Ticker

10/recent/ticker-posts

Πού είναι η Φαίη σήμερα, και πού οι άλλοι»...




Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time κι αναφέρθηκε με πολύ συγκινητικά λόγια στην Φαίη Σκορδά και την συνεργασία που είχαν.

Αρχικά, μίλησε για την βραδινή της εκπομπή και είπε ότι ήθελε πολύ να είναι και σε αυτή την ζώνη, γιατί μπορούν να συζητηθούν κοινωνικά θέματα μέσα από μία άλλη γλώσσα. Η εκπομπή θα είναι ζωντανή και με διάδραση, αλλά χωρίς κοινό, αποκάλυψε. Όσο για την θεματολογία, σχολίασε ότι θα είναι θέματα που συζητάμε όλοι στις παρέες, και τα δύσκολα και τα εύκολα. ”Θα υπάρξει και συνεργασία έκπληξη, και κάτι σκοτεινό, ενώ θα μπαίνει και θα βγαίνει κόσμος. Θα είναι στις 11:00-2:00 η διάρκεια της εκπομπής”.

Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην Φαίη Σκορδά με τα πιο συγκινητικά λόγια. Είπε για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν κάποτε, ενώ την συμβούλευσε να μην πέφτει ψυχολογικά όταν ακούει αρνητικά σχόλια και να θυμάται πού είναι η Φαίη σήμερα και πού είναι όλοι οι άλλοι.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. H Φαιη σημερα ειναι στο τεταρτο καναλι και χθες εκανε 6 τα εκατο..επειδη ρωτησατε κ .Κουτσελινη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ζηνα ειναι κατα καποιον τροπο η πνευματικη μητερα,ο Πυγμαλιωνας της Σκορδα.Ειναι φυσικο να μιλαει με τρυφεροτητα γι αυτην.Ας μιλησουμε ομως με νουμερα.Που ειναι η Φαιη σημερα;Στην τελευταια η το πολυ στην προτελευταια θεση της ζωνης της.Και που ειναι οι αλλοι;Δεν ξερω ποιους εννοει αλλα προφανως θα ηταν χειροτεροι απο τη Φαιη η δεν θα ειχαν βισμα να τους στηριζει και χαθηκανε απο προσωπου Γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού είναι η Φαίη σήμερα; Στο 6%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com