Ticker

10/recent/ticker-posts

Το Ναυάγιο έφαγε τον Σασμό και ο Γιατρός το Ναυάγιο - Πολύ καλή τηλεθέαση και για τις Ψυχοκόρες - Αναλυτικά τα 15'




Μοιρασμένα ηταν τα νούμερα τηλεθέασης στην χθεσινή prime time . Αν εξαιρέσουμε ότι ο μεγάλος χαμένος ηταν ο Σασμός , μιας και ο ALPHA έχει κάνει μπαλάκι την σειρά νομίζοντας οτι μπορεί να χτυπήσει τους πάντες, η νέα σειρά του MEGA  "ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ" στην πρώτη ώρα προβολής του πήρε την πρώτη θέση με 16,9%, και ακολούθησε ο ΣΑΣΜΟΣ με 13,6%. 

Οι Ψυχοκόρες σημείωσε 12,3% (συνολικό ποσοστό απο την αρχη μέχρι το τέλος του επεισοδίου) που ενώ ξεκίνησε με μονοψήφια ποσοστά στα πρώτα 15' στη συνέχεια κόντραρε όλες τις πρεμιέρες στα άλλα κανάλια δείχνοντας έτσι μια δυναμική.

Στις 22:45 και μετά ο Γιατρός πήρε την κορυφή με 16,3% ενω το δεύτερο επεισόδιο του Ναυάγιο έπεσε στο 12,8%. Στην συγκεκριμένη ώρα μάλιστα οι Ψυχοκόρες ήταν στη δευτερά θέση αφού εκείνη την ωρα σημείωσε 14,6%.


Αναλυτικά τα 15' στο prime time



Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. πολυ μαυριλα. τι σηριαλ ειναι ολα αυτα με πονο θλιψη θανατικο; απελπισια με επιασε χθες βραδυ. βαλτε μωρε καμια κωμωδια να γελασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάζουν κωμωδίες και ισοπεδώνεται το prime time. Με εξαίρεση τη Μουρμούρα που έτσι όπως πάει θα ξεπεράσει και τα χρόνια προβολής της Λάμψης τίποτε άλλο από κωμωδία δεν έχει επιβιώσει. Οι δραματικές σειρές πηγαίνουν καλύτερα. Χτες με όλον αυτόν τον ανταγωνισμό στάθηκαν όλες στο διψήφιο. Αν υπήρχε κωμωδία θα έκανε μονοψήφια. Αλλά φταίει ο τηλεθεατής για αυτό; Νομίζω πως όχι. Οι κωμωδίες που παρουσιάζουν δε βλέπονται! Όχι μόνο δε γελάς και δε διασκεδάζεις αλλά μια αηδία σε πιάνει με ό, τι βλέπεις. Για αυτό ο κόσμος ψάχνει τις επαναλήψεις στις κωμωδίες και βλέπει σταθερά τη Μουρμούρα που τουλάχιστον σε κάνει να χαμογελάς και να περνάς καλά.

      Διαγραφή
  2. Πού είναι το Mega το παλιό με τα 40ρια και τα 50ρια και τις επαναλήψεις να κάνουν πάνω από 20% ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α καλά! Βλέπεις εσύ κάποιον να μπορεί να κάνει πλέον 40άρια και 50άρια; Στο mega εστιάζεις το πρόβλημα;

      Διαγραφή
    2. τοτε ειχε μονο ενα καναλι ή δυο απεναντι και τα υπολοιπα μονοψηφια

      Διαγραφή
    3. Αυτά (τα 40αρια) πλέον έχουν τελειώσει γιατί ο κόσμος έχει πάει στα others. Γι αυτό και όλες οι σειρές μαζί μοιράζονται ένα 40-45%. Οι επαναλήψεις έκαναν 20-25 γιατί δεν είχαν ανταγωνισμό.

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους βρέθηκε κάτι που μπορεί να φάέι το σασμό και το συμβολαιο του Γεωργιου δενει το μέγκα να μη μπορεί να βάλει τιποτα στις 9 εκτος απο ελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με λίγα λόγια χθες επέλεξαν να δουν τις πρεμιέρες. Πρώτα το Ναυάγιο και μετά το Γιατρό. Ενδιαφέρον έχει πως αρκετοί δεν έμειναν να δουν και το δεύτερο επεισόδιο από το Ναυάγιο αλλά το γύρισαν στην πρεμιέρα του Γιατρού. Χαμός στο prime time και βρέθηκε μια σειρά που έστω και για ένα επεισόδιο έριξε το Σασμό από την πρώτη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυριακη δεν παει στον σασμο καλα καναν και το αφηνουν τελικα δευτερα με πεμπτη. Εκπληξη ο γιατρος δεν το περιμενα τοσο ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 23:35 τελείωσε το ναυάγιο χθες άρα μόνο στο τελευταίο τέταρτο έκανε 12%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως το ναυάγιο είναι κατώτερο των προσδοκιών του. Από το πρώτο τέταρτο μας κούρασε και αλλάξαμε κανάλι βλέποντας τις ψυχοκόρες. Και μιλώ για μία παρέα δέκα ατόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρώτο τέταρτο δεν είναι ποτέ αντιπροσωπευτικό για να αξιολογήσεις οτιδήποτε. Είναι σαν να μην το είδες, σαν να μην έχεις άποψη στην τελική.

      Διαγραφή
    2. Και το είδα (όσο μπορούσα) και άποψη έχω και έγραψα παραπάνω. Και δεν ήμουν μόνος. Πολύ απλά δεν με κράτησε με έκανε να νυστάζω και από ερμηνείες δεν είναι όλες καλές μην τρελαθούμε τώρα.

      Διαγραφή
    3. Λυπάμαι αλλά άποψη από μόνο ένα τέταρτο δεν μπορεί να την πάρει κανείς στα σοβαρά...

      Διαγραφή
  8. Χίλιες φορές να έκαναν καθημερινό κωμικό τύπου Βασιλιάδες από ένα ακόμη καθημερινό δράμα εποχής. Θα διέφερε από τον ανταγωνισμό και ίσως κατακτούσε τη ζώνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com