Ticker

10/recent/ticker-posts

Διερευνούν την επιστροφή σειράς του ALPHA... - Όλο το ρεπορτάζ



Το «Σόι» ήταν μια από τις πλέον επιτυχημένες σειρές του Alpha με πέντε χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας  που συνεχίζεται βέβαια μέχρι και σήμερα με τις επαναλήψεις του να χτυπάνε δυνατά ποσοστά τηλεθέασης...

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ALPHA ήδη διερευνούν το ενδεχόμενο για επαναφορά της σειράς με reunion των βασικών πρωταγωνιστών. Ήδη έχουν γίνει επαφές με πρόσωπα που είναι σε σειρές του σταθμού την τρέχουσα περίοδο όπως ο Μελέτης Ηλίας («Το προξενιό της Ιούλιας») και η Ρένια Λουϊζίδου («Φόνοι στο Καμπαναριό»).

Πρώτες επαφές έχουν γίνει και με πρόσωπα που αυτή τη στιγμή δεν έχουν τηλεοπτική παρουσία όπως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και θα ακολουθήσουν επαφές και με πρόσωπα που αυτή τη στιγμή δεσμεύονται από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρχική πρόθεση του Alpha είναι να επαναφέρει τη σειρά για τουλάχιστον δύο ακόμη κύκλους. 

Δύσκολα αυτά τα reunion Alpha  μου. Συνήθως δεν πετυχαίνουν όσο πετυχημένη κι αν είναι μέχρι τώρα η σειρά...

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Ελπίζουμε με καλύτερο σενάριο τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά θα πάει η επιστροφή της, είναι ακόμα νωπή,αρα θα είναι η συνέχεια της σειράς χωρίς κανένα πρόβλημα τηλεθέασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη ιδέα και θα πετύχει. Μονο που θα πρεπει να βάλουν βαθια το χερι στην τσεπη για το καστ. Ολοι έγιναν γνωστοι μετά το σοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπαρχει λόγος ότι είχε να δώσει η συγκεκριμένη σειρά το έδωσε ,οι σεναριογράφοι ήταν σαφείς σταμάτησαν τη σειρά όταν έπρεπε έτσι ώστε να μη ξεχειλωσει και για εμένα πολύ ορθώς έπραξαν. Δηλαδή το θα ήταν καλύτερο να κρατήσει 10 χρόνια και βάλε όπως η μουρμούρα και να αλλάξουν όλο το καστ? Όλα έχουν μια αρχη μια μέση και ένα τέλος αν πιστεύουν ότι έχουν ιδέες μπορούν κάλλιστα να κάνουν μια νέα σειρά εξίσου επιτυχημένη με το σόι που θα μας κάνει να γελάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιστροφή ΣΟΚ! Ουσιαστικά πρέπει να τρέξουν για να κλείσουν τους ηθοποιούς από τώρα για να βγει τον Σεπτέμβριο. Κολλήματα οι:
    - Ορκόπουλος και Τσούνης(Παγιδευμένοι),
    - Κοντομάρη και Δρακόπουλος (Πρώτος από Εμάς)
    - Ιωάννα Ασημακοπούλου (Κάνε ότι κοιμάσαι)
    που δεν ξέρουν αν οι σειρές τους συνεχίσουν του χρόνου
    ΚΑΙ
    - Γιαννόπουλος & Καρτσανά (Παραλία) που η σειρά τους ανανεώθηκε από την ΕΡΤ1 και για του χρόνου.

    Η Λασκαράκη με το BREAK δεν μακροημερεύουν στον ΣΚΑΪ έτσι κι αλλιώς ενώ ο Μελέτης Ηλίας είναι ήδη στον Alpha.

    Επίσης το budget αυτή τη φορά θα είναι πολύ περισσότερο ανεβασμένο καθώς οι β' ρόλοι τότε αμέσως μετά το τέλος της σειράς έγιναν πρωταγωνιστές και πλέον άλλαξαν οι αποδοχές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Alpha βλέποντας ότι ψηλού budget σειρές του Αυτή η νύχτα μένει, Προξενιό της Ιουλίας και Σασμός 3 δεν τραβάνε όπως ήθελε, επιστρέφει στις κωμωδίες δωματίου που του γεμίζουν το πρόγραμμα χρόνια βλέπε Μουρμούρα και Σόι και σειρές λίγων επεισοδίων Ψέματα, Γιατρός, Καμπαναριό και Σκαραβέος.

      Του χρόνου όλα τα κανάλια θα το γυρίσουν σε κωμωδίες να το δείτε!

      Διαγραφή
  6. Μια σειρά που θα θελα να επαναφέρουν είναι οι αληθινοί ερωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σειρά τελείωσε με κάποιους Θεσσαλόνικη με κάποιους Αθήνα και τον χαρακτήρα του Ζησάκη στην Αφρική. Να φανταστώ αν υπάρξει συνέχεια θα γίνει ότι και με το Καφέ και όλοι πλην του χαρακτήρα του Ζησάκη που δε νομίζω πως θα επιστρέψει θα γυρίσουν στη βάση τους;; Η σειρά στην επανάληψη σκίζει αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει για αυτό να συνεχίσει. Συνήθως οι συνέχειες δεν τραβάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο ανέμπνευστη και άνυδρη η εποχή που ζούμε. Να πηγαίνει 11η προς 12η σεζον η ''Μουρμουρα'' και να συζητανε για 6η κα 7η σεζον για το ''Σοι σου''. Δυο σειρες που στις καλές εποχές της μυθοπλασιας θα ειχαν τελειώσει το πολύ στον 3ο, αντε 4ο κυκλο τους.

    Βαρεμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ποιο λόγο να επιστρέψει; Αν κάνει επιτυχία η επαναφορά αυτό μεταφράζεται στα σημερινά δεδομένα σε 15-16%, όπως η Μουρμούρα, από 25% που έκανε πριν 5 χρόνια.

    Αν πάλι το κάνουν για να έχουν αρχείο για (Ε), έχουν ήδη 307 επεισόδια να προβάλλουν. Δεν τους φτάνουν; Το Κωνσταντίνου & Ελένης προβάλλει 55 (από τα συνολικά 68 που αποτελείται) και παίζεται σε (Ε) 25 χρόνια με επιτυχία. 307 δεν είναι καθόλου λίγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θυμάστε που ο (νέος τότε) Alpha το 2019 αντικατέστησε το ΣΟΪ με τη σειρά ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ... που γυριζόταν στα ίδια σκηνικά (πόρτες, έπιπλα, τοίχοι, δωμάτια), με τους ίδιους σεναριογράφους, με την ίδια ομάδα στην παραγωγή και τον ίδιο σκηνοθέτη που σταμάτησε στην 1η καραντίνα και βγήκε μετά η Παπούλια και είπε πως γύρισαν πολλά ακόμη επεισόδια που δεν έπαιξαν ποτέ;

    Θυμάστε που αυτή η σειρά, μαζί με το ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ, έκαναν 6-7% τη σεζόν 2019-2020;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι και προσγειωθηκαν η ψωναρα που το εγραφε και ο α

      Διαγραφή
    2. Ποιος το έγραφε και γιατί είναι ψωνάρα παρακαλώ; Εκτός αν έχεις συνηθίσει στη χολή και σου βγαίνει αυθόρμητα πλέον.

      Διαγραφή
    3. γιατι αντι να ζητησει να μπουν αλλοι σεναριογραφοι και αυτος να εχει την επιμελεια, απαξιωσε τα τοσα πολλα μηνυματα με ιδεες για σεναριο και γενικα την αγαπη του κοινου και πηγε και την σταματησε. Στο σπιτι ειναι εβαλε ρολο για να μας κοροιδευει. Πατωσε και καλα να παθει

      Διαγραφή
    4. Μα σε ποιον αναφέρεσαι; Όνομα δεν έχει;

      Διαγραφή
  11. Τη συυγκεκριμένη σειρά ευχομαι να ειναι εφικτό να την επαναφέρουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες! Ωστόσο αν δεν επιστρέψει πλήρως το καστ καλυτερα να μην υπάρξει κίνηση! Χαίρομαι που κατάλαβαν ότι η σειρά αποσπούσε συνεχώς υψηλά ποσοστά τηλεθέασης τα οποία πίστευαν ότι θα μαζέψουν και οι σαχλές μελοδραματικες σειρές του παρόντος! Αν οι ηθοποιοί επιστρέψουν δε θα υπάρξει κανενα απολύτως προβλημα ως προς τα μάτια του κόσμου ο οποίος ειναι απαισιόδοξος για το λεγόμενο reunion! Παιδια λίγη ελπίδα δώστε! Ο κόσμος ο οποίος δεν πιστεύει ότι ΕΣΤΩ και ένα reunion μπορει να δουλέψει ειναι ΚΡΙΜΑ! Χρειαζεται θέληση που εμεις οι Έλληνες δεν κατέχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com