Ticker

10/recent/ticker-posts

MEGA: Σκέψεις για 4η σεζόν της σειράς Η Γη της Ελιάς

 


Την επέκταση της «Η Γης της ελιάς» ακόμα και για 4ο κύκλο επεισοδίων επεξεργάζονται στο Mega, που ξεκίνησε ήδη να καταστρώνει τα στρατηγικά του σχέδια για την προσεχή σεζόν

Με τη σταθερότητα να αποτελεί το μεγαλύτερο ατού της, η «Γη της ελιάς» μπαίνει στο κάδρο της ανανέωσης για μία ακόμα χρονιά. Όπως αναφέρει η Reallife, η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου αποτελεί στυλοβάτη της prime time του Mega εδώ και τρεις σεζόν, σημειώνοντας σταθερά υψηλά ποσοστά στο σύνολο του κοινού.


Παρότι στο νεανικό κοινό η «Η Γη της ελιάς» σημειώνει αρκετά χαμηλότερα ποσοστά, καταλήγοντας στην τρίτη θέση πίσω από τον «Σασμό» (Alpha) και τη «Μάγισσα» (ΑΝΤ1), η σειρά αποτελεί ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας για το Mega για να χτίσει άλλα προϊόντα, όπως γίνεται φέτος με το «Ναυάγιο» που ακολουθεί. Οι σκέψεις για τη «Γη της ελιάς- Season 4» έχουν μπει στο μυαλό των ιθυνόντων του Mega, οι οριστικές αποφάσεις, ωστόσο, θα ληφθούν στις αρχές του νέου έτους.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Λογικό μου φαίνεται. Η γη της ελιάς κάνει υψηλά νούμερα στο σύνολο, είναι σταθερά 2η και μερικές φορές και πρώτη. Στα νεανικά ήταν 2 χρόνια ήταν 2η, φέτος είναι 3η κάνοντας όμως σταθερά διψήφια και αρκετά πάνω του 10, οπότε είναι ένα καλό lead in για την σειρά που ακολουθεί. Γιατί να ρισκάρουν με μια νέα σειρά που μπορεί να τους φέρει μονοψήφια; Επιπλέον του χρόνου δεν θα υπάρχει σασμός και μάγισσα. Οι νέες σειρές του άλφα και αντ1 δεν ξέρουμε πως θα τα πάνε, η ελιά όμως 3 χρόνια τώρα έχει σταθερό κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό lead in το 12% για τη σειρά που ακολουθεί;Οχι

      Διαγραφή
  2. Αν πάει τέταρτη σεζον που το απεύχομαι γιατί ήδη εχει χαλάσει η σειρά και οι φαν παραπονιουνται οτι βλέπουν τους κομπάρσους και τον Κουράκο αντι για τους πρωταγωνιστές, τουλάχιστον να κάνουν τα μισά επεισοδια να μεινει χωρος στο πρόγραμμα και για κάτι νέο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρόλο που στο νεανικό η Ελιά ζορίζεται, στο σύνολο του κοινού σημειώνει κάθε μέρα περίπου 1 εκατομμύριο τηλεθεατές. Λογικό να θέλουν να συνεχίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι βρε παιδιά! Λήξτε την ιστορία φέτος. Ανεξαρτήτως αν πάει ή όχι καλά και τί θα έχουν οι άλλοι του χρόνου είναι πολλά τα τέσσερα χρόνια για σειρά καθημερινή με 100 και επεισόδια!!! Δεν έχει άλλες ιδέες η ομάδα του Γεωργίου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα παλεύουν με τα μονοψήφια στο νεανικό κοινό του χρόνου αν συνεχίσουν αυτη την σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κακά τα ψέματα, η σειρά δεν μου αρέσει, αλλά είναι το μόνο πρόγραμμα που δυο μήνες τώρα έχει πάνω από 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού (πηγή: agb nielsen). Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γεωργίου έχει πάντα σταθερό κοινό. Ακόμα και στον ΣΚΑΪ δύο χρόνια η σειρά έσκιζε στο σύνολο του κοινού.

    Άλλα ο ίδιος είχε δηλώσει πως επειδή τα επεισόδια είναι πλέον 1 ώρα και 45 λεπτά ο κάθε κύκλος μετράει για δύο. Άρα ο 4ος θα είναι σαν 7ος και 8ος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρκετά πια με τη Γη της Ελιάς.Έχει κουράσει η Δημητρίου για να το κρατήσει όλους τους πέρασε από το νοσοκομείο και όλοι τα έφτιαξαν με όλους.Ο Κουράκος και ο Χρήστος πόσες πια θα ερωτευθούν; δεν παέι άλλο. Άσε που η Μάνη πια έγινε το άντρο των κακοποιών.όλες οι σπείρες , όλες οι κλεψιές και όλοι οι φόνοι πια στη Μάνη.Όσον αφορά τις κατάρες άλλο θέμα εκεί. Έλεος όλα έχουν πια ένα τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά η γη της ΕΛΙΑΣ είναι χάλια.. είναι λες και βλέπεις οικογενειακές ιστορίες. Δεν έχει καθόλου πλοκή. Κάνει 12% το παλιο το mega πάντα ήθελε να είναι ΤΟΠ 1. Το παλιό mega θα έκανε τα πάντα να έχει ένα 20% στο prime Time tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τουλάχιστον να παίζει μέχρι το πολύ 10:15 και να βάλουνε νέα σειρές έχουμε βαρέσει να βλέπουμε μόνο Ελια στο prime Time 6 φορές την εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το είχε πει ο Κούλλης Νικολάου από το καλοκαίρι του 2022 ότι θέλουν από το Mega μέχρι και 4η σεζόν Ελιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com