Ticker

10/recent/ticker-posts

Πρωινό ΣουΣου: Τα ελληνικά του Μηλιόγλου και τα πλάνα του Γεωργιάδη...

 



Δύο σύντομες παρατηρήσεις χαζεύοντας την εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου" στο OPEN:

- Πρώτον, ο  Δημήτρης Μηλιόγλου πρέπει να προσέξει λίγο τα ελληνικά του. Η φράση "εξ απαλών ονύχων" δεν σημαίνει επιδερμικά, αλλά από τα πολύ παλιά χρόνια, δηλαδή από τότε που τα νύχια ενός μωρού είναι πολύ απαλά. Αυτός προς αποκατάσταση αυτού που είπε ότι η Μενεγάκη παίζει τηλεοπτικό ρεπορτάζ εξ απαλών ονύχων. 

- Δεύτερον: Για ποιο λόγο ο Νίκος Γεωργιάδης χωρίς λόγο και αιτία σουφρώνει τα χείλη του όταν τον κάνει πλάνο η κάμερα; Αν συμβαίνει κατά λάθος, δεκτό. Αν το κάνει επίτηδες, δεν πρέπει κάποιους να του το πει να το κόψει; 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μ αρέσουν τα σχολια σας και συμφωνώ.
    Εμένα που μ αρεσει το τηλεοπτικό ρεπορταζ και έβαλα την εκπομπή ή της παρασκευής ή της Πέμπτης το Σάββατο το πρωί για να κάνω δουλειες, παρατήρησα οτι ειναι όλοι πολυ βαρετοί. Επαιζαν που πήγε ο κάθε σελεμπριτι χθες, τι ειπε η φαίη, η αναστασία, ο ουγκαρέζος στο αναμα του δέντρου, τίποτα απο τα οποια ειπαν δεν ήταν ενδιαφέρον. Και μετά έβαλαν το πανελ να σχολιασει το τιποτα που ειπαν οι σελεμπριτι.
    Επισης μετα ειχε στηλη μια ψυχολόγο που δινει συμβουλές σε μια ιστορία μιας γυναίκας παντρεμένης που θέλει να χωρίσει κλπ. Παροτι ειπαν αρκετες λεπτομέρειες, εκεινη σκηνογραφος εκεινος κάτι άλλο για να είναι αληθοφανές και παρότι το πάνελ ειχε class, δεν ήταν καθολου ενδιαφερον να κατσω να ακουσω τι θα πουν γι αυτην την ιστορία και πως θα χωρίσει αυτή η γυναίκα. Εγω που λάτρευα τις τηλεφωνικές της Καινούργιου και τις έβαζα στο yt και γέλαγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com