Ticker

10/recent/ticker-posts

Τηλεθέαση: Δυνατές σφαλιάρες σε FAY S TIME και ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ - Αναλυτικά τα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα (31/10/2023)


Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

SUPER KATERINA 17.1
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13.7
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 10.0
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 8.3
FAY S TIME 4.5
BREAKFAST@STAR 10.1
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 16.3
ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ 2.3
ΠΡΩΙΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΝ 4.0


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.
ΠΗΓΗ: The Nielsen Company

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Οι "δικαιωματισμοί" και το υφάκι ρίχνουν την τηλεθέαση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.
    Η εκπομπή του Open ασχολείται υπερβολικά με την τηλεόραση.
    Δεν περνά καλά ο τηλεθεατής βλέποντας πρωινές εκπομπές εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασανσερ αυτή η ζώνη τη μια μέρα κάνεις 10% μια εκπομπή και την άλλη 5 % ή το αντίστροφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρίτο σε τηλεθέαση πρωινάδικο μετά τους λιαγκα-καινουργιου το ζευγάρι του σταρ.μπραβο. το Μέγκα το παλεύει. Όλοι οι άλλοι το πρωί είναι για κλάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα που μ αρέσει η εκπομπη της Φαιης, μ αρέσει που δεν θα δω Μπεο, Κασσελάκη κλπ. Θελω το ανάλαφρο και το ωραίο. Το γυρισαν στο σκληρό και 4,5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φαιη πήρε Lead in 1,8% εχθές. Ποιοι δικαιοματισμόι και υφάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ με το συγκεκριμένο πολιτικό προφίλ η Φαίη τους κάνει πολύ προοδευτική. Ένας παρουσιαστής που θα ταίριαζε πολύ στο προφίλ του ΣΚΑΙ θα ήταν ο Λιάγκας με το συντηρητικό ύφος του και το λαϊκίστικο λόγο αλλά έγινε το περιστατικό με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘ και όσα ακολούθησαν και χάλασε η συνεργασίας τους.

      Διαγραφή
  6. η τσολακη 2%. συγγνωμη στο οπεν ειναι χαρουμενοι;;;; ενα μηνα κοντευει στον αερα κ κανει ολο 2-3-4. ειναι νουμερα αυτα για επιτυχια κ ευχαριστηση στο οπεν;;; ολα τα σαιτ ομως μουγκα και για την τσολακη κ για το νασο. και οι δυο κανουν 2-3% και κανενα σαιτ δε το λεει. η φαιη δεν θα πετυχει ειναι καταδικασμενη σε μονοψηφια. ηδη θα ετοιμαζει κ θα συζητα το επομενο καναλι που θα παει γιατι στο σκαι με τετοια νουμερα τι ανανεωση να της κανουν στο ακριβο συμβολαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η τσολακη χθες σε 6 τεταρτα ειχε τηλεθεαση 1%. ειναι αυτο επιτυχια ρε παιδια;;; 1%??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοί που κάνουν μονοψήφια είναι σταθεροί σε αυτά απλώς κάποιες μέρες έχουν κάποιες αναλαμπές είτε γιατί κουράζονται οι τηλεθεατές από τους πρώτους και τις ανοησίες τους είτε γιατί έχουν κάποια θέματα καλά. Για αυτό τη μια μέρα κάνουν 9%-10% και την άλλη 5%. Χθες ήταν η σειρά της Σκορδά που είναι τόσο στην κοσμάρα της που δεν καταλαβαίνει το πόσο αντιπαθής είναι πλέον στον κόσμο. Από τους μονοψήφιους τη μεγαλύτερη σταθερότητα εμφανίζει η Τσολάκη. Σταθερή στα χαμηλά μονοψήφια κατάφερε και το ακατόρθωτο να την περάσει το πρωινό της ΕΡΤ!! Είναι πραγματικά και αυτή και οι άλλοι εκεί άξιοι συγχαρητήριων για το επίτευγμα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είναι αντιπαθής η σκορδά?

      Διαγραφή
    2. Πραγματικα η Σκορδα αρχισε και γινεται τερμα αντιπαθης με τις ποζες της και τα λιβανισματα καθε πρωι του πανελ της που την δουλευει μπροστα στα μουτρα της αλλα αυτη βρισκεται αποκλεισμενη στον κοσμο της φιλαρεσκειας της.Περαστικα για τα μονοψηφια αλλα δεν την βλεπω να ανακαμπτει.

      Διαγραφή
    3. Γιατί είναι συμπαθητικοί η Καινούργιου και ο Λιάγκας; Και όμως πρώτοι είναι. Κάτι άλλο φταίει στη περίπτωση της Σκορδά. Το ένα είναι ότι ήταν στη σκιά του Λιάγκα και το άλλο ότι επίλεξε να πάει στο ΣΚΑΙ και όχι στο Star. Θα είχε άλλη στήριξη από το Star και θα ταίριαζε με το στυλ του σταθμού. Στο ΣΚΑΙ το lifestyle θεωρείται πάρεργο και δεν στηρίζεται.

      Διαγραφή
    4. Επρεπε απο την αρχη η Φαιη να πάει στο σταρ αλλα της έδιναν λιγοτερα λεφτα γι αυτο πήγε σκαι. Δεν σκέφτηκε σωστα. Στο σταρ στηνουν καλύτερα πρωινά, έχουν πρόγραμμα στην πράιμ τάιμ να στηρίξουν και γενικά έχουν υπομονή σε σχεση με τον ΣΚΑΙ που σε πετάνε με την παραμικρή αφορμή απ εξω. Μεγα λαθος που πήγε ΣΚΑΙ. Τωρα δεν έχει να πάει πουθενά. Αντ1, μεγκα, αλφα, σταρ, σκάι δε τη θέλουν. Πρεπει να μεινει εκτος για κανα χρονο και βλεπει μηπως ξαναμπει στο οπεν ή αλλου.

      Διαγραφή
  9. εγώ πάντως βλέποντας σήμερα λίγο τα πρωινά απο τις 10 εως τη 13.00 όχι μονο δεν βρήκα κατι ενδιαφέρον αλλα υπήρχαν και στιγμές άβολες και στιγμές ντροπής (αν και θα πρέπει να είναι όλη δική τους) γι αυτα που έβλεπα. Αλήθεια καναλάρχες, παρουσιαστές, θεατές είμαστε οκ με αυτήν χυδαία εικόνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΡΙΒΩς αυτο. πανε οι καλες αγνες εποχες των ψυχαγωγικων πρωινω οπως ηταν στο μεγκα μεταξυ μας, ομορφος κοσμος το πρωι, η μενεγακη στον αντ1. αυτα ηταν πρωινα. οχι οι βλακειες που βλεπουμε τωρα. τα τωρινα πρωινα ειναι τα παλια μεσημεριανα της λαμπιρη κ της τατιανας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com