Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΟ «Ορκιστείτε παρακαλώ» με τον Μάρκο Σεφερλή ξανά στα σχέδια του ΣΚΑΙ;





Στην προσπάθειά τους να σώσουν το κομμάτι της μυθοπλασίας που απέτυχε μετά από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των Πανθέων, ο ΣΚΑΪ ενεργοποιεί ξανά το project «Ορκιστείτε παρακαλώ» με πρωταγωνιστή και δημιουργό τον Μάρκο Σεφερλή.

Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα, ο αρχικός σχεδιασμός για να διασκευάσει την ιστορική σειρά της ΕΡΤ ο Μάρκος Σεφερλής, είχε μπει στον πάγο εδώ και μήνες. Όμως η χαμηλή τηλεθέαση σειρών του καναλιού, ξαναφέρνει το «Ορκιστείτε παρακαλώ» στο προσκήνιο, αφού μετά από χθεσινή συνάντηση δόθηκε το πράσινο φως να ξεκινήσουν γυρίσματα για έναν αριθμό επεισοδίων, άγνωστο προς το παρόν.

Θυμίζουμε ότι η μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ είχε γίνει με υποσχέσεις και συμφωνία για να παίζει σε τριπλό μέτωπο, τόσο σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι, όσο και σε κωμική σειρά αλλά και μέσω εξασφάλισης των δικαιωμάτων των θεατρικών του παραστάσεων.

Μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα γίνει η προετοιμασία της σειράς από τον δημιουργό, για να ξέρουμε αν θα προλάβει το ξεκίνημα του δεύτερου μισού της σεζόν στον ΣΚΑΪ, όταν θα έχει ξεκινήσει και το Survivor.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Από αυτή τη σειρά σώζονται νομίζω τα επεισόδια του τελευταίου της κύκλου και μπορεί κάποιος να τα βρει στο αρχείο της ΕΡΤ. Τα άλλα νομίζω τα διέγραψαν. Κλασσική ΕΡΤ έχει κάνει πολλές τέτοιες βλακείες. Τώρα να πω πως χαίρομαι με την είδηση επαναφοράς της σειράς αυτής;; Θα πω ψέματα. Δεν είναι πως δεν μου αρέσει ο Σεφερλής αλλά πιστεύω πως δε θα πρέπει να αγγίξει τη σειρά αυτή. Δε νομίζω πως του ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να ειναι ψεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο θα δούμε ριμέικ κι άλλων σειρών όπως Η Κραυγή των Λύκων, Λούνα Παρκ, Η Γειτονιά μας, Οι Ιερόσυλοι, Ο Άγνωστος Πόλεμος, Η Αναδυόμενη κτλ.
    Καθώς και την επιστροφή των τηλεπαιχνιδιών Τα Τετράγωνα των Αστεριών, Γράμματα και αριθμοί & Ομιλείτε Ελληνικά.

    Το ΣΚΑΙ σιγά σιγά γίνεται ΥΕΝΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού δεν το έχει ο ΣΚΑΪ τότε τι επιμένει να έχει στο πρόγραμμα του σειρές και αναβιώσεις;
    Για άλλο κανάλι είναι το Ορκιστείτε Παρακαλώ που θα φέρει να και περισσότερα νούμερα.
    Μακάρι να βγει στον αέρα και να έχει ο Μάρκος μαζί TOP ηθοποιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είχε γυριστεί παρόμοια σειρά, στον Alpha άμα θυμάμαι καλά, με τον Λαζόπουλο; Αν είναι παρόμοιας θεματολογίας είχε πάει καλά σε τηλεθέαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com