Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανατροπή στο Prime time - Πέρασε στην κορυφή η Μάγισσα - Αναλυτικά τα 15'

 



Στην μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν τα νέα προγράμματα στα κανάλια και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο .

Στις 21:00 η Μάγισσα έφερε την ανατροπή καθώς πήρε την πρωτιά ενώ αμέσως μετά οι Παγιδευμένοι και ο Γιατρός πάλεψαν για την κορυφή.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό:

Σασμός 17,1

Ο Γιατρός 14,9

Η Μάγισσα 21,0

Παγιδευμένοι 14,7

Η γη τής Ελιάς 12,7

Το Ναυάγιο 13,3

Φάρμα10,5

Fame Story 6,8

Οι Πανθέοι 4,4


Αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό:










Δημοσίευση σχολίου

27 Σχόλια

  1. Να φύγει τώρα ο Ποφάντης ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί εσύ θεωρείς ότι η σειρά είναι για να παίζει 21? Είναι άσχετος από προγραμματισμό. Η σειρά θα μπορούσε να κάνει διπλάσια νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανε ή δεν έκανε την ανατροπή? Πέρασε ή όχι τον Σασμο? Το εάν έφερνε διπλάσια στις 11, είναι πιθανό. Αλλά όπως μπορεί να διαπιστώσει κάνεις, η στρατηγική που επέλεξαν να ακολουθήσουν είναι επιθετική.

      Διαγραφή
    2. Ειναι η μονη σειρα που μπορει να σταθει στις 21:00.Αν εβαζαν οτιδειποτε αλλο θα πηγαινε ακλαφτη η ζωνη των 21:00.Μπορει ο Ποφαντης να ειναι ασχετος απο προγραμματισμο αλλα αυτο ηταν μια πραγματικα εξυπνη κινηση

      Διαγραφή
    3. Τα τελευταία χρόνια ότι εβαζαν στις 9 (συνήθως κωμωδία) πατωνε,τώρα όχι μόνο κάνουν τα διπλάσια νούμερα εκεί στον Αντ1 αλλά έκοψαν κι τα φτερά του σασμου,συν ότι έτσι ανεβαίνουν κι οι παγιδευμένοι με το καλό lead in.οι παγιδευμένοι τα πήγαν καλύτερα εχθές σε σχέση με την πρεμιέρα

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν έχετε πρόβλημα. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει εγκληματικά λάθη. Αλλά δικαιώνεται προς το παρόν και σε ένα. Δεν είναι κακό να το πούμε. Ο,τιδήποτε άλλο κι αν έβαζε σ αυτή τη ζώνη θα έκανε μονοψήφιο και τώρα πάει για πρωτιά.

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους πέρασε η μάγισσα το σασμο. Το αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα που η Μάγισσα θα σώσει τον ποφάντη και τον ΑΝΤ1 αναστήθηκε η prime time

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 10 μιση η μαγισσα θα εκανε νουμερα αγριων μελισσων της πρωτης χρονιας πανω απο 40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εκανε ποτε τοσο

      Διαγραφή
    2. Οι μέλισσες έκαναν 40 γιατί δεν είχαν τον τωρινό ανταγωνισμό στη μυθοπλασία. Αν οι μέλισσες έπαιζαν τώρα, με το ζόρι θα έκαναν 16-20 που είναι μια χαρά νούμερα.

      Διαγραφή
  6. Η Μάγισσα ότι και να λέτε είναι ακατάλληλη για 21. Δεν έλεγα να αλλάξει ώρα γιατί δεν ήταν πρώτη, αυτό δεν καταλάβατε κάνεις σας. Πρέπει να πάει 22:30 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να πάει 22:30 για να είναι ο σασμος σου πρώτος ε? Φοβήθηκαν κάποιοι βλέπω

      Διαγραφή
  7. Ηξερα οτι το σενάριο του σασμού βαζει λιγες εξελιξεις στην αρχη και μετά βαλτώνει αλλά είχα απογοητευτεί που ο κόσμος τον διαλεγε 3 βδομάδες τωρα. Χθες εβλεπα τουιτ φανατικών της σειρας που λέγανε ότι η σειρά έχει γινει μια σαχλαμάρα (αυτη τη λέξη ακριβως) αλλά ο κόσμος συνεχίζει και τη βλέπει για 3 ζευγάρια και ο αλφα τους απογοητεύει.
    Ισως και το ναυάγιο να χρειάζεται τις 3 βδομάδες του για να ανέβει.
    Οι παγιδευμένοι καλύτερα απο την πρεμιέρα. Φαίνεται ο γιατρος ξεφουσκωσε.
    Το φέιμ στορυ θα ανεβει πιστεύω σιγα σιγα για να φτασει στο 9.
    Η παραλία να κανε κι αυτή 8%?
    Οι Πανθεοι περίμενα κάτι παραπάνω. Ενα 5,5. Να εχει μια ανοδο σιγα-σιγά. Κριμα γιατί δεν ειναι του πεταματού η σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Fame Story δεν αντέχεται.
    Κάποιοι συμμετέχοντες είναι αδιάφοροι τηλεοπτικά, κάποιοι άλλοι προκαλούν θλίψη γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται και μπήκαν σε τηλεοπτικό πρόγραμμα, νομίζοντας ότι κάτι θα γίνει...
    Τα τραγούδια που επιλέγει η παραγωγή είναι χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα δεν βλέπω Σασμό. Ρε πάτε καλά μερικοί; φαντάσματα παντού; έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ περίμενα καλύτερα νούμερα για τους Παγιδευμένους. Το Ναυάγιο θα κάνει τα νούμερα που έκανε πέρσι το Μαύρο Ροδος. Ο γιατρός είναι μια σειρά που βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Παγιδευμένοι έχουν σταθερό κοινό που δεν την αφήνουν ότι κι αν έχει απέναντι. Για την Μάγισσα το περίμενα ότι είναι θέμα χρόνου να πάει στην κορυφή. Αντικειμενικά το αξίζει. Είναι ιδιαίτερη σειρά. Συμφωνώ ότι είναι λάθος ώρα η προβολή της. Πέρα από την καταλληλότητα, αν πήγαινε 22:30 θα χτυπούσε 35ρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θεωρώ πως η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ο Έρωτας Φυγάς που όχι μόνο δεν έχασε τη δυναμική που είχε από πέρυσι, αλλά σημειώνει και από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις στο γενικό σύνολο σε όλη την prime time. Από κει και πέρα, χαίρομαι που ο Γιατρός, παρά το χαμηλό προφίλ του τα πηγαίνει πολύ καλά, γιατί αξίζει πραγματικά. Είναι μια αξιοπρεπής ιατρική σειρά που δεν είχαμε δει ποτέ στην Ελλάδα. Και τέλος, παρά τις χαμηλές τηλεθεάσεις, το "Κάνε ότι Κοιμάσαι" παραμένει και φέτος πολύ ενδιαφέρον και είμαι σίγουρος ότι μέσω ertflix θα το βλέπουν όσοι κόλλησαν και πέρυσι με αυτή την καταιγιστική σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω απ την αρχη έλεγα οτι ηταν σωστη η κινηση να βάλουν την μαγισσα στις 21.00 για να χτισουν ολη την πράιμ τάιμ πάνω της, δεδομένου οτι ο,τι κι αν βαζανε τα προηγουμενα χρονια στις 9 έκανε χαμηλα μονοψηφια. Η μαγισσα ακομα και αν έμενε στο 15 θα ηταν επιτυχια σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες. Το μόνο μείον της μάγισσας ειναι το ότι εχει διπλάσιο κόστος απο σασμό και ελιά και ειναι δυσκολο να αποσβέσει ακομα και με πρωτιά. Πρέπει να το πουλησει εξω εστω και φθηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ήταν που θα έκανε μονοψήφια από αυτή την εβδομάδα η Μάγισσα. Τώρα με αυτό δεν την κουνά κανείς από τις 9 η ώρα. Το ρίσκαρε το κανάλι και φαίνεται πως του βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διαβάζω συχνά για το κόστος της Μάγισσας. Παιδιά , υπάρχει επιχορήγηση που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος και επίσης πωλήθηκε και στο Netflix. Το κάνει και 10% να κάνει είναι ικανοποιημένο. Εσείς βλέπετε τηλεθέαση, η εταιρεία όμως κέρδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φέτος οι του Star έχουν κάνει λάθος κινήσεις. Στο Shoppping Star έφεραν την αποτυχημένη Παπαγεωργίου στη θέση της Καγιά ενώ ήξεραν όλο το κουτσομπολιό γύρω από αυτές και στην Prime Time επέλεξαν δύο ριάλιτι που προσπάθησαν και άλλοι να τα επαναφέρουν και απέτυχαν!! Σε αυτούς θα έκαναν επιτυχία;;; Τί σκέφτονταν;;
    Ο Σασμός δείχνει να ακολουθεί τα βήματα των Μελισσών που την τρίτη χρονιά δεν πάτωναν αλλά υπήρχαν μέρες που άλλες σειρές τις νικούσαν ή. Την Κυριακή ήταν το Ναυάγιο -καλά εκεί πες ήταν πρεμιέρα- χθες ήταν η Μάγισσα και εδώ δεν υπάρχει η δικαιολογία της πρεμιέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελπίζω να διατηρηθεί στην πρωτιά η μάγισσα και μην να μην ευθύνεται η αύξηση ποσοστών του εκατομμυριούχου πιο πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. H Παραλία έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.Αυτό το καταλαβαίνει κανείς εάν συζητήσει σε μια παρέα κλπ. Δύσκολο θα την αποχωριστούν για να πάνε αλλού..Ναυάγιο και Γιατρός μοιράζεται το κοινό.Ενώ ο Ερωτας Φυγάς και πάλι φέτος βγάζει ασπροπρόσωπο το Open

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προσωπικά είμαι φαν της Μάγισσας και η αλήθεια είναι ότι Δευτέρες και Τρίτες δεν αλλάζω κανάλι μετά τις εννιά. Όμως μπορεί η πρωτιά να οφείλεται και στον Γρηγόρη, οπότε ας περιμένουμε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη σχέση έχει η Μάγισσα με τον Εκατομμυριούχο; Άντε το πρώτο 15' μετά; πολλά μπράβο στην Μάγισσα!

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com