Ticker

10/recent/ticker-posts

Αυτά είναι τα νούμερα που έκανε η πρεμιέρα του Φόνοι στο Καμπαναριό - Αναλυτικά το prime time




Σκληρή μάχη στο χθεσινό prime time. 

Μετά από πραγματικά απίστευτη διαφήμιση και με τα δελτία τύπου του καναλιού που έσπαγαν κυριολεκτικά τα email  μας ... η σειρά Φόνοι στο Καμπαναριό έκανε πρεμιέρα και σημείωσε 19,1%.

Το Προξενιό της Ιουλίας την επόμενη ώρα σημείωσε 11,1%.

Το Fame story σημείωσε  μόλις  10,3% με τη Γη της ελιάς να παίρνει 13,4% και να ακολουθεί η σειρά Μετά τη φωτιά με  7,2% .

Ο πρώτος από εμάς σημείωσε 10,1% και το θεατρικό του ΣΚΑΙ με τον Μάρκο Σεφερλή έκανε 13,3%.


*Μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. Τελικά δεν σάρωσαν και τόσο. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου..Μια χαζή σειρά που πιάνει και τα ιερά μέσα. Εντάξει είπαμε να δούμε κάτι κωμικό αλλά αυτό ήταν χαζομάρα.Από εμένα είναι μεγάλο όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +1 κι από εμένα είναι όχι. Χαζά αστεία δημοτικού. Έλεος. Που είναι οι καλές κωμωδίες ρε γαμωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο 19 για πρεμιέρα και με τόση διαφήμιση; η θεϊκή κωμωδία Εκτός
    υπηρεσίας, θα τα βρει σκούρα. Α ξέχασα Φόνοι στο Καμπαναριό την λένε. Θεέ και κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το είδα αλλά και μόνο που είναι κωμωδία αξίζει να πάει καλά. Γέμισε η τηλεόραση φόνους εγκλήματα δυστυχία και κλάμα στα σιριαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πω ότι είχα πει και σε άλλες αναρτήσεις που παραπονιούνταν κάποιοι για τις κωμικές σειρές. Και εμένα μου λείπουν και εγώ τις θέλω πίσω. Αλλά οι κωμικοί συγγραφείς έχουν στην πλειοψηφία τους χάσει την έμπνευση τους και γράφουν αηδίες. Αυτή είναι μια τέτοια αηδία. Να με συγχωρείτε αλλά δε βρήκα τίποτε το αστείο στη συγκεκριμένη σειρά. Όσοι την ευχαριστήθηκαν καλά έκαναν και να τη συνεχίσουν. Εγώ την προσπάθεια μου την έκανα να τη δω αλλά δεν...
    Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι βλέπω έμειναν στα νούμερα τους με τη Φωτιά να πατώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως. Πολύ πιο δύσκολο να γραψεις κωμωδια απο δράμα. Αυτος ειναι ο λόγος που εχουμε γεμίσει δράματα.

      Διαγραφή
  6. Στα καθαρα ειναι πιο πανω οι φονοι και πιο κατω η ιουλια γιατι η κωμωδια τελειωσε νωριτερα. Οσο για τα νουμερα μακαρι να κρατηθουν αυτοι που λενε για παραπανω ας ξεχασουμε τις εποχες που εκαναν 30αρια οι σειρες με τοσο ανταγωνισμο δεν ξαναγινονται τετοια νουμερα για μενα η εκπληξη χθες ηταν το θεατρικο του σεφερλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καθαρά από Δευτέρα που δεν τα βγάζει κάνεις. Αντικειμενικά για τόση διαφήμιση δεν τα πήγε και τόσο θετικά.

      Διαγραφή
  7. Κι εμένα δεν μου άρεσε η σειρά του ALPHA. Δεν ξέρω τι έχουν πάθει οι κωμικοί σεναριογράφοι. Μάλλον γι'αυτό παίζει η τηλεόραση μόνο δράμα. Καπουτζίδη είναι η μόνη μας ελπίδα.

    Πάτωσε σήμερα η Φωτιά. Αν κι χθές δεν την είδα, σε γενικές γραμμές είναι δυνατή σειρά. Πατάει βέβαια στην τουρκική εκδοχή κι όχι στην γαλλική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς και μένα με απογοήτευσε. Την επόμενη εβδομάδα νομίζω θα πέσει αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσωπικά μου άρεσε το πρώτο επεισόδιο. Είχαμε καιρό να δούμε τηλεοπτική σειρά που συνδυάζει το χιούμορ με το σασπένς. Υπήρξαν στιγμές που με έκανε να γελάσω, ενώ βρίσκω την ιστορία δυνατή και μακριά από τα συνηθισμένα θέματα. Σαν τηλεθεατής, ελπίζω να παραμείνει σε υψηλά ποσοστά, ώστε να αποτελέσει μήνυμα προς τους σταθμούς για επαναφορά της κωμωδίας. Δυνατά ποσοστά και για την θεατρική παράσταση του Σεφερλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νέοι σεναριογράφοι κωμωδίας δεν υπάρχουν; πρέπει τριάντα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση να έχουμε Καπουτζίδης Ρήγας Απόστολου κ Ρώμας; ας ανοίξουν δρόμο σε νέα άτομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νούμερα σοκ για το μετά τη φωτιά, αν δεν ανακάμψει δεν το βλέπω να μακροημερεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λέτε ότι οι σεναριογράφοι έχουν χάσει την έμπνευση αλλά αυτή τη σειρά δεν την γράφουν πετυχημένοι σεναριογράφοι. Ο Λευτέρης Παπαπέτρου ήταν ένας από τους παλιούς καλούς σεναριογράφους αλλά τα τελευταία χρόνια απέχει. Νομίζω αυτός όντως θα μπορούσε να μας χαρίσει μια καλή κωμωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάνει να μην είναι σαν τη Γλυκιά μου Συμπεθέρα...

      Διαγραφή
  13. Για μένα η εκπληξη ειναι η Ιουλία. Με τοσο υψηλό lead in και χαμηλό ανταγωνισμό και έκανε 11; Ενταξει η φωτια πατωσε αλλα θα ξαναγυρίσει στο 9 και το καμπαναριο θα πέσει. Μπράβο στον ΣΚΑΙ. Σιγά σιγά ο κόσμος μαθαίνει οτι καθε Παρασκευή θα εχει Σεφερλή εκεί και θα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Η μόνη καλη μερα για τον ΣΚΑΙ. Ο τρίτος όροφος μεσο ορο 1,7; Σημαίνει ότι κόσμος που το έβλεπε για να δει κωμωδια, γυρισε στην κωμωδια του Αλφα.
    Θα το δω σημερα το καμπαναριο για να χω αποψη αλλα χωρις να το δω μου φαίνεται βλακωδες που πήγαν και έβαλαν δυο μεγαλα ονοματα κωμικών κυριών για κράχτες. Δεν πιστεύω οτι θα μου αρεσει. Μονο ο Τσουρής με κάνει να ελπίζω λιγο. Ισως θα μπορούσε να γράψει αυτος κατι για την τηλεοραση οπως κανει στο θέατρο.
    Συμφωνώ με όλους οτι πρέπει νέοι κωμικοι να καταθεσουν προτάσεις κωμικών σειρών. Ας πανε πρώτα απο έρτ μεριά. Εκει τα παίρνουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com