Ticker

10/recent/ticker-posts

Έτσι θα "χτυπήσει" ο Τσουρός τη Γερμανού...



Ο Πάνος Κατσαρίδης ίσως να μην τα λέει καθόλου στο πάνελ του Τσουρού, όμως θα προσφέρει κάτι άλλο. Αναφέρομαι στην δυνατή ατζέντα που έχει λόγω "Παλλάς" με ονόματα πρώτης γραμμής από τον χώρο της τέχνης (θέατρο και τραγούδι). Προφανώς αυτό θα αξιοποιηθεί από την εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα με στόχο να έχει συνεντεύξεις και καλεσμένους πρωτοκλασσάτα ονόματα. 

Αυτό είναι και ένα πλήγμα της Ναταλίας Γερμανού, η οποία και αυτή με τη σειρά της ποντάρει σε αυτά τα πρόσωπα, είτε που έρχονται που στο πλατό είτε με βίντεο - συνεντεύξεις που τους κάνει η Ναταλία Αργυράκη. 

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Πολύ κακές οι συνεντεύξεις στο Καλύτερα Δε Γίνεται. Δεν βγάζουν οι ειδήσεις.
    Από την άλλη, ο Τσουρος προκαλεί τουλάχιστον αμηχανία στον τηλεθεατή.
    Ο Κατσαρίδης είναι υπερβολικά αδιάφορος για τηλεόραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα πες ολα ακριβως οπως ειναι..τα στελεχη καποιες φορες δεν καταλαβαινουν το εξης. οσο καλος κι αν ειναι καποιος στη δουλεια του δεν πρεπει να ειναι αντιπαθης..ο τσουρος ειναι αντιπαθεστατος..ειναι σαν αυτα τα φιδια που χεις στην παρεα και περιμενεις ποτε θα σου πεταξουν την κακια τους, εξ ου και η αμηχανια που προκαλει οπως ειπατε..η γερμανου ειναι κακιστη στις συνεντευξεις γιατι δεν εχει την προσωπικοτητα και την ικανοτητα να ειναι διεισδυτικη αλλα εχει καταφερει να κανει μια εκπομπη με καλη ροη , καλη θεματολογια και πολλη αξιοπρεπεια στη διαχειριση της επικαιροτητας.

      Διαγραφή
    2. Αξιοπρεπέστατες είναι οι συνεντεύξεις της Γερμανού. Πολύ πολύ καλύτερες από άλλες του είδους της.

      Διαγραφή
  2. Μην ακούω και διαβάζω τρελά.Η Γερμανού δεν χτυπιέται και αν χτυπηθεί μόνο η Τσιμτσιλή μπορεί να την χτυπήσει στα ίσια αν αλλάξει κανάλι και ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γουμενίδης σε κανονικό κανάλι (όχι στο Open) την έτρωγε άνετα μόνο με κουτσομπολιά, όχι με θανάτους και εγκλήματα.

      Διαγραφή
  3. Καλά εντάξει. Για ακόμα μία χρονιά ο Alpha τόσο στα καθημερινά του πρωινά όσο και στην εκπομπή που έχει το ΣΚ με τη Ναταλία θα τα πάρει όλα και θα φύγει. Θυμίζει λίγο αυτό ΑΝΤ1 του 90 που τα πρωινά ήταν συνήθεια για το κοινό να πηγαίνει από τον Παπαδάκη στη Μενεγάκη για χρόνια ολόκληρα και να μη κοιτά καν τί προτείνουν οι άλλοι. Δύσκολα θα χτυπήσουν τις εκπομπές αυτές του Alpha και θα τους πάρουν την πρωτιά ό, τι πρόσωπα και ό, τι συνεντεύξεις κι αν έχουν οι απέναντι. Αφήστε που ο συγκεκριμένος δε νομίζω πως είναι τόσο συμπαθής στο κοινό. Έχει και η Γερμανού αρκετές αντιπάθειες κατά καιρούς της την λένε στα social για διάφορες ανοησίες τόσο εκείνης όσο και των συνεργατών της π.χ. η διαμάχη της με τους Ποντίους που καλά έκαναν και της την είπαν αλλά από τον Τσουρό περισσότερο συμπαθής είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com