Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΟΜΕ: Βάζει τέλος στα σχέδια των καναλιών –Μειώσεις έως και 30% στις σειρές



Σχέδιο μείωσης του μπάτζετ των σειρών έως και 30% εξετάζουν τα κανάλια για τη νέα σεζόν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ορατό πλέον ενδεχόμενο να αλλάξει το σύστημα επιδοτήσεων από το ΕΚΟΜΕ.


Σύμφωνα με τη RealNews, το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το αν και πώς θα λειτουργήσει το καθεστώς επιδοτήσεων από το ΕΚΟΜΕ προκαλεί ανησυχία και έντονο εκνευρισμό στα επιτελεία των καναλιών.


Παρότι στην αρχή της χρονιάς δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι η επιδότηση θα παραμείνει στο 40% των επιλέξιμων δαπανών κάθε σειράς, τώρα όλο το πλαίσιο επανεξετάζεται βάζοντας βόμβα στα θεμέλια της εγχώριας παραγωγής μυθοπλασίας.


Οι ιθύνοντες εξετάζουν τα κριτήρια με τα οποία θα δίνεται η έγκριση επιδότησης, κάτι που θα πάρει χρόνο, ενώ ενδέχεται να αφήσει εκτός τις… μισές σειρές. Μέσα στο γενικευμένο κλίμα ασάφειας, τα κανάλια λαμβάνουν ήδη τα μέτρα τους και σχεδιάζουν μείωση του μπάτζετ των νέων σειρών έως και 30%.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Σωστο να υπάρχουν κριτηρια. Δεν μπορεί να κάνουν σειρά 10 εκατομμυρίων και να περιμένουν να δωσει τα 4 το ΕΚΟΜΕ. Επισης, βγαινουν σειρες με απλοικό σενάριο γυρισμένο σε κακο στουντιο βλέπε μουρμούρα και παίρνουν επιδότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει τα σίριαλ των ιδιωτικών καναλιων δεν το κατάλαβα. Να τα πληρωμουν από την τσέπη τους οι μεγαλοκαναλαρχες και οχι από το υστέρημά του ελληνικου λαού. Μας φτάνουν οι λίστες Πετσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ. Δεν μας φτάνει η ΕΡΤ θα πρέπει να πληρώνουμε και τα ιδιωτικά;; Τους έχει δώσει ήδη η κυβέρνηση αρκετά αλλά δε τους φτάνει.

      Διαγραφή
  3. εδω εχουν μπει στο ΕΚΟΜΕ οι Οικογενειακες Ιστοριες! τι να λεμε τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποιο λογο ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει τα σίριαλ των ιδιωτικών καναλιων. Μα.τα πληρώνουν οι μεγαλοκαναλαρχες. Ήδη πληρώνουμε τις λίστες Πετσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποιον τρόπο ακριβώς πληρώνεις εσύ τις λίστες Πέτσα;

      Διαγραφή
  5. χίλιες φορές να πληρώνουμε μυθοπλασία, έστω και επιπέδου Οικογενειακών Ιστοριών, παρά κανάλια μέσω λιστών Πέτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com