Ticker

10/recent/ticker-posts

Θα είναι η Ναταλί Κάκκαβα στο OPEN; - Γιατί δεν την είδαμε το γενικό τρέιλερ του καναλιού;




Για πρώτη φορά μίλησε η Ναταλί Κάκκαβα μετά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί για τις συζητήσεις που έκανε με το Open και την αντίδραση του Τριαντάφυλλου. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο Mega Καλημέρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για το τι μέλλει γενέσθαι με τη νέα εκπομπή και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι επαφές με τον σταθμό.

«Στο τρέιλερ του Open δεν μπορώ να είμαι γιατί έχω τον περιορισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Στην ερώτηση που μου κάνεις αν θα είμαι στη συγκεκριμένη εκπομπή, η απάντηση είναι εξής: Έχω κάνει κάποιες συναντήσεις και μία πολύ όμορφη επικοινωνία με τη διοίκηση του Open. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να έχουμε μία συνεργασία. Τώρα τι μορφής θα είναι αυτή η συνεργασία και τι θα γίνει μελλοντικά, αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει η διοίκηση του Open.

Όλο αυτό το διάστημα έχω ακούσει πάρα πολλά και ξέρεις ότι από όσα ακούς, κράτησε μικρό καλάθι. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλο, αλλά μόνο για τον εαυτό μου. Σου μιλώ με ειλικρίνεια η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία συνεργασία στην πρωινή εκπομπή του Open το Σαβ/κο. Από εκεί και πέρα εγώ θα είμαι μέρος τη ομάδας, ελπίζω κι εύχομαι γιατί ακόμα δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, δεν έχουν παρθεί ποριστικές αποφάσεις» είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Για τα σχόλια που υπήρξαν από τον Τριαντάφυλλο, η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε: «Η πρώτη αντίδραση είναι ότι στενοχωρήθηκα καθαρά και μόνο για την υποψία του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα οποιονδήποτε σκοπό να πάρω κάποιο ρόλο. Ο Γρηγόρης δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται και επειδή είδε ότι στενοχωρήθηκα, στενοχωρήθηκε κι εκείνος, τίποτε άλλο.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μια χαρά διαφημιστικό κόλπο έστησε η μπαρκινγκ με το θρίλερ Τριαντάφυλλος Μαριάντα Κακαβά. Θα τους γυρίσει όμως μπούμερανγκ ο κόσμος δε θα τους δει. Τραγικά σκέτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας έχουν ζαλίσει με την γιαλαντζί παρουσιάστρια,ας την δώσουν να παρουσιάζει τον καιρό να ησυχάσουμε κι εμείς και ο άντρας της.Με το ζόρι να γίνει κεντρική αφού δεν το έχει με την παρουσίαση.Και ο Τριαντάφυλλος επίσης δεν κάνει για παρουσίαση ας κάτσει σπίτι του να σχολιάζει τον Κατσούλη.Γενικά το ζευγάρι Γκουντάρας - Κάκκαβα δημιουργεί θέματα σε όποιο κανάλι και να πάει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και η κακαβα και ο γκουνταρας γλυφτες του κοκλωνη ειναι. ειναι δυνατον να εμεναν εκτος παραγωγων του κοκλωνη; οποιος γλυφει και του λεει εισαι φωναρα και κουκλος αυτοματως εχει εξασφαλισει εκπομπη. αυτη ειναι η καταντια της ελληνικης τηλεορασης. δυστυχως. και κριμα που εχει επεκταθει σε ολα τα καναλια και λυνει και δενει για το ποιος θα εχει θεση παρουσιαστη. ας ασχοληθει μονο με το οπεν. δεν χρειαζεται να ειναι τηλεοπτικος γυρολογος σε ολα τα καναλια και να ελεγχει την ψυχαγωγια σε ολη την ελληνικη τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com