Ticker

10/recent/ticker-posts

Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά!



 

Οι κριτικές που δέχτηκε η Super Κατερίνα σχετικά με τον χειρισμό της κόντρας του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Ligth από την εκπομπή Fay’s Time, στάθηκε αφορμή να ακουστούν πολύ σκληρά λόγια στον αέρα του Alpha.


Μετά από το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε έξαλλη:


«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη!


Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά.Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα».


Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. απαράδεκτη, κομπλεξικη ,έβγαλε χολή για την Φαίη, μιλάει η Καινούργιου που πιο κίτρινη δεν πάει η εκπομπή της,αλλά δεν φταίει αυτή, φταίει ο alpha που την αφήνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαπα τι κακίες είναι αυτές; Τι επιστροφή στα 80s και 90ς είναι αυτή; Δεν υπάρχει κανείς να την μαζέψει; Και δεν μας λέει η Καινούργιου πως ανέβηκε και με τι πλάτες; Γιατί κακά τα ψέματα χωρίς πλάτες, και μάλιστα φαρδιές, όνομα και μάλιστα πρώτο δεν γίνεσαι. Να την χαίρονται αυτοί που την παρακολουθούν και της δίνουν νούμερα και έχει το θράσος να ειρωνεύεται για τα νούμερα των άλλων. ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΑΓΙΚΉ. ΣΙΧΑΜΕΡΈΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ. Μπράβο σε όσους τη βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι αίσχος είναι αυτό που παρακολουθούν οι τηλεθεατές κάθε πρωί; Τι ξεκατίνιασμα είναι αυτό και τι έπαρση; Όταν αυτή έκανε 3,4 και 5% και έκλαιγε ολημερίς ήταν καλά; Δεν θα αργήσει η ώρα που θα γυρίσει στα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαράδεκτη και πολύ σκληρή δήλωση. Να θυμούνται όλοι ότι όσο δύσκολα ανεβαίνουν, τόσο εύκολα μπορούν πάλι να πέσουν. Διότι άλλο κριτική και άλλο εμπάθεια, δεν είναι ταυτόσημες έννοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντρέπεται και η ντροπή. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά της Καινούργιου και κάποιος πρέπει να την μαζέψει. Έχει καβαλήσει ένα καλάμι επειδή είναι πρώτη και δεν νοιώθει . Είμαι περίεργη να δω πως θα την σχολιάσουν αύριο, γιατί αν είχε κάνει κάτι τέτοιο ο Λιάγκας τώρα θα ήταν κρεμασμένος στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το λιγότερο που οφείλει να κάνει είναι να ξεκινήσει με μια συγγνώμη στην αυριανή εκπομπή.απαραδεκτο το ξέσπασμα της για αυτό κ πλέον θα αποφεύγω να βλέπω τη συγκεκριμένη εκπομπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαράδεκτη συμπεριφορά από την Καινούργιου και υπεροβλική αλαζονεία και έπαρση. Προφανώς ξέχασε ότι κάποτε η Φαίη έκανε 20αρια+ στον ΑΝΤ1 και αυτή 5αρια στο πρώην ΕPSILON και μετά ΟPEN, και αν δεν ήταν ο Φουρθιώτης ίσως να έμενε στα αζήτητα. Το κοινό δε συγχωρεί και προφανώς αυτό θα της στοιχίσει σε νούμερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι και χωρίς πλάτες η Καινούργιου που είχε σχέση με τον Ευγένιο Κάτραβα μεγαλοστέλεχος του Mega. Η υποκρισία περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η υποκρισία της Καινούργιου για το ότι δεν είχε πλάτες. Ψάξτε παλιότερες σχέσεις της με στελέχη καναλιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πραγματικα δε ντρεπεται αυτη η κοπελα; τα ιδια εκανε και στην ιωαννα μαλεσκου θυμαμαι. βγαινει και μιλαει τοσο απαξιωτικα για μαλεσκου οταν ηταν στο σκαι και τωρα για τη φαιη που ειναι σκαι. κ δε σκεφτεται οτι και η ιδια στη πορεια τη εκανε μονοψηφια. ειναι απλα κακια και με κομπλεξ. πιστευω οτι μεσα της εχει θεματα η καινουργιου. δεν εξηγειται αλλιως τετοιο φαρμακι απεναντι σε συναδελφους της. ντροπ της. κανει τη χειροτερη εκπομπη της ελληνικης τηλεοραση ενα ξεκατινιασμα καθε μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας της πει κάποιος πως ρόδα είναι και γυρίζει. Κάποτε έκανε και η Σκορδά τα νούμερα της. Τί αλαζονεία και έπαρση είναι αυτή; Να τη χαίρονται αυτοί που τη βλέπουν και πάνω απ' όλα να τη χαίρεται το κανάλι της. Ασχολίαστο το ότι έφτασε εκεί που είναι τώρα από μόνη της χωρίς να απασχολήσει με τα προσωπικά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταπτυστα σχόλια περί γάμου κι εξευτελισμου για μια μητέρα.Απαραδεκτη και αναιδης η Καινούργιου... Ξεκινά ο βάλτος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα 10+ χρόνια που μεσουρανούσε η Σκορδά και αυτή πάλευε στο Δέστε τους να πει μια ατάκα τα ξεχνάει. Σκορδά και Μενεγακη είναι τώρα στο 5,6% ωστόσο έχουν το ήθος. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έχουν μιλήσει παρομοίως. Ρόδα είναι και γυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η καινουργιου οταν απολυθηκε απο τον αλφα λογω μονοψηφιων δεν ειχε καμια προταση απο μεγαλο καναλι παρα μονον απο τοτε εψιλον του μενιου φουρθιωτη κ βρυωνη. τοτε λοιπον ο μενιος της εδωσε δουλεια στο εψιλον κ οχι απλα δουλεια της εβαλε διπλα της τον θεμη μαλλη αρχισυντακτη και την τζωρτζελα κοσιαβα που πηγε απο τη μενεγακη στο εψιλον σε πανελ καινουριγου. ο μενιος τοτε της εδωσε χρονο κ χρημα με καλη ομαδα για να εδραιωθει. και ειχε ανοχη στα μονοψηφια της. και το ευχαριστω της ποιο ηταν; μολις αλλαξε καθεστως κ εφυγε ο μενιος απο εψιλον αυτη επιασε φιλιες με κοκλωνη ποθ ηταν πλεον παραγωγος στο οπεν. αυτη ειναι η καινουργιου. συμφερον κ τιποτα αλλο. και να μπειτε κ στο youtube να δειτε τι λεει η κοσιαβα για την καινουριγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρόδα είναι και γυρίζει. Το κοινό τιμωρεί και όλο αυτό θα της γυρίσει μπούμεραγκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα νουμερα στα νουμερα πανε τελικα.
    Υποκρισια, επαρση, κακια. Ας την μαζεψει καποιος πριν καταληξει στα αζητητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αχ!!!Ποσο πονανε οι αληθειες και ποσα αγκαθια κρυβονται πισω απο αυτες!Και για οσους θελουν πραγματικα να βαλουν το δαχτυλο τους επι των "τυπων των ηλων",ας ξοδεψουν λιγο ωφελιμο κατα τα αλλα ελευθερο χρονο,να περιηγηθουν σε παλια βιντεο του YouTube,για να διαπιστωσουν ιδιοις ομασι την πορεια ολων αυτων των λαμπιριζουσων κυριων της της τηλεορασης και να βγαλουν ωφελιμα συμπερασματα.Αυτα,για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com