Ticker

10/recent/ticker-posts

Μάγισσα VS Σασμός - Ποια σειρά κέρδισε το κοινό; - Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης και τα 15'



Πρεμιέρα έκαναν χθες δύο πολυαναμενόμενες σειρές, Η Μάγισσα στον ΑΝΤ1 και ο 3ος κύκλος του Σασμού.

Το ενδιαφέρον το τηλεοπτικού κοινού επέστρεψε και μάλιστα δυνατά , μιας και τα δύο μεγάλα φαβορί παίζουν απέναντι.

Έτσι, σύμφωνα με τα μη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης η Μάγισσα σημείωσε  16,8, με τον Σασμός να κάνει 17,1 .

Η Φάρμα σημείωσε 15,3% ενώ η Γη της Ελίας 12,6% ενώ οι Πανθέοι έκαναν 2,9%




Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

  1. Αν οι μάγισσες θέλουν 30αρια, θα πρέπει να παίζουν μετά τις 10.30. Κακώς τις έβαλαν στις 9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει νόημα να κάνει μια σειρά 30αρια ενώ οι υπόλοιπες σειρές του καναλιού παραπαίουν. Είναι η μόνη σειρά που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Σασμό και καλά έκανε ο ΑΝΤ1 και την έβαλε στις εννέα

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ. Ετσι χτίζουν πρόγραμμα ολη τη βδομάδα γύρω απο την μάγισσα. Στο μεταξυ θα αγαπηθουν και οι χαρακτήρες και θα ανέβει. Θα ανέβει κι η φάρμα ομως. Τελικα ο Κουτσοπουλος και το καστινγκ κέρδισαν το στοιχημα

      Διαγραφή
  2. Περιμενα παραπανω για τη μαγισσα με τοση διαφημιση και τοση αναμονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H επανάληψη της μάγισσας παιζει πολυ αργά. Καλυτερα τη πρωτη βδομάδα να βάζουν το επεισόδιο επανάληψη κατευθείαν μετά τη πρωτη προβολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΤ1 πέτυχε αυτό που ήθελε 30αρια τέλος για τον Σασμός. Η Απόλυτη ισοπαλία. Τα καθαρά θα βγάλουν πρωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η σειρά έπαιζε στις 10:30 ,θα έκανε πάνω από 30%,γιατί μεγάλο μέρος του κοινού που θα προσέλκυε η σειρά,δεν θα κάτσει να δει τηλεόραση στις 9.Επισης,το ζητούμενο δεν είναι να περιορίσει τον Σασμο η την Ελιά,αλλά να πιάσει τη μέγιστη απόδοση σε τηλεθέαση

      Διαγραφή
  5. Με τέτοιο ανταγωνισμό, μόνο ένας χαζός θα περίμενε μια τέτοια σειρά να κάνει 30. Διπλή επιτυχία για την Μάγισσα χθες. Πρώτον, η σειρά βγήκε απέναντι από πολλές σειρές με χτισμένο κοινό. Δεύτερον, ξεκίνησε σε μια ζωνη που ο Αντ1 είχε μήνες να δει διψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά η τηλεθέαση και για τους δύο. Η Μάγισσα απ'όσο είδα μου φάνηκε λίγο σκληρή. Μεγάλη χαμένη η Γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ο Αντ1 ήθελε η μάγισσα να κάνει 30αρια, θα την έβαζε 22.30 και θα τα χε και εύκολα. Αλλά έτσι θα έκανε κι ο σασμος 30αρια και πιθανόν παγιδευμένοι-μετα τη φωτια-πρωτος από εμάς, να εξαφανίζονταν από το χάρτη. Οπότε έχει λογική σαν κίνηση, ειδικά αν ισχύουν οι συζητήσεις για netflix και άρα δεν περιμένουν να βγάλουν μόνο από διαφημίσεις το κόστος.
    Έκπληξη η φάρμα, δεν περίμενα να σταθεί τόσο καλά, είναι επιτυχία αυτό (πολύ βαρετό κονσεπτ βέβαια). Εξαφανίστηκαν οι πανθεοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να είμαι ειλικρινής εμένα η Μάγισσα παρά τις αρετές της δεν μου αρέσει. Προτιμώ τις Ψυχοκόρες. Γνωρίζει κάποιος πόσα επεισόδια θα έχουν αυτές συνολικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4 θα προβληθούν. Αλλά 2 δηλαδή την επόμενη Κυριακή. Πάντα βάση προγραμματισμού.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το ξέρω αλλά σιγά μην κάνω συνδρομή για να δω την υπόλοιπη. Εννοούσα πόσα επεισόδια είναι η σειρά συνολικά.

      Διαγραφή
  9. ΣΟΚ για του Πανθέους! στα καθαρά ο Σασμός πρέπει αν είανι ψηλότερα αλλά η επιτυχία των Μαγισσών είναι μεγαλύτερη διότι ο Σασμός έχει ήδη το κοινό του. Η Φαρμα πολύ καλά για αρχή! και η Γη της Ελιάς, σταθερά όπως την ξέραμε.
    Γενικά θα πάρει μέρες για να δούμε που θα κάτσει η μπίλια, δεν πιστεύω πως θα κάτσουν έτσι τα ποσοστά στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα υπάρξουν αυξομειώσεις βάση πλοκής. Επίσης δεν ξέρουμε ακόμη πόσες μέρες θα παίζει τελικά η Μάγισσα. 2? 3? 4? Ο Σασμός πχ παίζει Δευτέρα με Πέμπτη.

      Διαγραφή
    2. ΣΟΚ για του Πανθέους κάτσε καλά!!

      Διαγραφή
  10. Η Μάγισσα μπήκε στη αρένα για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό όχι να κάνει 30νταρια. Αν ήταν αυτός ο στόχος θα έμπαινε άλλη ώρα. Ήταν κίνηση ΜΑΤ που πέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν και περίμενα υψηλότερα την μάγισσα, προβλέπω οτι θα ανέβει με τις μέρες λόγω σασμού. Ο σασμός θα χει όλες τις εξελίξεις που δεν έγιναν στη β σεζον στα 3 πρώτα επεισοδια και μετά μηδέν εξελίξεις μέχρι τα Χριστουγεννα. Αρα θα πέσει μετά την 1η εβδομαδα. Οι Πανθεοι επρεπε να χουν ξεκινησει την πρώτη/δευτερη εβδομάδα Σεπτεμβριου όπως η Παραλία. Μπορούν βέβαια να μπουν και 22.45. Η Φαρμα λόγω που παιζει αρκετη ώρα μονη της, ανεβαζει τα ποσοστά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως γνωριζεις οτι ο σασμος θα εχει εξελιξεις μονο την πρωτη εβδομαδα ?

      Διαγραφή
  12. Δεν είδα τη Μάγισσα, παρά μόνο μετά τα μεσάνυχτα για λίγο. Μου φάνηκε κάπως σκληρή. Νομίζω όλοι πήγαν καλά τελικά. Μεγάλος χαμένος ο Σκαι που θα ξανακάνει νούμερα μετά το Γενάρη με το Σαρβαιβορ. Μέχρι τότε μπαίνει σε αγρανάπαυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω δεν εκανε το all star νουμερα θα κανει ο νεος κυκλος. Εχει κουρασει το survivor

      Διαγραφή
  13. Κοιτάξτε να δείτε ο Σασμός παίζει για τρίτη χρονιά. Δύσκολο πλέον να κάνει 30%. Υπάρχει για τη σειρά φθορά. Το ότι έχει ακόμα το κοινό του και κατάφερε να βγει πρώτος έστω και με αυτή τη μικρή διαφορά είναι σημαντικό. Η Μάγισσα πήγε πολύ καλά και ανέβασε την Prime time ζώνη του ΑΝΤ1. Χαρούμενοι πρέπει να είναι στο κανάλι. Μένει να δούμε τί θα κάνει στη συνέχεια κι αν θα μείνει σταθερή θα ανέβει ή θα πέσει.
    Οι Πάνθεοι ισοπεδώθηκαν στην κυριολεξία. Πρέπει το κανάλι να κάνει κάτι με τη σειρά αυτή γιατί δεν της αξίζουν τέτοια νούμερα. Είναι κρίμα να βλέπεις τέτοια νούμερα σε μια σειρά που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως ''σκουπίδι''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μερικοί λέτε ότι να ναι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΝΤ1 ήθελε να χτυπήσει τον Σασμό. Είναι ξεκάθαρο δεν ήθελε τον Σασμό να κάνει τα 30νταρια. Μόνο η Μάγισσα θα μπορούσε να τι κάνει αυτό, και το πέτυχε. Το θέμα είναι να μην την κάψει. Το πρώτο επεισόδιο στην πρώτη ώρα του μέχρι να μας βάλει στο κλίμα ήταν λίγο παράξενο αλλά στο τέλος ξεκίνησε η δράση. Εγώ προσωπικά ενθουσιάστηκα με την σειρά σε γενικές γραμμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com