Ticker

10/recent/ticker-posts

Αποκαλυπτικό: Πάει για κόψιμο η ακαδημία του FAME STORY;

 




Με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης συνεχίζει η ακαδημία του FAME STORY καθημερινά στο STAR και ήδη διάφορα δημοσιεύματα  που μιλούν μέχρι και για κόψιμο έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι έτσι...  Πράγματι υπάρχει ανησυχία στο STAR κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για γρηγορείς αλλαγές μιας και θέλουν να ρολάρουν το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM το πρόγραμμα σίγουρα δεν θα κοπεί, αλλά θα γίνουν διορθωτικές αλλαγές ίσως και αλλαγή ζώνη (εκτός prime time;).

Να θυμίσουμε ότι το LIVE του FAME STORY πήγε πολύ δυνατά (αν και χωρίς ισχυρό ανταγωνισμό) κι όπως μάθαμε, οι ξένοι που έχουν τα δικαιώματα του ριάλιτι έμειναν ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα .

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Φανταστείτε τι τρασίλες πάνε και στου εξωτερικού για να μείνανε ικανοποιημένοι από το live και τους παίκτες, τον Κοκλώνη ως παρουσιαστή και την άνευρη και αμήχανη επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο μετά τις 12 θα τσιμπάει νούμερα που θα χουν τελειώσει και οι σειρές στα απέναντι καναλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό είναι κρατάμε μικρό καλάθι για το αν έμειναν ευχαριστημένοι οι ξένοι.
    Επίσης, το θέμα είναι αν το κοινό έμεινε ευχαριστημένο, γιατί η τηλεθέαση του πρώτου καθημερινού επεισοδίου έδειξε ότι ο κόσμος δεν είχε κάτι να περιμένει.
    Θα μας απαντήσει κάποιος, άραγε, γιατί η διάρκεια των καθ. επεισοδίων μειώνεται συνέχεια;
    Το τραγούδια που επιλέχθηκαν είναι το ένα χειρότερο από το άλλο.
    Κάποιοι "καθηγητές" είναι αγενείς από τα πρώτα επεισόδια. Δεν νομίζω να λειτουργήσει θετικά. Άλλο η αυστηρότητα, άλλο η αγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Star να βάζει μεγαλύτερα επεισόδια. Δε γίνεται να ξεκινάει στις 23:10 και να τελειώνει στις 00:20 ενώ στο πρόγραμμα αναφέρει 23:00-00:30. Η διάρκεια του επεισοδίου συνεχώς μειώνεται. Επίσης, δεν μπορεί να κάνει νούμερα απέναντι από τις σειρές. Αν έπαιζε παραπάνω ώρα, ίσως ανέβαιναν τα νούμερα. Χθες το βράδυ δεν είχε τίποτα να παρακολουθήσεις εκτός από το The 2 night show. Γι'αυτό και το 20άρι του Γρηγόρη χθες. Στα άλλα κανάλια είχε ξένες ταινίες και επαναλήψεις σειρών. Το Fame Story θα μπορούσε να παίζει παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως να παιζει 2 το ξημερωμα καλυτερα που δεν θα εχει καθολου ανταγωνισμο και θα κανει υψηλοτερα νουμερα?Βεβαια θα το βλεπουν μονο οι βρυκολακες ,αλλα σιγα μωρε,ποιος κολλαει σε τετοιες λεπτομερειες

      Διαγραφή
  5. Μια ιδέα θα ήταν να πάνε σε άλλο κανάλι τα καθημερινά academy αν το star δεν ικανοποιείται με το 6% που κάνουν. Μη σας κάνει εντύπωση, είναι σύνηθες έξω κάτι τέτοιο. Να παίζει το live ενός reality σε άλλο κανάλι και σε άλλο τα καθημερινά. Συμβαίνει εδώ και χρόνια έξω γιατί πάντα υπήρχαν "αδερφά" κανάλια. Πχ αν δεν τραβάνε στο star μπορούν να πάνε με συμφωνία Star, Open και Barking well το βράδυ, μετά τις 11 στο open. 6% για εκείνη την ώρα δεν θα ήταν άσχημο για το open και αν τα έκαναν και 2ωρα μέχρι τις 1 θα ήταν και παραπάνω από 6%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα στο σταρ κανει 6 % στο open θα εκανε 2 %.Εξαλλου δεν παιζει να γινει ποτε κατι τετοιο στην ελληνικη τηλεοραση.Θα μπορουσε να γινει μονο αν το star ειχε και δευτερευον "αδερφο" καναλι,οπως ant1 εχει το μακεδονια tv.Θα ηταν παραλογο να χαριστει ετσι απλα σε ανταγωνιστικο καναλι ενα προγραμμα για το οποιο εχει επενδυθει ενα σεβαστο ποσο.

      Διαγραφή
  6. Είναι χάλια πολύ ποιο κάτω του μετρίου... Σέβομαι αυτούς που τους αρέσει αλλά νομίζω είναι άθλια παραγωγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com