Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Μάγισσα: Το σοκαριστικό φινάλε που συντάραξε τους τηλεθεατές - Επιβάλεται η αλλαγή ώρας




Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες

Πρεμιέρα έκανε η νέα σειρά του ΑΝΤ1 και οι τηλεθεατές πραγματικά συγκλονίστηκαν με τα όσα είδαν. Οι σκηνές ήταν αρκετά σκληρές όμως άκρως ρεαλιστικές.

Όταν χάθηκε το βρέφος της οικογένειας των Λασκαραίων, το παιδί δηλαδή του Μάρκου Λάσκαρη και της Μεταξίας Λάσκαρη προκλήθηκε πανικός και μεγάλη ταραχή. Όλοι έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν το βρέφος, όμως αυτό φαινόταν πραγματικά αδύνατο.

Η ένταση ανέβηκε επικίνδυνα και οι Λασκαραίοι έψαχναν να αποδώσουν τις ευθύνες παντού και ιδίως σε εκείνους που ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια του βρέφους.


Η οργή ξεχείλιζε από παντού και τότε είδαμε τη συνταρακτική σκηνή όπου ο Μιχαήλ Λάσκαρης πήρε την απόφαση και αποκεφάλισε με τη χατζάρα του έναν από τους υπηρέτες, μιας και κάποιο αντικείμενο του βρέφους βρέθηκε στα πράγματά του.

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική... , ωστόσο επιβάλεται να αλλάξει ώρα προβολής. Είναι σοκαριστικές κάποιες σκηνές αλλά και οι εκφράσεις που ακούστηκαν στην σειρά.

Αγαπητοί κύριοι στον ΑΝΤ1, σοβαρευτείτε. Χθες έπρεπε να αλλάξετε ώρα την προβολής της σειράς.


 





Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Την οποία σκηνή την έχετε βαλει σε εικονες στο site σας που μπορει να το δει ο καθενας σε οποιαδήποτε ώρα και χωρίς σήμανση. μάλλον αλλοι πρέπει να σοβαρευτούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου και συνέλθε... αυτό θα απαντήσω εγώ.

      Γιώργος Πασχαλίδης

      Διαγραφή
    2. 4:05 ζεις σε έναν άλλον κόσμο ή κάνεις τον βλάκα; Θα συγκρίνεις τα σάιτ που το έπαιξαν όλοι με την τηλεόραση; σε λίγο θα μας πεις ότι πρέπει να ντρέπονται κι αυτοί που το σχολίασαν στο twitter. Έλα σε παρακαλώ. Καλά σου λέει ο Πασχαλίδης συνέλθε.

      Διαγραφή
    3. Αν εσείς είστε οι λογικοί τότε ευτυχώς που ειμαι βλακας. Μάθετε να γράφετε αντικειμενικες κριτικές και τότε το συζητάμε.

      Διαγραφή
    4. Σας πείραξε μιά σκηνή που παίχτηκε περίπου στις δώδεκα το βράδυ και δεν σας πειράζουν τα δύο χρόνια με φονικά και αίμα του σασμού και η βωμολοχία του βραβευμένου κάνε ότι κοιμάσαι; Αυτό λέγεται επιλεκτική κριτική.

      Διαγραφή
  2. Καλά αυτή η σειρά θα πάει για κόψιμο. Μα καλά ποιός έδωσε το οκ για την ώρα;. νομίζουν ότι βάζοντας μια κάρτα που λέει ότι υπάρχουν ακατάλληλες σκηνές τους καλύπτει;
    Πάρτε λοιπόν.μια ακόμα καταγγελία.κι από εμένα στο ΕΣΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την σήμανση που λέει ότι περιέχει σκηνές βίας εκφραρα του λόγου και σεξ δεν το είδες και ταραχτικες τοσο

      Διαγραφή
  3. Πάντως πολλοί στο τουίτερ σχολίασαν αρνητικά τις σκληρές σκηνές και την φρασεολογία της σειράς για την ώρα προβολής. Έκανε πολύ κακή εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά και στις έντεκα να έπαιζε πάλι αρνητικά θα σχολίαζαν οτι κοιμούνται νωρίς. Θίχτηκαν οι δηθενατζήδες που ακούστηκε το πούτσ@ στον αέρα φοβήθηκαν μην διασαλευτούν τα ήθη των παιδιών τους τα οποία παιδάκια δεν έχουν κανένα λόγο να βλέπουν τηλεόραση εκείνη την ώρα και μιλάνε τρισχειρότερα στα σχολεία τους. Εξαιρετική σειρά αλλά φοβάμαι με τα πολλα επεισόδια μην καταντήσει σαπουνόπερα σαν τις μέλισσες ένα διάστημα. Χαλαρώστε και απολαύστε την ή μην την βλέπετε εάν σας αγριεύει το σκληρό του θεάματος. Και τι πρεμούρα είναι αυτή για το ΕΣΡ ας τους καμπανιάσει αν θεωρήσει ότι παραβιάζει τη νομοθεσία. Λες και θα το πληρώσουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά έκαναν και θίχτηκαν. Τέτοια φρασεολογία δεν έχει καμία δουλεία σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης σε ελεύθερο κανάλι. Σε συνδρομητικό κανάλι που για να δεις κάτι αντίστοιχο γίνεται με χρήση PIN είναι άλλο θέμα και δεν παίζει ρόλο η ώρα προβολής. Τα βασικά σου λέω που ισχύουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, τουλάχιστον στις πολιτισμένες.

      Διαγραφή
    2. Πέστα θίχτηκαν και καλά οι σεμνότυφοι. Ό,τι να'ναι. Μάλλον θίχτηκαν επειδή έκανε καλή τηλεθέαση και κάποιες σειρές κλονίστηκαν.

      Διαγραφή
  5. Συγνώμη την συνμαση στην αρχή δεν την βλέπετε ότι το προϊόν έχει σκηνές βίας εκφορά λόγου και σκηνές με σεξ τόσο πολύ ταραχτικατε και ήταν άνω τον 12 ετών προφανώς και στο ΕΣΡ ΤΟ ΕΊΔΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΣΥΝΜΑΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΓΙΑΓΚΥΧΤΗ ΔΕΝ ΓΊΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "άνω των 12" μπήκε για να ταιριάζει με την ώρα προβολής. Απόδειξη ότι μετά τις 10 άλλαξε η σήμανση.

      Διαγραφή
  6. Είναι καλυμμένοι εφόσον είχε σήμανση άνω των 16. Παρόμοια έδειχνε και η 10η εντολή, ίσως ακόμη πιο σκληρά και παιζόταν μεν στις 11 αλλά με σήμανση απαραίτητη τη γνική συναίνεση πολλές φορές. Δεν διάβασα ποτέ για πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξαφνικά γίναμε σεμνότυφοι όλοι εδώ μέσα και επικαλούμαστε το ΕΣΡ; Τι γίνεται μας πείραξε που έχει επιτυχία η σειρά και δεν χωνεύεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com