Ticker

10/recent/ticker-posts

Η αινιγματική δήλωση - βόμβα της Μαριάντας Πιερίδη: "Προτιμώ να λάμψω δια της απουσίας μου"


Η Μαριάντα Πιερίδη ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, αφού το Καλοκαίρι Yes έριξε αυλαία στο ΟΡΕΝ, ανοίγοντας τον δρόμο για τον ερχομό της Ελένης Τσολάκη τις επόμενες ημέρες στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, προκειμένου αυτή να συνεχιστεί στην αντίστοιχη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Το πρωινό της Τρίτης η Μαριάντα Πιερίδη καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με μία αινιγματική ανάρτηση, η οποία μπορεί να έχει πολλούς αποδέκτες.

«Επιλέγω να μένω μακριά από ανθρώπους που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Προτιμώ να λάμψω δια της απουσίας μου από ό,τι αισθάνομαι ότι με φθείρει και μειώνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Καβάλησε το καλάμι η εξαφανισμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η εξαφανισμενη φιλε μου εκανε την εκπληξη το καλοκαιρι,πηρε προσωπικά εξαιρετικες κριτικες με την παρουσια της ακομα και απο δυσκολους τηλεκριτικους και ναι,ηταν η κεντρικη παρουσιαστρια μεταξυ ισων στην εκπομπη που εκανε και εξαιρετικα νουμερα,θεμιτο να μην θελει να καπελωθει απο κανενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρία αυτή κατάφερε να κρατήσει καθημερινό τρίωρο πρόγραμμα με πολύ καλά αποτελέσματα σαν να το κάνει χρόνια ενώ ήταν εντελώς άπειρη.

    Οποίος καλεσμένος πέρασε από το πλατό ή συνέντευξη αυτή ήταν ΠΑΝΤΑ διαβασμένη και ήξερε πράγματα γι’ αυτόν, ήξερε πάντα την επικαιρότητα (lifestyle, κοινωνικά, φωτιές) και ο λόγος της είχε πάντοτε ροή. Δεν κολλούσε ποτέ. Εξαίρεση αποτελεί η πρεμιέρα.

    Χθες είδα την Καινούργιου (που φέτος κλείνει 20 χρόνια ως εργαζόμενη σε εκπομπές) και μέσα στο 3ωρο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μια της πρόταση λόγω απόσπασης προσοχής. Είτε γτ κουνούσε κάποιος στο πάνελ το στύλο του ή γτ περνούσε κάποιος στο απέναντι πλατό. Στα θέματα ήταν ΠΑΛΙ αδιάβαστη και ρωτούσε τον Γκουντάρα ενώ στη συνέντευξη με τους πρωταγωνιστές του Σασμού ρωτούσε ποσά χρόνια παίζει ο Σασμός στον Alpha και αν η Χειλά-Φαμέλη άλλαξε απόχρωση στο μαλλί ή αν θα βάλει τρέσα όπως φοράει η ίδια. Για το σήριαλ είχε μαύρα μεσάνυχτα.

    Και ύστερα η κυρία Πιερίδη που καλλιτεχνικά μου είναι άγνωστη, γτ απασχόλησε μια μικρή περίοδο 2002-2005 και μετά χάθηκε, δεν είναι παρουσιάστρια και είναι η Καινούργιου και η Κάκκκαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κυρία Καινούργιου είναι δημόσιος υπάλληλος στο ιδιωτικό τομέα, τι συγκρίνουμε; Αν δεν ήταν τώρα ο Κοκλώνης, θα έκανε telemarketing στο High TV με Γωγουλίνι.

      Και όποιος τολμήσει να την ακουμπήσει σχολιάζοντας την ΑΝΕΠΑΡΚΙΑ της, υπάρχουν 10 site του ομίλου και θα εξαφανίσουν αυτόν που άσκησε κριτική από προσώπου γης.

      Διαγραφή
  4. Σωστή επιλογή αν τελικά αποφασίσει να απέχει από την εκπομπή, η οποία είναι βέβαιο ότι θα πάει άκλαφτη εντελώς, σε σύγκριση με την Μαγγίρα θα είναι η μέρα με τη νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να δω πού θα κρυφτείς εάν αρχίσουν τα μονοψήφια της Μαγγίρα!

      Διαγραφή
    2. δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να κάνει μονοψήφια η Μαγγίρα

      Διαγραφή
    3. Κλαίω με τη σιγουριά σου 😂

      Διαγραφή
    4. 12:23 αυτό ποιος το λέει; Η γυάλινη σφαίρα σου;

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com