Ticker

10/recent/ticker-posts

Ξεκινά γυρίσματα ο Φερεντίνο για την δεύτερη μουσική εκπομπή - Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος




Σε γυρίσματα ετοιμάζεται να μπει από την ερχόμενη εβδομάδα Θεού θέλοντος η δεύτερη εβδομαδιαία εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος στον ΣΚΑΪ στα πρότυπα του “Στην υγειά μας”. Τις μέρες αυτές μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο πλατό της Σαββατιάτικης εκπομπής που φέρει τον τίτλο “Ε ρε γλέντια” και στη συνέχεια ο παρουσιαστής που παράλληλα παρουσιάζει καθημερινά στο κανάλι του Νέου Φαλήρου και τον “Μονομάχο” θα μπει σε γυρίσματα προκειμένου η μουσική εκπομπή να βγει στον αέρα μέσα στον Νοέμβριο.


Οσο για το κόνσεπτ δεν πρόκειται να δούμε κάτι που δεν έχουμε δει τηλεοπτικά καθώς όπως προείπα θα θυμίζει σε πολλά την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου όπου θα υπάρχει ένας κεντρικός καλεσμένος και η εκπομπή θα περιστρέφεται γύρω από αυτόν ως αφιέρωμα ωστόσο ο Χρήστος Φερεντίνος που φημίζεται για το χιούμορ αλλά και για την αμεσότητά του θα βάλει την προσωπική του σφραγίδα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, πρώτη καλεσμένη που θα κάνει και ποδαρικό στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ προγραμματίζεται να είναι εκτός απροόπτου η Γλυκερία.


Γράφει η Τίνα Μεσσαροπουλου (tinasmess)

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Με Γλυκερία δεν κάνεις πρεμιέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια. Η Γλυκερια ειδικα - πολυαγαπημενη κατα τα αλλα - εχει περασει απο ολες τις μουσικες αφιερωματικες εκπομπες καμια δεκαρια φορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω ακουσει άσχημα πράγματα για τη Γλυκερία. Οχι ως καλλιτεχνη. Αναρωτιέμαι αν ισχυουν. Βεβαια στις αφιερωματικές εκπομπές τους εξυμνούν όλους. Και για τον Καζαντζίδη δεν ελεγαν ότι ηταν κακοποιητικός με τις γυναίκες που ζουσε και οτι τις έδερνε. Μονο καλά λογια. Μη χαλάσουν τον μύθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com