Ticker

10/recent/ticker-posts

Νέα ανατροπή - Η Μάγισσα με τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα...



Μια νεα ανατροπή-βόμβα ρίχνει ο ΑΝΤ1 με τη σειρά «Η Μάγισσα», καθώς αυξάνει τα επεισόδια σε τέσσερα την εβδομάδα. Στόχος να χτυπήσει τον ανταγωνισμό γι αυτό και θα προβάλλεται στην prime time των 21:00.

Το αρχικό πλάνο του καναλιού σύμφωνα με την Real news ήταν η σειρά με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου και συνολικού κόστους 12 εκατομμυρίων ευρώ, να προβάλλεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Οπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες η «δόση» θα διπλασιαστεί σε τέσσερα επεισόδια την πρώτη εβδομάδα και ακολούθως τρία.

«Η Μάγισσα» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται και η δεύτερι κίνηση-ματ από τον ΑΝΤ1, καθώς ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να μεταδίδεται στις 22:00, τελικά η σειρά «εποχής» θα βγαίνει μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 22:00.

Στόχος είναι να «πλήξει» τον ανταγωνισμό από τα άλλα κανάλια και κυρίως το Mega και τον ALPHA, που με τα δικά τους σήριαλ («Η γη της ελιάς» και «Σασμός» αντίστοιχα) είχαν κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης στην Prime Time ζώνη.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea.com  ήδη υπάρχει μια ανησυχία καθώς Η Μάγισσα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με έρευνες , είναι η σειρά που περιμένουν οι τηλεθεατές να δουν.

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Ποιες ειναι αυτες οι ερευνες που λενε οτι η σειρα που περιμενουν να δουν οι τηλεθεατες ειναι η μαγισσα; Επισημα τουλαχιστον δεν εχει δημοσιοποιηθει καμια. Μπορειτε παρακαλω να τις δημοσιευσετε; Και αν η μαγισσα ειναι στην πρωτη θεση, στην δευτερη και τριτη θεση ποιες σειρες ειναι που περιμενουν να δοθν οι τηλεθατες και με ποια ποσοστα η καθε μια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι οι ιδιωτικές έρευνες των καναλιών που διενεργούνται 2-3 φορές το χρόνο, από όλα τα κανάλια, για τα προγράμματα και τα πρόσωπα που πλασάρουν ή που πρόκειται να πλασάρουν.

      Στα (συμπαθή) πρόσωπα πάντως για πολύ καιρό τα πρωτεία είχε η Ελένη Τσολάκη (κουφό).

      Διαγραφή
    2. Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να βγουν δημόσια και οι διαδικτυακές μετρήσεις (YouTube, sites καναλιών, ertflix, ant1+) για τις σειρές όπως έγινε πέρυσι γύρω στον Δεκέμβρη.

      Διαγραφή
    3. 3.52 Πού τα βρήκες αυτά να τα δούμε κι εμείς;

      Διαγραφή
    4. Δεν είναι έρευνα που μπορεί να βγεί στη δημοσιότητα...

      Σε ερευνα του ΑΝΤ1 αναφερόμαστε εμείς σαν tvnea γι'αυτό και μπήκε στις 21:00 η Μάγισσα λένε οι πληροφορίες μας.

      Διαγραφή
  2. Άρα αγαπητά tvnea λανθασμένα γράφετε στο άρθρο σας «σύμφωνα με έρευνες». Το σωστό είναι «σύμφωνα με έρευνα του αντ1». Δηλαδή πρόκειται για 1 έρευνα και μάλιστα του αντ1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την διευκρίνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε καλά δεν θέλαμε και την έρευνα να μας το πει, λίγο στα social media να μπεις θα δεις οτι είναι η σειρά που συζητάνε οι περισσότεροι

      Διαγραφή
  3. Μήπως γνωρίζετε και ποιες άλλες σειρές περιμένουν οι τηλεθεατές; Δεν μπορεί αυτήν η έρευνα να μιλά μόνο για την μάγισσα. Επίσης αυτήν η έρευνα αφορά μόνο τις νέες σειρές ή και τις παλιότερες πχ σασμό, ελιά, παγιδευμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρευνες γίνονται σε όλα τα κανάλια και είναι διαφορετικές... αναφέρομαι σε όλα τα προγράμματα παλιά και καινούργια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκείνοι οι κακόμοιροι οι ΠΑΝΘΕΟΙ στον ΣΚΑΪ βλέπω μην ξεπεράσουν ποτέ το 5% με τόσο ανταγωνισμό απέναντι (ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ, ΣΑΣΜΟΣ, Η ΜΑΓΙΣΣΑ, ΦΑΡΜΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com