Ticker

10/recent/ticker-posts

Έτσι έκανε πρεμιέρα η «Οδός Ζαρίφη 2» στο Open (video)




Πρεμιέρα έκανε η καθημερινή εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 στο Open το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου.

Η Κατερίνα ζει μαζί με τη γιαγιά της, τη Νούλα, την οποία υποδύεται ο Αντώνης Παπαηλίας, γνωστός και ως Λόλα. Μέσα στο σπίτι τους, υπάρχει μια τηλεορα-ΣΑΡΑ που δεν κλείνει ποτέ και όσα βλέπουν εκεί γίνονται βούτυρο στο ψωμί τους σχολιάζοντας, η καθεμιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Η Κατερίνα έχει βέβαια και το δικο της podcast, το podcast το καλό, εκεί όπου θα υποδέχεται φίλους και γνωστούς για μια συνέντευξη «έξω απ’τα δόντια».



Στο σπίτι μπαινοβγαίνει και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι ο μόνος υδραυλικός που μπορεί να σου «αλλάξει» και τα φώτα! Θα καταφέρει άραγε η Κατερίνα να τον «τυλίξει» στα δίχτυα του έρωτά της; Στην παρέα τους έρχεται και η wannabe influencer, η οποία εισβάλει στη ζωή της Κατερίνας. Η Άννα Ζηρδέλη κάνει στροφή στην ποιότητα των social media.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ενας αχταρμας δυστυχως . Δεν βλεπεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα πω οτι σιγουρα φαινεται πως εχει δουλεψει η ομαδα της Ζαριφη. Νομιζω για πρωτη φορα βλεπουμε μια αξιολογη προσπαθεια της στην παρουσιαση και με concept που της ταιριαζει. Εγω διακρινω τη δυσκολια στο οτι οι υπολοιποι συμμετεχοντες στην εκπομπη δεν ειναι ηθοποιοι και δεν μπορει να γινει πινγκ πονγκ με ατακες κλπ. Επισης η Ζαριφη ηταν και φανερα αγχωμενη και το χανε λιγο. Και τα εμπορικα στο τελος το ριχνουν αρκετα. Εχει προοπτικες να παει συμπαθητικα ως εκπομπη αρκει να το δουλεψουν ολοι παρα πολυ και να λυθουν και περισσοτερο η Ζαριφη. Ως πρωτη εκπομπη δεν με ξετρελανε αλλα δεν ηταν και χαλια. Το περιμενα χειροτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρασιλα κ παλιακο. θυμιζει το σιριαλ που εκανε ο σεφερλης στον αντ1 κ κοπηκε αρον αρον λογω ομοφοβικων σχολιων. το δε πλατο ο θεος να το κανει τοσο φθηνο κ προκατ που ειτε σε περιφερειακο καναλι δεν βλεπεις τετοιο σκηνικο. αν βγαλει χριστουγεννα αυτη η καλτιλα θα ειναι θαυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μου άρεσε καθόλου ενώ αγαπώ ζαριφη... Στην πορεία ίσως το βρουν... Το πλατό χάλια και τον Αλεξάνδρου τι τον θέλουν εκεί; τραγικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ομορφιά του τον θέλουν. Να του την πέφτει η Ζαρίφη και να λέει σαχλαμάρες πιστεύοντας πως λέει αστεία.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com