Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΤ1: Τι ισχύει για YFSF, Dragons Den και Προδότες; - Θα κοπεί κάποιο από τα τρία προγράμματα;

 


Πολλές ριζικές αλλαγές αλλά και ανατροπές έρχονται στο β’ μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όσον αφορά τρία συγκεκριμένα πρότζεκτ του ΑΝΤ1: YFSF, Dragons Den και Προδότες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στην εκπομπή Fay’s Time στον ΣΚΑΙ, το Your Face Sounds Familiar μπαίνει όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε στον πάγο. Μάλιστα, τα πρόσωπα που είχαν ακουστεί μέχρι τώρα για να συμμετέχουν (όπως για παράδειγμα η Ματίνα Νικολάου), έχουν δηλώσει πως δεν έχουν ακόμη λάβει κάποια νεότερη διευκρίνηση και ενημέρωση για το τι θα γίνει τελικά με το show μεταμφιέσεων.

Όσον αφορά τους Προδότες με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, δεν ισχύουν τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν που θέλουν το εν λόγω πρότζεκτ να παγώνει. Αντιθέτως, ο ΑΝΤ1 θέλει τους Προδότες να καλύψουν το πρόγραμμα μετά το Dragons Den και να βγουν στον αέρα το ίδιο χρονικό διάστημα με πέρσι.

Τέλος, το Dragons’ Den έχει γυριστεί και μάλιστα είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση να προβληθεί πριν τα Χριστούγεννα. Όμως, τελικά αποφασίστηκε να επιστρέψει στους δέκτες μας τον Ιανουάριο.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Οι προδοτες ειχαν επιδοσεις κατω του μετριου.Με ποια λογικη θελουν να το συνεχισουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι προδότες με το ζόρι έκαναν διψήφιο τις Παρασκευές που έπαιζε μόνο του. Τραγικό πάντως ένα κανάλι σαν τον Αντ1 να μη μπορεί να κάνει ένα σόου της προκοπής και να κάνει σόου το σταρ και ο Κοκλώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σταρ και ο κοκλωνης κάνουν σόου, αλλά όχι της προκοπής....εξού τα μονοψηφια

      Διαγραφή
  3. Επειδη θα τελειωσει η μαγισσα τέλος Μαρτιου δεν θα χουν τι να παίξουν απο Απρίλιο και μετά. Μαλλον θα φέρουν προδοτες γι αυτο το λογο. Γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να ψάξουν κάτι άλλο καινουργιο. Θα πάει πολύ χειρότερα απ οτι πέρσι ακόμα και αν βάλουν γυναίκα συμπαθητική παρουσιαστρια τύπου Ματινα Νικολάου. Το κονσεπτ δεν ειναι τραβηχτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com