδα στο yt νεες στυλες. Η μια για μοδα και η αλλη που λεει τα νέα. Δεν ειναι κακες αλλα δεν ειναι και καλες. Πιστευω οτι αυτο που απωθει τον τηλεθεατη ειναι οτι η εκπομπη ειναι κρυα οπως ειπες. Λιγα άτομα χωρίς παλμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΤ1 έχει την τάση να αφήνει εκπομπές μόνες τους. Στο καθήκον πρόγραμμα υπάρχει αυτό το μεσημεριανό κενό , που επηρεάζει τα νούμερα του Κιούση, παρόλο που ο ίδιος τα έχει καταφέρει τέλεια. Στο Σαββατοκύριακο έριξαν τη Μαγγίρα στον ωκεανό και της είπαν κολύμπα. Εγώ περιμένω να δω πότε θα μιλήσει κάποιος για την Ομερτά του Κοκλώνη. Έχει όλες σχεδόν τις ψυχαγωγικές εκπομπές δικές του, με αποτέλεσμα κάποια πρόσωπα, βλέπε Καινούργιου να μην τα ακουμπάει κάνεις. Τέτοιο φασισμό στην ελληνική τηλεόραση δεν έχουμε ξαναδεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com