Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Δανάη Μπάρκα με κούπα Φαίη Σκορδά: «Εμείς δεν αγαπάμε τις επιθέσεις»



Ο χαμός που έγινε χθες με την Κατερίνα Καινούργιου και τα όσα είπε για τη Φαίη Σκορδά δεν πέρασαν απαρατήρητα από κανέναν. Έτσι, λοιπόν, και η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε σήμερα στο συγκεκριμένο περιστατικό.


Η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην παίξει το απόσπασμα στον αέρα του «Πάμε Δανάη» και εξέφρασε την άποψή της. Παράλληλα, έκλεισε το θέμα, πίνοντας από μια κούπα με το λογότυπο του “Fay’s Time”, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα.

«Είμαι λίγο σοκαρισμένη, ίσως επειδή δεν είμαι συνηθισμένη, ακόμα τουλάχιστον, ποτέ δεν ξέρεις. Κι επειδή βλέπω ότι όλοι συζητάμε το θέμα που διαδραματίστηκε ανάμεσα στις εκπομπές. Εμείς δεν θα έχουμε αναπαραγωγή της συγκεκριμένης κατάστασης, γιατί όλοι μας εδώ έχουμε αποδείξει ότι τέτοια θέματα προτιμούμε να μην τα αναπαράγουμε. Δεν έχουμε τι να πούμε και μας κάνει να αισθανόμαστε αμήχανα. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ άμεσα γιατί δεν υπάρχει και λόγος. Το μόνο που θα πω είναι τα καλά.

Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να μας ψυχαγωγεί, να σκεφτόμαστε, να αλλάζουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να περάσουμε και να περάσετε καλά. Τους ανθρώπους που είναι στην ίδια ώρα δεν τους θεωρούμε απέναντι. Εμείς εδώ δεν αγαπάμε τις επιθέσεις, πάντα είμαστε με τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι είναι σε ευάλωτη θέση. Να είμαστε ενωμένοι και να μην “πυροβολούμε” τους ανθρώπους», είπε η Δανάη Μπάρκα.


Κλείνοντας το θέμα, η Δανάη Μπάρκα σήκωσε μια κούπα με το λογότυπο της εκπομπής «Fay’s Time» κι έστειλε την αγάπη της.

Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. Επιτέλους ένας άνθρωπος πήρε θέση και δεν έκανε την πάπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηρε θεση γιατι ειναι κ αυτη μονοψηφια κ φοβαται μην πει τα ιδια η καινουργιου κ για τη μπαρκα

      Διαγραφή
    2. Ε οχι και πηρε θεση, τιποτα δεν ειπε στην ουσια. Σε αλλα μια χαρα ξερει να τα λεει, αν ηταν αλλου τα σεξιστικα σχολια αλλα θα ελεγε.

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά θέση πήρε. Μάλλον θέλατε να ακούσετε γκαρίδες που έχετε συνηθίσει και απογοητευτήκατε, γι' αυτό τα γράφετε τώρα αυτά.

      Διαγραφή
  2. Οι γνωστές "χαζομάρες" της Μπάρκα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλιστα. Για αλλη μια φορα, φαινεται οτι τα βαζουν με οποιους του παιρνει. Μια χαρα ηξερε να δημιουργησει κοντρα με Σολωμου, Ξιαρχο, αλλα εδω περα, στην ουσια δεν βγαζει κιχ. Το ιδιο και ολες οι υπολοιπες σημερα. Τετοιο τσιρκο, σεξιστικα σχολια, κτλ, και δεν λενε κουβεντα. Η μονη που ισως μιλησει ειναι η Μαγγιρα. Χιλιοειπωμενο, αλλα οντως, με τετοιο οχετο που ξεστομισε, αν ηταν ο Λιαγκας σημερα θα ηταν πρωτο θεμα και θα ζητουσαν κρεμασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, η Μπάρκα ξέφυγε. Έπινε καφέ με κούπα που είχε πάνω ανταγωνιστική της εκπομπή. Σοβαρά τώρα; Δεν νομίζω να χάρηκαν πολύ τα στελέχη του Μεγκα. Καλύτερα να έπαιρνε θέση με λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά είστε σοβαροί; Η Δανάη σας έφταιξε τώρα; Δηλαδή οι άλλοι με ποιο τρόπο τοποθετήθηκαν για το θέμα και τα βάζετε με τη συγκεκριμένη που πήρε κιόλας θέση; Μήπως δεν ξέρετε τελικά τι θέλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μην πυροβολούμε τους ανθρώπους είπε η Δανάη αλλά αυτοί στα πρωινά είναι οι πρώτοι που στήνουν στον τοίχο ανθρώπους και τους πυροβολούν. Και το κάνουν οι περισσότεροι από αυτούς το πρωί μην πω όλοι τους. Αλλά τώρα που έχει να κάνει με τον μικρόκοσμο τους και με δύο γυναίκες το παίζουν πολιτισμένοι και δεν πρέπει να πυροβολούν τους ανθρώπους. Έχει δίκιο ο ανώνυμος από πάνω που γράφει πως αν αυτά που είπε η Καινούριου τα έλεγε ο Λιάγκας τώρα θα τον είχαν σταυρώσει και θα τον πυροβολούσαν. Αλλά τώρα έχει να κάνει με το ξεκατίνιασμα μεταξύ δύο γυναικών και έτσι ας μην πυροβολούμε είμαστε εδώ για να ψυχαγωγούμαι τον κόσμο. Ναι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον έχει πυροβολήσει μωρέ η Δανάη; Ότι θέλετε γράφετε.

      Διαγραφή
  7. Συμφωνώ με το φίλο πιο πάνω. Χαζομαρίτσες της Μπάρκα που νομίζει ότι κάτι λέει αλλά ουσιαστικά δεν λέει τίποτα επί της ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα βλέμμα που έχει. Χαζομαρίτσες για 5χρονα ή για ενήλικες με μυαλό 5χρονου. Αν θες να πεις κάτι πες το. Κοκοκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τουλάχιστον το είπε ξεκάθαρα. Οι αγαπημένοι σου το είπαν; Όχι, μούγκα και κοκοκο μόνο, μάλλον γι' αυτό και η χολή σου πρωί πρωί...

      Διαγραφή
    2. Ποιοι αγαπημένοι μου; Και τι να πουν; 2 παρουσιάστριες ξεκατινιάστηκαν. Αυτή που κολλάει να χώνεται; Κι αν θέλει να χωθεί στο ξεκατίνιασμα ας χωθεί. Πιο τίμιο αυτό. Όχι με μπουρδολογίες, υποκρισίες και κουμπαγιά. Σύνελθε.

      Διαγραφή
    3. Σε μια πρωινή ζώνη γεμάτη τοξικότητα ευτυχώς που υπάρχει και μια Δανάη ή ένας Φώτης...

      Διαγραφή
    4. 10:58 Δεν σημαίνει χώσιμο στο ξεκατίνιασμα το να παίρνεις θέση υπέρ συναδέλφου που δέχεται επίθεση. Μόνο μπράβο της αξίζει. Σύνελθε εσύ που τρώγεσαι με τα ρούχα σου.

      Διαγραφή
  9. Δαναη,ασε κατω την Κουπα της Σκορδα και μετα πεξε το οσο αμεροληπτη θελεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι σημαίνει αμερόληπτη; Γιατί νόημα δεν βγαίνει.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com