Ticker

10/recent/ticker-posts

Quiz για δυνατούς τηλεοπτικούς λύτες



Ποιος διευθυντής προγράμματος καναλιού και κυρίως το επιτελείο του θάβει προγράμματα στο κανάλι όπου εργάζονται;

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι έγινε ο κακός χαμός με τον προγραμματισμό ενός προγράμματος που οι συντελεστές ήταν αρνητικοί με την ώρα προβολής  του, αλλά αυτοί ως γνωστόν στο κανάλι, ζουν σε έναν άλλον κόσμο...


Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Είμαι 100% σίγουρος ότι αυτός είναι ο Τζώρτζης Ποφάντης! Δεν θέλω να μιλάω άσχημα γιατί δεν τον ξέρω και προσωπικά τον άνθρωπο, ούτε μου αρέσει να υποτιμάω τη γνώση κάποιου πάνω σε ένα αντικείμενο! Αλλά είναι ξεροκέφαλος ο άνθρωπος γιατί επιμένει συνέχεια σε προγράμματα που δεν προσφέρουν καθόλου τηλεθέαση στο κανάλι και δεν φαίνεται πρόθυμος να προβεί σε νέες κινήσεις! Παρατηρώ ότι εδώ και δύο καλοκαίρια με το ζόρι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φτάνει μέχρι την 6η θέση του καναλιού και πολύ του είναι με αυτά που βάζει και μέχρι και το ΟΠΕΝ που κάνει το χειμώνα 3% με το ζόρι το ξεπερνάει κια βλέπω ότι βάζει προγράμματα που κινούν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού όπως ο Έρωτας φυγάς τα βράδια (από όσα ξέρω έχουν κολλήσει αρκετοί γνωστοί μου με αυτή τη σειρά και τη βλέπουν φανατικά, γι' αυτό πιστεύω φέτος θα πάει πολύ καλύτερα ασχέτως με την ώρα που θα προβάλλεται) και ο Ποφάντης επιμένει στα δικά του προγράμματα ενώ βλέπει ότι με το ζόρι κάνουν 2-4% τηλεθέαση όπως τους παγιδευμένους στην απογευματινή ζώνη, τους συμμαθητές, το μην ψαρώνεις, μη μιλήσω για τη κλινική πέρισυ, δεν υπήρχε ποιο άθλιο και καταθλιπτικό πρόγραμμα ή τώρα με την εργαζόμενη γυναίκα που είπε να κάνει τη διαφορά, εγώ βλέπω 4 % τηλεθέαση κάνει κι όύτε αυτό! Δεν παραβλέπω και εννοείται εκτιμώ ότι έχει προσφέρει και μεγάλα προγράμματα στο κανάλι όπως τις Άγριες μέλισσες, το μουντιάλ του 2022 που έκανε μέχρι και 73% τηλεθέαση, τη φόρμουλα 1, αλλά με εκνευρίζει που επιμένει στο κενό του προγράμματος στις 4 τα απογεύματα βάζοντας προγράμματα χαμηλής αξίας όπως ξένες σειρές που δεν ξέρει ούτε η μάνα μου που λέει ο λόγος, σε σειρές όιπως το πέτα τη φριτέζα που δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα σχόλια γι αυτή τη σειρά και βλέπω ο Ποφάντης επιμένει υπερβολικά πολύ στη προβολή της ειδικά τα Σάββατα το μεσημέρι, αντί να ψάξει τη ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 να βάλει επιτυχημένες σειρές που έφερε κάποτε ο Λάτσιος! Αυτό για μένα είναι εγωιστικό αν όχι απαράδεκτο! Πάντως αν είμαστε τίμιοι πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο ΑΝΤ1 είχε ένδοξο παρελθόν επί Λάτσιου εποχή! Εμένα η γνώμη μου είναι να επιστρέψει αυτός κάποια στιγμή στην αρχική του θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι ο Ποφάντης και το πρόγραμμα η μάγισσα που την βάζουν στις 21:00 απέναντι από σασμό και ελιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποφάντης και μάγισσα. Ρίσκο η ώρα αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κρατηθεί κάτι απέναντι σε σασμο και ελιά. Μόνο η μάγισσα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς. Απλά υπάρχει η πιθανότητα να την κάψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ρισκάρεις, δεν κερδίζεις. Απ τα προγραμματα του δεν υπαρχει κάτι αλλο να κοντράρει σασμο κ ελια. Αν έβαζε κάτι άλλο το άλλο θα κανε πάλι 8%. Τωρα έχει μια ελπίδα λογω του ότι ειναι απο τους δημιουργούς των μελισσων, και παίζουν γνωστοί, να πάει καλά δηλαδη πάνω απο 13. Νιωθω ότι θα αποδειχθεί καλή κινηση. Χωρια που νωρίτερα ειναι πιο ακριβος ο τηλεοπτικός χρόνος των διαφημίσεων. Μη σας πω οτι πρέπει να το αρχιζουν ακριβώς στις 21.00 μιας και τα άλλα αργουν.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι λίγο το 13% που λες για μια τόσο ακριβή παραγωγή;

      Διαγραφή
  4. Ο Ποφαντης οφείλει και πρέπει επιτέλους να εκμεταλλευτει αυτό το κενό που υπάρχει εδώ και χρόνια στις 16.00 και ειδικά όταν προηγείται ένα πρόγραμμα σαν το ρουκ ζουκ που φέρνει 2ψηφια ποσοστά κάθε μέρα και πόσο μάλλον όταν ακολουθούν στις 17.30 τα διψήφια ποσοστά του 5χ5! Πραγματικά, αν πάρει ποτέ απόφαση να το καλύψει και να το εκμεταλλευτει με ορθό τρόπο, το κανάλι θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στο μέσο όρο! Μη ξεχνάμε και τα 20αρια των ράδιο αρβύλα! Τι άλλο θέλει το κανάλι για να ανέβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο slot 16:00 - 17:30 θα συνεχίσει να παίζει το Καφέ της Χαράς;

      Διαγραφή
    2. Πως το ξέρεις ότι το 5χ5 θα κάνει διψήφια ποσοστά;;; Πέρσι έβγαλε ολόκληρη σεζόν με μονοψήφια...

      Διαγραφή
    3. @1:58 π.μ.
      "Τι άλλο θέλει το κανάλι για να ανέβει!"
      Ένα θαύμα μόνο 😂

      Διαγραφή
  5. Τέτοιο ενδιαφέρον δείχνεις και για τα άλλα κανάλια που έχουν πρόβλημα τηλεθέασης πχ όπεν ή μόνο για τον αντ1; Γιατί τέτοιο ενδιαφέρον να βρεθεί ο αντ1 στις πρώτες θέσεις; Δώσε συμβουλές και στα άλλα κανάλια να κλείσουν τρύπες στο πρόγραμμά τους. Ποιος απλός τηλεθεατής δίνει συμβουλές και κάνει προτάσεις και παρατηρήσεις σε ένα κανάλι για να ανεβάσει την τηλεθέασή του; Κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com