Ticker

10/recent/ticker-posts

Δυνατή πρωτιά για Μάγισσα και Παγιδευμένους - Αναλυτικά το Prime Time

     



Στην μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν νέα προγράμματα στα κανάλια και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο .

Πάμε να δούμε αναλυτικά την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό:

Η Μάγισσα 18,3

Παγιδευμένοι 15,5

Σασμός 16,0

Το προξενιό της Ιουλίας 10,3

Η γη τής Ελιάς 14,6

Το Ναυάγιο  12,2

Φάρμα 9,5

Fame Story 8,5

Οι Πανθέοι  4,1

Κάνε ότι κοιμάσαι 4,7

Η παραλία 7,2



Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. που φτασαμε να λεμε δυνατη πρωτια το 18. ναι οκ απεναντι εχει αλλα χιλια σηριαλ αλλα πως αλλαζουν οι εποχες. καποτε σηριαλ κανανε 30-50% και σημερα ανοιγουμε σαμπανιες με 18%. πως αλλαξε ετσι το τοπιο στο τελος θα παμε στη πληρη εξαφανιση της τηλεορασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς. Κάποτε με 18% τα έκοβαν τα σίριαλ και τα χαρακτήριζαν αποτυχία. Και τώρα λέμε πως σκίζουν. Έχει απέναντι αρκετά σίριαλ αλλά η αλήθεια είναι πως μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν επιλέγει πλέον την τηλεόραση. Ακόμα και το βράδυ δεν ανοίγουν όλοι οι δέκτες. Υπάρχουν και άλλες μορφές διασκέδασης υπάρχει μεγάλη ποικιλία και αρκετοί καταφεύγουν σε αυτές.

      Διαγραφή
    2. Ποιες σειρές κόβονταν με 18%;

      Διαγραφή
  2. Για εμένα αυτός είναι ο λόγος που ο ΑΝΤ1 κάνει τα χατίρια του Κανάκη και της παρέας του. Μπορεί ο Γρηγόρης να ήταν πρώτος, όμως άλλο 14% και άλλο 20%+. Και ο Γρηγόρης που είπε ότι ο Εκατομμυριούχος έσκιζε μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 10 του προξενιού που το βλέπουμε συχνά δεν του δινει πιθανοτητες για 2η σεζον. Το 12 του ναυαγίου ειναι για λύπηση. Αυτο το σιριαλ δεν εχει καταλάβει ούτε το ίδιο τι είναι.
    Η ελια ελαφρως ανεβασμένη λογω εξελίξεων, η μαγισσα σταθερά στο 18 αλλα έπεσε στο 16 ο σασμός. Αν ξαναπεθάνει κανείς θα ξανανεβει πάλι για κανα δυο βδομάδες. Αλλιως μόνο τις Πεμπτες θα κάνει 19αρια που σημαίνει οτι η δυναμική του δεν έχει πέσει αλλα η μάγισσα είναι καλύτερη. Κριμα που ο αντ1 δεν έχει κάτι εξίσου καλό να βάλει τις Πέμπτες στις 9 να μην του παίρνει τη μέρα.
    Οι παγιδευμένοι ειναι ωραίο σιριαλ με αστυνομική υπόθεση και παρείστικη διάθεση των αστυνομικων, εισαγγελεων, δικηγόρων. Νομιζεις οτι λυνεις την υποθεση μαζί τους. Μαλλον ο γιατρός τις Δευτέρες με τον Μαρκουλάκη τραβάει τον κόσμο ενω το προξενιο τις Τρίτες τον διώχνει.
    Φαρμα απο 8,5 εως 10 κάθε μερα αναλόγως με το τι γίνεται. Φέιμ στορυ στο 8,5 στην καλυτερη. Το live streaming του σπιτιου δεν βοηθησε.
    Η παραλια πολυ καλά και την Πέμπτη και όταν έχει ποδοσφαιρο ακομα καλυτερα. Μαλλον η ΕΡΤ θα την παει 2η σεζον ειπε ο Μοθωναιος. Δεν ξέρουμε ομως αν θα ειναι η Δανάη Μιχαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αλλα εχει πιο χαμηλο μπατζετ το προξενιο απο το ναυαγιο και τη μαγισσα. Εξαλλου αντ1 και α ειπαν οτι τελειωνουν ολες οι σειρες τους φετος

      Διαγραφή
    2. Ούτε η γη της Ελιάς πάει παρα πολύ καλά στο νεανικό κοινό αλλά κάνει 20αρια στο σύνολο και για αυτό θέλουν να το πάνε και τέταρτη σεζόν οπως και το ναυάγιο δεν σκίζει στο νεανικό αλλά κάνει 18-20% στο σύνολο και για αυτό το mega θέλει να το πάρει και δεύτερη σεζόν αρα το συγκεκριμένο κανάλι ενδιαφέρεται και για το σύνολο του κοινού.
      Το Παγιδευμένοι είναι από τα ωραιότερα σίριαλ

      Διαγραφή
    3. Τι εννοείς ακριβώς όταν γράφεις ότι ούτε το ίδιο δεν έχει καταλάβει τι είναι όσον αφορά το Ναυάγιο; Και γιατί είναι για λύπηση το 12 δεδομένου του ανταγωνισμού; Αν το πάρουμε έτσι, τότε τα 3/4 του προγράμματος είναι για λύπηση;

      Διαγραφή
  4. Το ναυάγιο ρε παιδιά σε τι ναυαγιάρα εξελίσσεται. Να βαριέσαι να πνιγείς. Συγχαρητήρια στους άξιους που το υπηρετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ναυάγιο όση χολή και να βγάζεις είναι από τις καλύτερες σειρές της σεζόν. Άσε που με τόσο ανταγωνισμό τα νούμερα είναι αξιοπρεπέστατα και στο σύνολο βγαίνει πάντα πρώτο στην ώρα του.

      Διαγραφή
    2. Ναι ναι μην το συζητάς... από τις καλύτερες. Όνομα και πράμα. Και να σκεφτείς ότι είναι Νοέμβρης ακόμα. Αν δεν έχει καταφέρει να κάνει δυνατά νούμερα, σκέψου τι πρόκειται να συμβεί τους επόμενους μήνες.

      Διαγραφή
    3. 6.57 Και σου ξαναλέω ότι στο σύνολο βγαίνει πρώτο στην ώρα του. Άσε που ανεξαρτήτως τηλεθέασης που ουδεμία σχέση έχει με την ποιότητα, έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές παντού. Εσύ κάτσε εδώ να κράζεις νομίζοντας ότι κάτι πετυχαίνεις και περαστικά σου.

      Διαγραφή
  5. Τα 30αρια δεν υπάρχουν πλέον γιατί δεν έχουμε καραντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Παγιδευμένοι πήραν ανάσα τώρα που λείπει ο Γιατρός απέναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποτε ειχαμε 30 επι καραντινας;;;;;;; κανεις δε βλεπει τηλεοραση κ τα 30αρια τα κανανε οι μελισσες. απο εκει κ περα τιποτα. ο κοσμος εχει φυγει απο τη τηλεοραση κ παρακολουθει ψηφιακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυνατά ποσοστά για την Μάγισσα και τους Παγιδευμένους. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι Παγιδευμένοι αποδίδουν καλύτερα στην Β' σεζόν. Αντί να υπάρχει κόπωση, υπάρχει ανανέωση του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com