Ticker

10/recent/ticker-posts

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Με τα νούμερα που κάνει αυτή η εκπομπή, αν ήταν σε ιδιωτικό κανάλι, θα είχε κοπεί στο δίμηνο»




Στα νούμερα τηλεθέασης και τη διαφορά στη διαχείριση των εκπομπών στη δημόσια και την ιδιωτική τηλεόραση αναφέρθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η ομάδα του «Πρωινό ΣουΣού». Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε την αντίθεσή του στο γεγονός ότι υπάρχουν προγράμματα στην ΕΡΤ που σημειώνουν εξαιρετικά χαμηλές τηλεθεάσεις, παρ’ όλα αυτά ανανεώνουν για δεύτερη χρονιά.

«Αισθάνομαι πια ότι η ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης είναι σκέτο άγχος. Δεν θέλω ξανά να ακούσω για αυτά. Η αποδοχή του κόσμου είναι το ζητούμενο, αυτό που όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Τελικός κριτής είναι – καλώς ή κακώς – ο τηλεθεατής. Γι’ αυτό και όσοι λένε ότι δεν κοιτάζουν τα νούμερα τηλεθέασης προσβάλλουν τον κόσμο κατά την άποψή μου», σχολίασε από την πλευρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παίρνοντας τον λόγο.

«Οφείλεις να δεις τι αρέσει στον κόσμο. Στην ΕΡΤ λιμάρουν νύχι. 1,5% και λένε: αγάπη μου, σκίσαμε. Δεν είμαι άδικος, είναι η πραγματικότητα», τονίζει ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Δίκιο έχει σ' αυτό.
    Ούτε η Ζαμπέτογλου πάει καλά με το 5%. Οι ίδιοι καλεσμένοι, οι ερωτήσεις ίδιες ή χειρότερες και τα υπόλοιπα θέματα από το ίντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία σχέση. Την καλύτερη εκπομπή κάνουν με τις πιο πετυχημένες συνεντεύξεις όλης της τηλεόρασης.

      Διαγραφή
  2. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται εντόνως με τα νούμερα τηλεθέασης της ΕΡΤ. Γιατί έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι αυτοί όμως δεν πάνε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα πανε,αν καταφερουν βεβαια να διατηρησουν τα ποσοστα 6-9,τα διψηφια ειναι για μετα με καθυστερηση ξεκινησαν εξαλλου,αν κανει τετοια νουμερα η Ζαριφη θα ανοιξει σαμπανιες

      Διαγραφή
  4. Τα 5ρια 6ρια είναι Άθλος για την ΕΡΤ. Το γιατί δεν κόβουν όσες εκπομπές κάνουν κάτω από 4 και τις κρατάνε.Μήπως επειδή δεν τους νοιάζει και τόσο μιας που το ΕΡΤΦΛΙΞ πηγαίνει πολύ καλύτερα σε νούμερα ακόμη και στις ζωντανές ροές από όλον τον κόσμο πέρα από την χώρα μας; Αυτό δεν σας πέρασε από το μυαλό; Ποσειδώνα εσένα; Καλά τα λες όμως υπάρχει και αυτό το κομμάτι πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com