Ticker

10/recent/ticker-posts

Στη κορυφή η Μάγισσα - Τι έκαναν οι πρεμιέρες σε Alpha και ΑΝΤ1; - Αναλυτικά τα 15' στο prime time

  





Στην μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν τα νέα προγράμματα στα κανάλια και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο .

Πάμε να δούμε αναλυτικά την τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό:

Σασμός 17.5

Το προξενιό της Ιουλίας 19.6

Η Μάγισσα 20,0

Ο πρώτος από εμάς  12.0

Φάρμα 9.0

Fame Story 7.3

Οι Πανθέοι 5.0


Αναλυτικά τα 15'





Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Έμεινε στην πρώτη θέση η Μάγισσα τελικά. Αξίζει. Μπράβο σε προξενιό αν και είδα τον πρώτο από εμάς. Πολύ δυνατή η σειρά του Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το προξενιό μιά από τα ίδια. Μιά ιστορία που εξελίσσεται τη δεκαετία του πενήντα με δύο οικογένειες που μισούν οι μεν τους δε κτλ.

      Διαγραφή
  2. Αυτα να τα βλεπουν οσοι επιμενουν οτι η Μαγισσα δεν επρεπε να μπει στις 21:00.Η μοναδικη εξυπνη κινηση του Ποφαντη τα τελευταια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ καλα μαγισσα και ιουλια
    Και για το σασμο αυτα τα νουμερα για τριτη χρονια επισης καλα αν και στο συνολο παει καλυτερα. Μεγαλος χαμενος σταρ και σκαι ειδικα το fame του κοκλωνη ειναι πολυ τρας tv . Βλεπω και το celebrity απο βδομαδα να πατωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα τον Πρώτο από εμάς. Δεν ενθουσιάστηκα, αλλά νομίζω θα το προτιμήσω από την Ιουλία. Δεν αντέχω άλλη μία σειρά εποχής. Βαρέθηκα. Μόνο τον Περικλή με την Ασπασία στην αρχαιότητα δεν έχουμε δει σε σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού από εποχής μόνο τη Μάγισσα βλέπεις και εποχής επίσης είχες να δεις από Άγριες Μέλισσες...

      Διαγραφή
    2. Φέτος υπάρχουν οι Ψυχοκόρες, οι Πανθέοι, η Παραλία, η Ιουλία,ο Έρωτας Φυγάς... αυτό λέω. Ότι τα κανάλια επενδύουν σε σειρές εποχής.

      Διαγραφή
  5. Επιμένω πως η Μάγισσα είναι για 22:30. Έχει ακατάλληλες σκηνές. Επίσης επιμένω πως σε άλλη ώρα θα έκανε διπλάσια νούμερα. Η Ιουλία δεν μου άρεσε καθόλου. Βαρέθηκα. Επιτέλους τα κανάλια φτάνει με την κλαψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα για την σειρά ο Πρώτος από εμάς. Η σειρά αξίζει πολλά και οι τηλεθεατές του έδωσαν μόνο 12. Όσοι δεν την είδατε να την δείτε. Νομίζω αγγίζει πολλές παρέες γιατί θίγει πολλά πράγματα. Πολλά μπράβο από εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεύτερη μέρα που νικά η Μάγισσα. Φαίνεται πως ο Σασμός παθαίνει ότι και οι Μέλισσες την τρίτη τους χρονιά. Κουράστηκε μέρος του κοινού του, ξεχείλωσε η ιστορία αφού παίζει πολλές μέρες και ψάχνουν κάποιοι κάτι καινούριο. Τα νούμερα του στο δυναμικό δεν είναι άσχημα και κρατά στο σύνολο αλλά δεν κυριαρχεί πλέον στη ζώνη και δεν παίζει μόνος του.
    Είδα το Ο Πρώτος από εμάς το θέμα για εμένα είναι πολύ βαρύ και έτσι πάω προς την Ιουλία. Δεν μπορώ παιδιά τέτοια θέματα. Τα έχω ζήσει δεν έχω όρεξη να τα ζήσω και μέσω μιας σειράς. Σημαντικό που γίνονται αλλά δεν είμαι σε φάση να τα παρακολουθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Και εμένα μου φάνηκε βαρύ το θέμα, απλά έχω την εντύπωση ότι από εδώ και στο εξής θα γίνει πιο αισιόδοξο, με την έννοια ότι θα δουν οι φίλοι τη ζωή με άλλο μάτι. Γι αυτό σκέφτομαι να του δώσω μια ευκαιρία ακόμα.

      Διαγραφή
  8. Βρήκε ο ΣΚΑΙ παρέα στα μονοψήφια των Πανθέων. Έτσι όπως πάει η Prime Time του Star σε λίγο οι Πανθέοι μπορεί και να περάσουν μπροστά. Όλοι εδώ μέσα έβλεπαν το τί θα γίνονταν με τα προγράμματα αυτά αλλά οι υπεύθυνοι κοιμούνταν όρθιοι. Μην ξεχάσουν να μας βγάλουν ανακοίνωση για τα νούμερα που θα κάνει ο Κοκλώνης και να μας πουν το πόσο ευχαριστημένοι είναι οι ξένοι με την παρουσίαση του. Έλα βρε παιδιά τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδα το πρώτος από εμάς και συγκινήθηκα, το προξενιο έχει ωραία εικόνα και ερμηνείες αλλά μου φαίνεται ότι το έχω ξαναδεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καμία κωμωδία θα έχει?Πολύ δράμα ρε παιδιά τι είναι αυτό το πράγμα φέτος. Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να βλέπω φάρμα που με χαλαρώνει παρά κλάματα και οδυρμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μουρμούρα τα σαββατοκύριακα.κι τον Νοέμβριο οι φόνοι στο καμπαναριό

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com