Ticker

10/recent/ticker-posts

Τέλος από το OPEN, Τριαντάφυλλος και Μαριάντα Πιερίδη;


Χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τον Τριαντάφυλλο, την Μαριάντα Πιερίδη την Φελίσια Τσαλαπάτη και την εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” του Open, με αφορμή το γεγονός πως θα προστεθεί στην παρέα τους η Νάταλι Κάκκαβα. Η καλοκαιρινή εκπομπή, λόγω της επιτυχίας της, αποφασίστηκε να συνεχιστεί και την υπόλοιπη σεζόν, όχι όμως σε καθημερινή βάση, αλλά με σκοπό να βγαίνει τα Σαββατοκύριακα.

Ωστόσο, από την στιγμή που ακούστηκε πως η Νάταλι Κάκκαβα θα είναι το νέο πρόσωπο της παρέας, προκλήθηκαν αντιδράσεις και σχόλια, ειδικά από τον Ντάφυ και την Μαριάντα.

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής 15/9, η εκπομπή Breakfast at star αποκάλυψε πως μετά από ένα 2ωρο ραντεβού που είχε η ομάδα του Καλοκαίρι Yes με το Open, αποφασίστηκε να μείνει εκτός τόσο ο Τριαντάφυλλος, όσο και η Μαριάντα Πιερίδη. Επομένως, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, στην εκπομπή θα είναι η Νάταλι Κάκκαβα, η Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Φοίβος Παπαδάκης αλλά και μερικά νέα πρόσωπα που θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. αν ισχυει αυτο ευγε στην barking που τους τραβηξε το αυτι γιατι δεν ειχαν κανενα σεβασμο και ηθος στις δηλωσεις τους. δεν μπορει με 2 μηνες να εχουν τετοιο τουπε αυτα τα ατομα. οσον αφορα την κακαβα πιστευω δεν θα ειναι στο πρωινο του οπεν. και γιατι θα φανει οτι τελικα αυτη απαιτησε κεντρικη θεση και τους εδιωξε τελικα συν το γεγονος οτι ειναι υποψηφια στις αυτοδιοικητικες εκλογες και δε ξερω κατα ποσο συναδει αυτο με τη παρουσιαση. για μενα η μαλεσκου και η σπυροπουλου θα ηταν καλες επιλογες για οπεν με εμφανη προτιμηση μου σε μαλεσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Δεν είναι παρουσιαστές και δεν θα γίνουν, 2. Πάλι η Κάκκαβα παίρνει εκπομπή μετά από "καραμπόλα" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com