Ticker

10/recent/ticker-posts

Με 2,9 η πρεμιέρα του Πρωινό Σου Σου - Αναλυτικά τα 15'

 


Με πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης έκανε χθες πρεμιέρα η νέα πρωινή εκπομπή του OPEN " Πρωινό Σου Σου".

Αν και η εκπομπή ξεκίνησε τελευταία και σίγουρα θέλει χρόνο, δεν κατάφερε να κεντρίσει τους τηλεθεατές σημειώνοντας μάλιστα και 1,3%.

Αναλυτικα τα 15'



ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ 2,9

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 13,9

SUPER KΑΤΕΡΙΝΑ 17,3


Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. γελανε και οι πετρες. καλα να παθει ο παντογνωστης κοκλωνης. βαζει τα φιλαρακια του σε εκπομπες και ο κοσμος του δινει 2% στη τσολακη και 3% στο νασο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απιστευτο πραγματικα πατος. Οι ελληνικες ταινιες που εβαζε καλυτερα πηγαιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου άρεσε, γρήγορη ροή και δεν έκανε κοιλιά, λίγο η κυρία στο πάνελ νομίζω δεν τα λέει.... Από άλλες εκπομπές τύπου Δανάη για μένα ήταν καλύτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπου πάει ο γρουσούζης πατώνει. Είναι γνωστό ότι είναι γκαντέμης ο Γεωργιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που πήγες βρε Τσολάκη. Άφησες μια ζώνη που έχτισε γιατί ο Κοκλώνης την είδε και διευθυντής προγράμματος καναλιού; Η Μαγγίρα την είδε την φάση και την έκανε με ελαφρά. Αυτά γι'αυτους που την εκραζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακριβως αυτο. αφησε μια ζωνη που την εχτιζε 3 χρονια ειχε καταφερει με ανυπαρκτο πανελ να κανει 8 και 10% και το παρατησε για να παει να κανει την κεντρικια στο καθημερινο. εντελως λαθος κινηση απο τη μερια της τσολακη. δε ξερω. η αρχη ειναι το ημισυ του παντος και 2,9% δε νομιζω να ειδε ποτε το οπεν σε αυτη τη ζωνη. ουτε η ινα ταραντου τετοιο πατο. και στο γενικο συνολο πολυ χαμηλα επαιξε η τσολακη. η μαγγιρα εφυγε τρεχοντας και σωθηκε η κοπελα απο τους ερασιτεχνισμους του κοκλωνη και της μπαρκινγκ που πηγανε να επιβαλουν στην μαγγιρα το τρυφωνα κ τη δεβετζη, χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας βάλουν να παίζει όλη μέρα ο Έρωτας Φυγάς στο Open καλύτερα θα πάει αχαχαχα
    Πέρα από την πλάκα και στα σοβαρά τώρα δεν πρέπει να περίμεναν να περάσει Λιάγκα Καινούριου αλλά σίγουρα δεν περίμεναν αυτό το χάλι. Να κοντράρει Σκορδά και ζεύγος Star σίγουρα το ήθελαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγγνωμη αλλα οταν σου βαζει η μπαρκινγκ μεγαλα ονοματα γιατι κ ο ποσειδωνας και ο γεωργιαδης κ η αυγερινοπουλου ειναι μεγαλα ονοματα κ με πολλα ετη εμπειριας απο πισω τους, σου τα βαζει για να χτυπησεις 3η θεση μετα απο λιαγκα καινουργιου κ οχι να βγεις τελευταια με ποσοστα 2.9 που δε κανει ουτε η ερτ. η τσολακη εκανε 8 στο σκ με εντελως ανευρο κ αδιαφορο πανελ κ τωρα με μεγαλα ονοματα να πιανει 2 κ 6 ποσοστα; η μαγγιρα εκανε 8αρια επισης με χαλια πανελ. γενικα ο κοσμος δεν μασαει κ δε τρωει οτι του σερβιρει ο κοκλωνης. φετος ολες οι παραγωγες μπαρκινγκ πανε τραγικα χαλια ειδικα φαιμ στορι, νασος, τσολακη. ας προσεχαν. με φιλαρακια κ βυσματα δεν εξασφαλιζεις επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άλλη μια επιτυχία της παραγωγής αυτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ελληνικές ταινίες εδώ και ένα μήνα στο 11:00-13:00 έκαναν 8%, ενώ η έκτακτη ενημέρωση του Open τέλη Αυγούστου με μέσα Σεπτέμβρη 10:00-13:00 έκαναν 12%.

    Τσολάκη πρωινό ακούγαμε από τον Ιούλιο για να κάνει πρεμιέρα τελευταία τον Οκτώβριο όταν τα υπόλοιπα 7 προγράμματα απέναντι έστησαν το κοινό τους στον 1 μήνα προβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι τον ήθελαν τον Κοκλώνη!

    Ας έβαζαν να παίζει όλη μέρα (Ε) το σήριαλ με τη Ζούνη και Έκτακτη Ενημέρωση με Παναγιώτη Στάθη και Λίνα Δρούγκα. Έρωτας Φυγάς και Έκτακτη Ενημέρωση Open τα μόνα δύο δυνατά χαρτιά του σταθμού. 2η θέση το Open με αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εν τω μεταξύ αν τα νούμερα αυτά έκανε καμία Παπίλα τα πρωινάδικα θα την έβριζα με τα χειρότερα λόγια αλλά επειδή η Τσολάκη είναι φίλη του Κοκλώνη τώρα σιωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com