Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο Γιατρός: Ολοκληρώνεται με λίγα επεισόδια η πετυχημένη σειρά του ALPHA - Τι συμβαίνει;



Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ της RealNews, η δραματική σειρά με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που σημείωσε εξαιρετικά έως τώρα νούμερα στην τηλεθέαση, θα τελειώσει σε μόλις 16 επεισόδια.


Αυτός άλλωστε, φαίνεται πως ήταν και ο αρχικός προγραμματισμός, με τη μετάδοσης της σειράς, να αναμένεται να φτάσει μέχρι τον Δεκέμβριο και ειδικότερα έως τα μέσα του τελευταίου μήνα του τρέχοντος έτους.


Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η σειρά έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα από τις αρχές του έτους ενώ ήταν έτοιμη για μετάδοση, ήδη από την περασμένη Άνοιξη.


Παρόλα αυτά, το κανάλι επέλεξε να κρατήσει στο συρτάρι τη σειρά και να τη φέρει στο προσκήνιο τον Οκτώβριο.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Χρειάζονται και αυτές οι σειρές. Με τα λίγα επεισόδια που έχουν αρχή και τέλος και που δεν θα συνεχίσουν κι ας έχουν επιτυχία. Δε χρειάζεται όλες οι σειρές να παίζουν από το Σεπτέμβρη ως τον Ιούνη κάθε μέρα και να έχουν 100 ή και παραπάνω επεισόδια και επειδή κάνουν επιτυχία να συνεχίζουν για δεύτερη και τρίτη χρονιά. Αυτό φυσικά βολεύει τα κανάλια αλλά μεταξύ μας μακάρι κάποια στιγμή τα κανάλια να είναι σε θέση να κάνουν σειρές εβδομαδιαίες με λίγα επεισόδια, να ολοκληρώνονται και άλλες να παίρνουν τη θέση τους. Όνειρο θερινής νυκτός αυτό που λέω με την κατάσταση στην αγορά αλλά δεν είναι κακό κάποιες φορές να ονειρεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις! Ειλικρινά αναπολώ το παλιό στυλ σειρών με τα εβδομαδιαία επεισόδια και ετήσιο σύνολο επεισοδίων γύρω στα 30!

      Διαγραφή
  2. Πόσο μου λείπουν οι εποχές, που υπήρχαν σειρές με ετήσια επεισόδια που δεν ξεπερνούσαν τα 30 και κάθε επεισόδιο ήταν καλά δομημένο. Πλέον καμία σειρά στην prime time δεν έχει 45-50 λεπτά επεισοδια, όλες τραβάνε το επεισόδιο με αποτελέσματα να κάνουν κοιλιά (βλ σασμο και γη της ελιάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο η ΕΡΤ έχει λογικής διάρκειας επεισόδια

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com