Ticker

10/recent/ticker-posts

Milky Way : Κατάφερε να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό; Αυτη είναι η τηλεθέαση που σημείωσε



Πρεμιέρα για το Milky Way, την πολυαναμενόμενη σειρά του Βασίλη Κεκάτου που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (2/11) από τη συχνότητα του MEGA.

Η ιστορία ενηλικίωσης της Μαρίας και του Τζο, των δύο τελειόφοιτων Λυκείου που λαχταρούν να φύγουν μακριά από την αργόσυρτη επαρχιακή τους πόλη και να ζήσουν το «αθηναϊκό όνειρο», κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τους χρήστες της πλατφόρμας X (πρώην Twitter) να αποθεώνουν τη σειρά για τις ερμηνείες, τα κοινωνικά ζητήματα που τολμά να θίξει, τη μοντέρνα, κινηματογραφική της αισθητική, τη σκηνοθεσία και τη φωτογραφία της.

Η τηλεθέαση ωστόσο δεν ήταν και πολύ εντυπωσιακή μιας και σημείωσε μόλις 12,1% παρά την μεγάλη διαφήμιση και προώθηση...

Αναλυτικά τα 15'



Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Ήταν πολύ χυδαία.
    Και χωρίς σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμενόμενο να κινηθεί μέτρια. Δεν είναι σειρά για το ευρύ κοινό. Και πάλι καλά δηλαδή το 12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ αυτοί που το παίζουν κουλτούρα, καταντάν άσχετοι που απλά είχαν άκρες. Καλά να πάθει το MEGA και το κάθε MEGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πλεον τα καναλια νιωθω οτι κανουν σειρες για να βγουν στο νετφλιξ εξωτερικο. την ελλαδα τετοια σηριαλ δεν την αφορουν. οι καλες εποχες της ελληνικης κωμωδιας πρεπει να επιστρεψουν. βαρεθηκαμε τη κουλτουρα κ τα δραματα με βεντετες κ σκοτωμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαμηλα τα ποσοστα αλλα νομιζω πως θα ανεβει λίγο στη συνεχεια. δεν απευθυνεται σε πολύ κόσμο αλλά στα νεανικά εκτιμώ ότι μπορεί να ανέβει.

    δεν μπορώ να καταλάβω την "ευχαρίστηση" κάποιων για τα χαμηλά νούμερα. δεν είναι όλες οι σειρές για όλους. μπορει να μην άρεσε το σενάριο σε κάποιους αλλά η σκηνοθεσια, φωτογραφία και μονταζ ηταν παρα πολυ καλα. επισης η πρωταγωνιστρια ήταν πολύ καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεπατίκωσαν όποια σύγχρονη Αμερικανική σειρά υπάρχει έριξαν τα πάντα στο μίξερ τα ανακάτεψαν και βγήκε το χθεσινό αποτέλεσμα. Διάλογοι για κλάματα, ερμηνείες για βατόμουρο και ένα ψευτοκουλτουριάκο τάχα μου σύγχρονο σενάριο. Και το 12% που έκανε πολύ του είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχταρμας είναι η λέξη γι'αυτή τη σειρά. Δεν απευθύνεται σε κανέναν η συγκεκριμένη. Όσοι έγραψαν κάτι θετικό δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ που κράζεις χωρίς επιχειρήματα ξέρεις τι σου γίνεται ε;

      Διαγραφή
  8. Όσοι κράζουν το Milky way είναι άραγε οι ίδιοι που έγραφαν ότι τους κούρασαν τάχα οι σαπουνόπερες και ότι η τηλεόραση χρειάζεται να τολμήσει κάτι διαφορετικό για να ανανεωθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σειρά δεν θα κάνει πουθενά επιτυχία γιατί είναι μια μπούρδα τάχα ποιότητας. Γελάει ο κόσμος όλος. Τυχαίοι ανθρώποι που έκαναν επιτυχία με κάποιο μέσο. Δίκαιο είχε ένας παραπάνω που το είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε καμία πλατφόρμα δεν θα κάνει επιτυχία να το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ίδια γράφατε και για το Maestro ότι δεν θα πετύχαινε σε πλατφόρμα και η πραγματικότητα σας διέψευσε πανηγυρικά. Γιατί τόση λύσσα αλήθεια αντί να ευχηθείτε καλή επιτυχία σε μια ελληνική δουλειά; Περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Milky way είναι κινηματογραφικής αισθητικής teen drama που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και μάλιστα με queer πρωταγωνιστή για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Μπράβο στους συντελεστές και μπράβο και στο κανάλι που τόλμησε κάτι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aργο ,χωρις σημαντικα γεγοντα , σε κανενα νετφλιξ δεν θα κανει επιτυχια οπως δεν εκανε και το μαεστρο...τα σεναρια ειναι βαρετης εξελιξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος το λέει ότι δεν έκανε επιτυχία το Maestro; Εσύ; Χαχαχαχα

      Διαγραφή
  14. Για να μαθαίνουν μερικοί, ο Βασίλης Κεκάτος ο σκηνοθέτης της σειράς βραβεύθηκε το 2019 με Χρυσό Φοίνικα Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών και είναι ο δεύτερος Έλληνας σκηνοθέτης που το έχει καταφέρει. Μάλλον είχε και εκεί μέσο. Επίσης, τα δικαιώματα της σειράς αγοράστηκαν ήδη από την Fifth Season, αμερικανική εταιρεία πίσω από γνωστές σειρές και ταινίες, όπως το «Scenes from a Marriage» (HBO) και το «Severance» (AppleTV). Μάλλον κι εκεί μέσο είχε. Τα ίδια λέγατε και για τον Παπακαλιάτη ότι δεν αξίζει και ότι είναι τα ίδια και τα ίδια. Και είδαμε τι κατάφερε. Αν δε σας αρέσει μια δουλειά, δικαίωμά σας να αλλάξετε κανάλι. Δικαίωμά σας και να την κρίνετε. Αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε κάποιον που έχει διακριθεί, εκτός αν έχετε και εσείς βραβείο από διεθνή φεστιβάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως μήπως είχε; η ταινία του ήταν γλυκανάλατη κ τότε. Όμως έτυχε τότε πρόεδρος στα βραβεία μηκρου μήκους να είναι Έλληνας σκηνοθέτης. Ο κούτρας. Λες να μην έπαιξε ρόλο; επίσης άλλο μια μικρού μήκους κ άλλο ολόκληρη ταινία που δεν έχει κανει μεγάλου μήκους. Πόσο 8 ώρες μίνι σειρά. Στο πρώτο επεισόδιο έδειξε ότι δεν έχει την πείρα σεναριακα. Ανευτη χωρίς προσεγμένο σενάριο

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com