Ticker

10/recent/ticker-posts

Your Face Sounds Familiar : Πρόσωπο βόμβα στο πετυχημένο show του ΑΝΤ1 που επιστρέφει...




To Your Face Sounds Familiar φαίνεται να έχει πάρει το πράσινο φως για να το απολαύσουμε στον ΑΝΤ1, αλλά αναζητάει διαγωνιζόμενους, ενώ έγινε και μία ενδιαφέρουσα πρόταση στη Ματίνα Νικολάου.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Fay’s Time και του Αλέξανδρου Κατσαρίδη τέλη Οκτωβρίου θα υπάρξει τελική απόφαση για την πορεία του σόου του ΑΝΤ1. Έχουν ενημερωθεί κάποιοι συντελεστές στους οποίους έχουν γίνει προτάσεις. Παρουσιάστρια θα είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ έχει γίνει πρόταση και στη Ματίνα Νικολάου να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar.


Όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους ο ΑΝΤ1 τους ψάχνει, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιος και υπάρχει μία περίπτωση το πρότζεκτ να βρεθεί στον “πάγο”. Πάντως το βλέπουν θερμά ακόμη στο ΑΝΤ1 και θα δρομολογηθεί το θέμα τις επόμενες εβδομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. τα ιδια και τα ιδια βρε παιδια. ανακυκλωση τα ιδια σοου τα ιδια προσωπα κ μετα λεμε μονοψηφια νουμερα. τα τηλεοπτικα στελεχη δε μπορουν να φερουν καινουργια κονσεπτ?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπάω το face αλλά βρε παιδί μου τόσα show υπάρχουν για να κάνουνε που δεν έχουν ξαναγίνει στην Ελλάδα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο εξωτερικό τα σόου παίζονται ασταμάτητα ΧΡΟΝΙΑ τώρα και πετάνε.Ενώ εδώ τα βαριόμαστε,δεν γουστάρουμε ίδια πρόσωπα ρίχνωντας τα νούμερα στα τάρταρα μετά από 1-2 χρόνια,κάνουν δεν κάνουν ανακύκλωση,έχουν δεν έχουν ίδια πρόσωπα.Ελλάδα είναι εδώ δεν συγκινούμαστε.Έτσι δεν είναι; Έχω δίκιο;
    Και όσο για την Ματίνα στην κριτική επιτροπή είναι σόου που της ταιριάζει γάντι μιας που με την μεταμόρφωση το έχει.Οπως και η Μαγγίρα άλλωστε που για παρουσιάστρια την σκέφτηκαν.
    Ο Αντ1 σε αυτό το κομμάτι παίρνει 10 .Από εκεί και πέρα θα δείξει με τα πρόσωπα και τον κόσμο που αν θελήσει να το επιβραβεύει στα νούμερα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μωρε πολυ καλα κανουμε και βαριομαστε τα ιδια concept μετα απο 2-3 σεζον. Αυτο δειχνει οτι εχουμε μια καποια αντισταση ακομα στην πληρη αποχαυνωση της αμερικανιας. Αυτο ελειπε να ειχαμε και εδω 25 σεζον ''Big Brother'' και 15 σεζον ''Καρντασιανς'' ξερω'γω. Είμαστε που είμαστε, να απογινουμε...

    Οσο για το ''Your face'' νομιζω εχει κανει το κυκλο του οπως και τα περισσοτερα γνωστα talent shows πλεον. Θα ηθελα να δω την Μαγγιρα παρουσιαστρια σε show αλλα ισως σε καποιο νεο και αφθαρτο concept.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com