Ticker

10/recent/ticker-posts

Κατάφερε το Fame Story να πάρει την πρωτιά; - Χαμηλά ποσοστά για το Προξενιό... - Αναλυτικά τα 15' στο PRIME TIME




Σκληρή μάχη στο χθεσινό prime time. Το fame story δεν κατάφερε να κρατήσει τα νούμερα της πρεμιέρας και υποχώρησε αρκετές μονάδες κάτω ενώ οι σειρές του ΑΝΤ1 δείχνουν ότι  είναι σταθερές λίγο πάνω από τη βάση.

Το Fame story σημείωσε 12,3% με τη Γη της ελιάς να παίρνει την πρώτη θέση με 15% και να ακολουθεί η σειρά Μετά τη φωτιά με 10,3% ενώ ο Γιατρός (Ε) σημείωσε 9,5%.

Ο πρώτος από εμάς σημείωσε 10% με το Προξενιό της Ιουλίας να πέφτει στο 10,5% και το Ναυάγιο (Ε) 8,2%.

Η Μάγισσα (Ε) σημείωσε 10,8%.

Το θεατρικό του ΣΚΑΙ με τον Μάρκο Σεφερλή έκανε 13,4%.

Αναλυτικά τα 15' στο PRIME TIME (δυναμικό κοινό)







Δημοσίευση σχολίου

35 Σχόλια

  1. 10,5% το προξενιό της Ιουλίας; Σοκ! Γιατί τέτοια πτώση; Όσο για το fame story αναμενόμενη η μεγάλη του πτώση συγκριτικά με το 1ο live που έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό. Χθες είχε φουλ ανταγωνισμό. Το Mega εξόργισε τους τηλεθεατές που ξεκίνησε τη γη της ελιάς με μεγάλη καθυστέρηση. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν ήταν ο Light και η Φουρέιρα στην κριτική επιτροπή, θα έκανε χαμηλότερα νούμερα. Οι νέες ηλικίες το βλέπουν για αυτούς. Ίσως και το πλατό δε βοηθάει. Είναι κάπως μικρό και μουντό. Βγάζει αισθητική σόου '00s. Το θεατρικό με τον Σεφερλή στον ΣΚΑΪ πόσο έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί συμφωνει το μέγκα να αρχιζει μαζι με αλφα οταν βλεπει απο τις προηγουμενες χρονιες οτι βγαίνει χαμένος; Επρεπε να ξεκινησει 11 σεπτεμβρίου

      Διαγραφή
  2. ο μαρκος σεφερλης ποσο εκανε στον σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το προξενιό της Ιουλίας δεν ήταν επανάληψη χθες. Νέο επεισόδιο έπαιξε. Τα νούμερα πάντως είναι προβληματικά. Πως γίνεται τα δύο πρώτα επεισόδια να έσκισαν και το τρίτο επεισόδιο να έκανε τέτοια νούμερα; Πολύ μεγάλη πτώση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοκλώνη πατώνεις;;; απ' το κακό στο χειρότερο το φαιμ. Και η Τσολάκη κολλημένη στα 5 κ 6 τηλεθέαση είδα. Οι παραγωγές σου κοκλω έχουν θέμα κ επιτυχία δε θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλες οι σειρές μοιάζουν μεταξύ τους, είναι σαπουνόπερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστεύω η μερα έφταιγε. Όλοι έκαναν χαμηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ο πρώτος από εμάς πολύ χαμηλά νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί τι είχε η μέρα; Απλά έπεσε το Προξενιό γιατί είναι μια από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και το μετά την φωτιά πολύ χαμηλά νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτος απο το προξενιο ,πατωσαν καινοι σειρες του αντενα.Ο Σκαι σωθηκε απο τον Σεφερλη.Κοκλωνης καμια εκπληξη και ο χθεσινος πατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι σειρές του ΑΝΤ1 έμειναν στα ίδια τα ποσοστά τους. Το προξενιό όμως όχι. Από το 19 έπεσε στα ίδια ποσοστά με του ΑΝΤ1. Η Μάγισσα πέρασε μάλιστα σε νούμερα και ήταν επανάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή το 10 είναι πάτος για τον άλφα αλλά για τον αντ1 δεν είναι; Απλά για την Ιουλία ο κόσμος έδειξε ένα ενδιαφέρον, είχε μια περιέργεια στην αρχή. Για την φωτιά ο κόσμος δεν είχε ούτε την περιέργεια να το δει, κατευθείαν πάτος.

      Διαγραφή
    2. Βρε παιδί μου ελληνικά μιλάμε. Έκαναν οι σειρές του ΑΝΤ1 παραπάνω από τα χθεσινά; όχι. Αυτό λέω έλεος. Ας τον μαζέψει κάποιος. Μην πει κάποιος κάτι για τον ALPHA αμέσως να κάνει επίθεση.

      Διαγραφή
    3. Ότι η Ιουλια και το μετά την φωτιά είχαν ας πούμε την ίδια αντιμετώπιση στην διαφήμιση όλο αυτό τον καιρό για να κάνει η σειρά του ant1 υψηλά νούμερα με το καλημέρα….

      Διαγραφή
  12. Σε πανικό οι του Alpha . Κατέρρευσαν όλα τα προγράμματά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωχ τι έγινε με την Ιουλία. Δεν πρόλαβε να βγάλει εβδομάδα και πάτωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκλεψε απο ολα τα προγραμματα ο σεφερλης χθες 10 μοναδες πανω απο τους πανθεους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Ποφάντη;
    Κύριε Κόμπο;
    Κυρία Γεωργακοπούλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν αντέχει ο κόσμος άλλο δράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν αντέχει ο κόσμος άλλο δράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δευτερος βγηκε ο μαρκος με 13,4 οχι ο κοκλωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδή χωρίς Σασμό δεν κάνει νούμερα το προξενιό; Ο κόσμος έχει αγανακτήσει πια με τόσες δραματικές σειρές εποχής. Στο twitter καθημερινά το βλέπω αυτό. Αναζητούν κωμωδίες που είναι είδος προς εξαφάνιση. Δεν μας φτάνουν τα προβλήματα μας έχουμε και τα δράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο πρώτος από εμας ξεκίνησε 22.20 και ολοκληρώθηκε 23.40 .Αποτι βλέπουμε είναι μπροστά από το προξενιό.πολυ καλές σειρές και οι δύο του αντ1.θελει καλό προμο από δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πόσο δράμα δολοφονία βιασμό κ ραδιουργία να αντέξουμε στα ελληνικά σήριαλ; επιτέλους οι διευθυντές καναλιών ας ξυπνήσουν. Δε βλέπουν τη πλάτη του κοινού; που είναι οι σειρές σα το πάρα πέντε το Κωνσταντίνου και Ελένης ντόλτσε βίτα κλπ. Κ τα πρωινά μια αηδια κ μισή. Η μία εκπομπή τσακώνεται με την άλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειδα το 1ο επεισοδιο του προξενιού. Δεν νομίζω απο Τεταρτη να κάνει πάλι 18αρια. Θα πεσει στο 15 και σιγά σιγά στο 13. Ο λογος ειναι οτι ο κόσμος που εχει δει μέλισσες και σασμο το καταλαβαίνει ως ένα συνοθύλευμα των δυο σειρων. Στα πρωτα δυο επεισοδια μπορει να υπήρχε εξέλιξη και περιέργεια και γι αυτο το είδαν. Ομως δεν ειναι τραβηχτικό και νιωθεις σαν να το χεις ξαναδει. Το μονο που το σώζει ειναι το γνωστό κάστ. Ο Μελέτης Ηλιας ειναι αγαπητός λόγω του σογιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πάντως εχθές είχε Ευρωλίγκα με παιχνίδι Παναθηναϊκού Ολυμπιακού στις εννιά μισή. Πιστεύω ότι πολλοί τηλεθεατές πήγαν εκεί όπως κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πάει και η ανακοίνωση για το δεύτερο ζωντανό του Κοκλώνη και την επιτυχία του στα νούμερα. Αν και τους έχω ικανούς αν είναι πρώτος σε κάποια κοινά να βγάλουν ανακοίνωση και να πανηγυρίζουν για αυτά!
    Δεν τραβάνε οι περισσότερες νέες σειρές σε όλα τα κανάλια. Για αυτό και χθες νίκησε μια παλιά σειρά. Η Μάγισσα για την ώρα πάει αρκετά καλά γιατί μάλλον έχει από πίσω την ομάδα των Μελισσών και σε κάποιες περιπτώσεις το ποιος κάνει μια σειρά παίζει ρόλο.
    Λέτε για τις κωμωδίες. Συμφωνώ πως χρειάζονται αλλά πέρυσι οι κωμωδίες -εξαιρείται η Μουρμούρα που θα ξεπεράσει και τη Λάμψη έτσι όπως πάει- δεν τράβηξαν στα κανάλια και τους βύθιζαν τη ζώνη. Αν αντί για τα δράματα χθες είχε κωμωδίες δεν νομίζω πως τα νούμερα θα ήταν διαφορετικά. Ίσα ίσα που πιστεύω πως ο Κοκλώνης θα κονταροχτυπιόταν με τον Σεφερλή για την πρωτιά με τις κωμωδίες να μένουν πολύ πίσω. Έχει πέσει πάρα πολύ το επίπεδο στις κωμωδίες. Δεν γελάς ούτε περνάς καλά. Βαριέσαι να τις βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μιλάω για σοβαρές κωμωδίες που έχουν να βγουν πάνω από δεκαπέντε χρόνια. Ποια ήταν η τελευταία μεγάλη καλη κωμωδία που βγήκε; είναι ιεροσυλία στον ορό κωμωδία να λέμε τη μουρμούρα κ το σόι. Μιλάω για κωμωδία επίπεδο δύο ξένοι ντόλτσε βίτα . Που τα βλέπουμε είκοσι χρόνια μετά κ πεθαίνουμε στο γέλιο.

      Διαγραφή
    2. ποιός γελα με κωμωδιες παλιακες; Κανεις

      Διαγραφή
    3. το αν τραβουν ή οχι, θα φανει απο τις προβολες στο webtv. Θα πεσουν ολες γιατι δεν μπορει ο κοσμος να βλεπει 4 ωρες σειρες. Αν θελουν, μπορουν να παιξουν σε λιγοτερο χρονο

      Διαγραφή
    4. Τελευταία κωμωδία που όντως γελούσα με την ψυχή μου ήταν η Οικογένεια Βλάπτει. Και το Κάτω Παρτάλι αν και αυτό ήταν μαύρη κωμωδία. Αυτές που βγαίνουν τα τελευταία 10 χρόνια είναι κακογυρισμενες, άνευρες, χωρίς χιούμορ. Πολύ ψευτιά ρε παιδί μου. Ξυπνάει η άλλη και είναι καλό χτενισμένη και στο σπίτι τριγυρνάει με τακούνι. Πως να ταυτιστεί η ελληνική οικογένεια με αυτό; Το Mega όλο το καλοκαίρι έσκιζε με τις παλιές κωμωδίες που χτυπούσαν 25%.

      Διαγραφή
    5. 2.15 εσύ δηλαδή γελάς με τις νέες;;

      Διαγραφή
    6. ναι με τον Πλατανο και το κρατας μυστικο γελαγα

      Διαγραφή
    7. 7.40 Α ναι, το είχα ξεχάσει το Κρατάς Μυστικό. Ήταν καλό αυτό αλλά αδικήθηκε.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com