Ticker

10/recent/ticker-posts

Ιωάννα Μαλέσκου: Επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Big Brother»;

 


Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται εκτός τηλεόρασης ήδη ενάμισι χρόνο, από τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ. Στο μεταξύ πρόλαβε να παντρευτεί και να αποκτήσει μια κορούλα την οποία δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ.


Όμως, όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, το κεφάλαιο τηλεόραση δεν έχει κλείσει γι’ αυτήν. Θέλει να επιστρέψει, με καλύτερους όρους αυτή τη φορά και, ασφαλώς, πιο ώριμη και έμπειρη.


Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι γνωστό ότι όλο το προηγούμενο διάστημα έχει κάνει συναντήσεις με παράγοντες καναλιών. Όμως, είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για συγκεκριμένο project. Μιλάμε για το «Big Brother» που φημολογείται ότι θα αναβιώσει στο Open από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.


Σήμερα λοιπόν ο Γιώργος Σκρομπόλας επιβεβαίωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ότι όντως έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και στελέχη της Barking Well. Η τελευταία μάλιστα ήταν πριν από έναν μήνα κατά την οποία έγινε μια διεξοδική συζήτηση. Όμως, όπως επισήμανε ο έμπειρος στα τηλεοπτικά δημοσιογράφος, οι συναντήσεις αφορούσαν το ενδεχόμενο αξιοποίησης της Ιωάννας Μαλέσκου γενικά και όχι απαραίτητα το «Big Brother».

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Η Μαλεσκου είναι άδικο που είναι εκτός τηλεόρασης. Της αξίζει επιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι πως τα δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ διαχειρίστηκε το BIG BROTHER πολύ καλά και ήταν πάντα διαβασμένη κάνοντας ένα αρκετά καλό BIG BROTHER PANORAMA στο LOVE IT με συνεντεύξεις, backstage και εξελίξεις, οπότε ξέρει καλά το project.

    Όμως είναι τεράστιο ρίσκο να αναλάβει πρόγραμμα στην prime time / late night του Open που ποτέ -5 χρόνια τώρα- δεν είχε τίποτα από πρόγραμμα και ήταν πάντα άδειο και μονοψήφιο. Αλλά ο παρουσιαστής σε αυτό το show εμφανίζεται ουσιαστικά μόνο στο live. Αν παίξει σε σωστή μέρα ίσως να έχει πιθανότητα να πάει ικανοποιητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι άλλα για να παρακολουθήσει κάποιος τα live shows πρέπει να βλέπει και τα καθημερινά επεισόδια. Στο Big Brother: Big Mother (Ant1, 2005) και στο Big Brother (2021) τα καθημερινά επεισόδια πήγαιναν άπατα και το ίδιο πήγαινε και το live της Κυριακής και Παρασκευής αντίστοιχα.

      Διαγραφή
  3. Καλύτερα να επιστρέψει με τέτοιο show παρά με magazino που νομοτελειακά δεν θα πάει καλά λόγω πολλών αντίστοιχων εκπομπών σε όλα τα κανάλια και ζώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω πιστευω θα ειναι εξυπνο να βαλουν σελεμπριτι θα εχει γκελ στο κοσμο αν επιλεξουν καταλληλα ατομα για παικτες. στο εξωτερικο εχουν κανει σε πολλες χωρες αντιστοιχα κ βαζανε 10 12 παικτες. γιατι και εδω να μην δοκιμαστει; η ιωαννα ειναι λαμπερη και κουκλαρα και πιστευω της ταιριαζει. θα του δωσει λαμψη με την παρουσια της. αρκει να βαλουν καλους παικτες. και το xfactor στο οπεν ειχε παει καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον όταν λένε celebrities εννοούν στην Ελλάδα παίκτες που έχουν παίξει και σε άλλα reality άλλα και στην Αμερική εδώ που τα λέμε το ίδιο κάνουν. Το X-Factor είχε πάει καλά για Open με τα 20% κάθε Πέμπτη και Κυριακή βράδυ αλλά τότε ο ανταγωνισμός ήταν ελάχιστος και δεν υπήρχαν τόσα πολλά σήριαλ (σεζόν 2019-2020).

      Διαγραφή
    2. To λάιβ θα παίζει ή Παρασκευή ή Κυριακή. Σάββατο θα έχει J2US από Φεβρουάριο όποτε άκυρο. Την Παρασκευή απέναντι όλα τα κανάλια θα έχουν μυθοπλασία και MasterChef ενώ Κυριακή μυθοπλασία και Survivor.

      Διαγραφή
  5. συμφωνω απολυτα με τον συνομιλητη παραπανω που λεει καλυτερα να επιστρεψει με τετοιο κονσεπτ παρα να βγει με ενα πρωινο η μεσημεριανο που υπαρχει αντιστοιχο σε αλλα 5 καναλια. θα ειναι παρουσιαστρια ενος σοου σε πραιμ ταιμ αν το κανει κ θα ειναι σαν κονσεπτ μοναδικο κ οχι με αντιστοιχο σε αλλα 5 καναλια. ασε που παρουσια 1 φορα τη βδομαδα θα την βολευε κ λογο παιδιου. το θεμα ειναι να σκεφτουν εξυπνα να βρουν παικτες καλους με ενδιαφερον. η ιωαννα σαν επιστροφη θα κανει γκελ σαν ειδηση οποτε αν εχουν κ καλους παικτες θα εχει ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες ακολουθούν το πρότυπο Μενεγάκη, μόνο ζωντανό magazino, βλέπε Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καινούργιου, Τσολάκη, Χρηστίδου και Καραβάτου μέχρι πρότινος.

      Αν θέλει να ξεχωρίσει η κυρία Μαλέσκου ας γίνει παρουσιάστρια βραδινών ή απογευματινών show. Υπάρχει χώρος γι’ αυτό. Το Celebrity Big Brother ας είναι η αρχή.

      Διαγραφή
  6. Σελεμπριτι δεν εννοεί πχ ηθοποιούς τραγουδιστές αθλητές κλπ; αν είναι να δούμε μαρτικα βρησιιδα μη βγει καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι στο Open!!! Οπουδήποτε αλλού όχι εκεί και σε συνεργασία με τον Κοκλώνη. Δε βλέπει τί γίνεται φέτος με τους υπόλοιπους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι αυτή τη φορά να φέρουν στην Ελλάδα το αμερικάνικο φορμάτ του Big Brother, κι όχι το διεθνές. Το Αμερικάνικο διαφέρει πολύ, οι αποχωρήσεις γίνονται με αγωνίσματα, με αγώνες βέτο σώζεσαι από υποψήφιος για αποχώρηση, τους υποψήφιους τους διαλέγει ο HOH που βγαίνει πάλι πάλι με αγώνισμα. Γενικά είναι πολύ καλύτερο, το σπίτι διαιρείται σε ομάδες και γίνεται τις μουρλής μέσα, οι παίκτες δεν το παίζουν καλούληδες για να τους σώσει ο κόσμος. Σε πολλά μοιάζει με το survivor και για αυτό είναι πολύ πετυχημένο στις ΗΠΑ και ήδη είναι στη σεζόν 25. Είναι από τα λίγα ξένα προγράμματα που βλέπω μέσω internet από sites κάθε χρόνο. Καμία σχέση με τα Big Brother που έχουμε δει μέχρι τώρα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα είναι ότι ο Κοκλώνης πάει να κάνει ΑΛΛΗ ΜΙΑ αρπαχτή στο Open. Big Brother σε πλατό στο 2ο όροφο της Barking Well χωρίς πισίνα, κήπο, μεγάλο σαλόνι και τα άχαρα χρώματα του Fame Story για να κάνει απόσβεση και επίσης ένα μικρό μέρος του πλατό για το live show καθώς στο υπόλοιπο πλατό είπαν θα παίζει το J2US από Φεβρουάριο και τα νέα επεισόδια του Secret Song. Που ακούστηκε Big Brother χωρίς τη βίλα του έστω και στημένη σε πλατό αλλά χωρίς πισίνα, κήπο και λοιπές εγκαταστάσεις.

      Διαγραφή
  9. Μετά το βατερλο του fame ας φέρει η Barking αυτό το φορμάτ που λέει παραπάνω το παιδί να έχει ενδιαφέρον. Κ εγώ θεωρώ πως η Μαλεσκου θα ξεχωρίσει σε ζώνη που δε γίνεται σφαγή. Εκεί θα λυθεί κ θα είναι ο εαυτός της. Όχι ζώνη απόγευμα σαββατοκύριακο, πραιμ ταιμ με σόου ή τηλεπαιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας αγοραστούν πρώτα τα δικαιώματα.
    Τα γραφεία της Barking δεν κάνουν για "σπίτι" του Big Brother.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μα το σπιτι του fame εκει στεγαζεται στην καντζα σε οροφο της barking. το ιδιο σπιτι του fame θα ανακαινισουν λογικα για το μεγαλο αδερφο. για να συζητιεται τοσο εντονα το big brother θεωρω δεδομενο πως θα βγει. το λενε πολυ καιρο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com