Ticker

10/recent/ticker-posts

Αλλάζει ώρα το Παζάρι του ALPHA - Αυτή την ώρα θα παίζει...



Σε περαιτέρω αλλαγές προχωράει ο Alpha αναφορικά με την προβολή του «Πιο μεγάλου παζαριού» σε μια προσπάθεια να ενισχύσει το τηλεπαιχνίδι αλλά και τον Ηλία Βρεττό.

Έτσι, το ρεπορτάζ του tinasmess αναφέρει ότι το παιχνίδι αλλάζει ώρα και θα παίζεται μια ώρα νωρίτερα, εκεί που σήμερα προβάλλονται οι «Οικογενειακές Ιστορίες» φιλοδοξώντας σε έναν ηπιότερο ανταγωνισμό και φυσικά καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης. 

Οσο για τις «οικογενειακές ιστορίες» αυτές θα προβάλλονται στη θέση του παιχνιδιού δίνοντας lead in στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ό,τι ώρα και να το πάνε αν δεν σταματήσουν να ντύνουν τους παίκτες σαν καρνάβαλους και αν δεν δώσουν δώρα και χρήματα της προκοπής, μέχρι τα Χριστούγεννα θα το αποχαιρετίσουμε εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παζάρι δεν τραβάει για πολλούς λόγους, αλλά είναι σωστή η κίνηση της αλλαγής προγραμματισμού. Του δίνουν μια δεύτερη και τελευταία ευκαιρία πριν το κόψουν.
    Ωστόσο δεν περιμένω βελτίωση των ποσοστών παρά μόνο την απογείωση του Κιούση στον Αντ1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναμενόμενη εξέλιξη. Για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια αλλάζει το lead in στον Αλφα. Αυτό σημαίνει ότι πάει για κόψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Κιούση έθαβαν αλλά τους απάντησε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν τα πεσισσοτερα δωρα που δινει ειναι της ταξης των 100-200 €,την στιγμη που μεχρι και ο Ευαγγελατος που δεν ειναι καν τηλεπαιχνιδι δινει μεχρι και 15.000 €,λογικο να μην το θεωρει κανεις σοβαρο τηλεπαιχνιδι.Το παλιο παζαρι του Μικρουτσικου εδινε μεχρι και σπιτια και τωρα παλευουν για να κερδισουν πολυμιξερ και κινητα τηλεφωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com