Ticker

10/recent/ticker-posts

Ναυάγησε το «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή»... Τι συμβαίνει;



Πριν καλά-καλά αποφασιστεί επίσημα η επαναφορά της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή», στο Mega, ανακύπτει σοβαρό ρήγμα που ενδέχεται να τινάξει στον αέρα όλο το εγχείρημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Reallife, οι συζητήσεις του καναλιού πραγματοποιήθηκαν αρχικά με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ενώ η συμμετοχή του έτερου σεναριογράφου Δημήτρη Αποστόλου στο εγχείρημα αναβίωσης της θρυλικής σειράς τελεί υπό ερωτηματικό. Θα δώσουν το «παρών» και οι δύο σεναριογράφοι; 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δ. Αποστόλου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να εμπλακεί ενεργά στο «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή;» τους επόμενους μήνες, καθώς είναι βασικός σεναριογράφος της σειράς του Open «Ερωτας φυγάς».

Το ενδεχόμενο, μάλιστα, ο «Ερωτας φυγάς» να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά, όπως συζητείται ήδη, δεν αφήνει κενό και τα απαιτούμενα χρονικά περιθώρια στον Δ. Αποστόλου για να εμπλακεί στη συγγραφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Η αποχώρηση, όπως όλα δείχνουν, του ενός εκ των δύο σεναριογράφων αλλάζει άρδην τα δεδομένα και θέτει πλέον υπό σοβαρή αμφισβήτηση το αν θα μπορέσει να υλοποιηθεί το πολυαναμενόμενο ριμέικ της θρυλικής και ανολοκλήρωτης σειράς των Ρήγα – Αποστόλου.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Όχι ρε παιδιά και 3η χρονιά ο Έρωτας Φυγάς!!! Θα τραβηχτεί τόσο πολύ από τα μαλλιά που δεν θα βλέπεται. Ήδη είναι εμφανείς οι υπερβολές και οι επαναλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αναρωτιόμουν πως ακριβώς θα καταφέρουν να επαναφέρουν τη σειρά όταν ο ένας από τους δύο σεναριογράφους δουλεύει για άλλη σειρά που για το κανάλι που είναι πάει καλά και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει. Και να η απάντηση. Δε τους βγαίνει η προσπάθεια αυτή. Από τότε που ξεκίνησαν τη σειρά αυτή όλο κάτι συμβαίνει και τους χαλά τα σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φυγάς θα παει τρίτη χρονιά. Θα κάνει 7αρια ομως. Να ναι προετοιμασμένο το οπεν. Ο Καρυστινος ειπε οτι δεν θα ειναι στην 3η σεζον εχει θεατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και η Άβα Γαλανοπούλου ήταν η τρίτη σεναριογράφος της σειράς που έσωζε τότε πολύ στο να παραδωθούν τα ελάχιστα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αντώνης Καρυστινός είπε σε συνέντευξη του πως τη σεζόν 2024-2025 δεν θα βρίσκεται πια στον Έρωτα Φυγά γιατί δεν μπορεί μετά από τόσο χρόνια καθημερινό και καλή συνέχεια στους υπόλοιπους.

    Ο Σταύρος Ζαλμάς είπε πριν 1 εβδομάδα πως το OPEN έχει τα δικαιώματα προβολής της σειράς μέχρι τις παραμονές Χριστουγέννων (2023), διότι μέχρι τότε υπέγραψε να παράγει και να προβάλλει επεισόδια από τη συχνότητα του. Μετά τα Χριστούγεννα θα δούμε είπε...

    Ο κάθε συντελεστής και διαφορετική εκδοχή. Μήπως η σειρά από Γενάρη πάει σε νέο κανάλι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com