Ticker

10/recent/ticker-posts

Τάσος Τεργιάκης: Το ξέσπασμα για "Το Πρωινό"


Μετά από διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία επισημαίνουν την μέτρια πορεία της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα στο δυναμικό κοινό 18-54 και την υπερίσχυση της Κατερίνας Καινούργιου σε αυτό αλλά και του ανανεωμένου Brekfast @Star, ο Τάσος Τεργιάκης θέλησε να δώσει την δική του απάντηση σε αυτά με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Όσο και αν προσπαθούν κομπλεξικοί λιβελογράφοι να μας κάνουν ζημιά, τόσο ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ θα δυναμώνει... και ας έχουν συνασπιστεί πολλοί "δικαστές του πληκτρολογίου" σε έναν ανεξήγητο πόλεμο με ψέμματα κατά της εκπομπής μας... Εμείς συνεχίζουμε...", έγραψε ο δημοσιογράφος το πρωί της Κυριακής.



Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

  1. Σιγά ρε μάγκα! Θα μας κάνεις και ντα! 10 χρόνια δίπλα στην Ελένη ούτε τολμούσες να μιλήσεις και τώρα δίπλα στον ομοειδή Λιάγκα βγήκες ο κριτής των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει πάει εκεί κ μόνο σχολιάζει. Στην Ελένη έκανε κ κανένα ωραίο βίντεο..τώρα μαγκευει κ μιμείται Λιαγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά τα λέει, η εκπομπή δέχεται ανήθικο πόλεμο ακόμα και πριν την πρεμιέρα της και ο λόγος είναι ξεκάθαρα η καθαρή πρωτιά που χτύπησε την πρώτη εβδομάδα προβολής της. Αλλά αν νομίζουν ότι έτσι θα της κάνουν ζημιά είναι πολύ γελασμενοι, ίσα-ίσα που την αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια πρωτιά χτύπησε βρε κακομοίρη; Βγάλε τα γυαλιά του Αντ1 που φοράς και βάλε του στραβισμού καλύτερα μπας και ξεστραβωθείς να δεις σωστά τα νούμερα της εβδομάδας!

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά σωστά τα είδα τα νούμερα, σε αντίθεση με σένα. 5 στα 5 στην κορυφή είχε όλη την εβδομάδα και έτσι θα πάει και όλη τη σεζόν, πάρτε το απόφαση

      Διαγραφή
    3. Με τόσες ώρες πρωινάδικο που βλέπεις έχεις χαζέψει τελείως! Δεν μου κάνει εντύπωση! Όπως σε συμφέρει τα διαβάζεις τα νούμερα!

      Διαγραφή
    4. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους ότι και να λες, πρωτιά για το πρωινό και για τις 5 ημέρες

      Διαγραφή
    5. Καλά γύρνα τώρα πλευρό και συνέχισε τον ύπνο σου.

      Διαγραφή
    6. Ναι, ήταν πρώτο στην τηλεθέαση με τους περισσότερους τηλεθεατές. Τι, όχι;

      Διαγραφή
    7. 12:30 άρα λες ανυπόστατες μπούρδες.

      Διαγραφή
    8. Μάλλον εσύ λες ανυπόστατες μπούρδες. Κάθε μέρα βλέπουμε τα νούμερα εδώ μέσα...

      Διαγραφή
    9. Να λες όλη την αλήθεια. Το πρωινό ήταν πρώτο στο σύνολο που κανάλια, διαφημιστές, κλπ δεν δίνουν μεγάλη σημασία. Στα νεανικά που δίνουν όλοι μεγάλη σημασία το πρωινό ήταν 5 στα 5 δευτερότριτο. Αν συνεχίσει έτσι πολύ σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές, ακόμα μία επιβεβαίωση ότι τα νούμερα στα νεανικά είναι τα πιο σημαντικά.

      Διαγραφή
    10. Είσαι διαφημιστής η κανάλι; Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες για την πρωινή ζώνη.

      Διαγραφή
    11. 10.20 Ό,τι ισχύει για ολόκληρη τη μέρα, ισχύει και για την πρωινή ζώνη. Όσο κι αν αυτό δεν σε ικανοποιεί ή δεν σε συμφέρει. Και στην τελική αντί να κάθεσαι να γράφεις κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, ρώτα ευθέως τον Πασχαλίδη να πάρεις την απάντηση σου. Μας έχεις ζαλίσει.

      Διαγραφή
    12. Δεν χρειάζεται να είμαι διαφημιστής ή κανάλι για να το ξέρω. Το λένε και το γράφουν εδώ και χρόνια τηλεοπτικές εκπομπές και σάιτ. Ακόμα και το σάιτ στο οποίο σχολιάζεις με τα νεανικά ασχολείται. Έτσι είναι η κατάσταση. Τώρα αν εσύ θες να απαλύνεις την αποτυχία του Λιάγκα και να παρηγοριέσαι με το σύνολο πρόβλημά σου. Ψέμματα όμως δεν θα λες. Εκτός αν θες να προκαλείς για να ασχολούμαστε μαζί σου. Τότε το πρόβλημά σου είναι άλλο και δεν είμαστε εμείς οι ειδικοί γι αυτό.

      Διαγραφή
    13. 11:00 έχεις σοβαρό πρόβλημα. Αν δεν δουλεύεις σε απέναντι εκπομπή δες το. Από το πουθενά κάνεις επίθεση για μια πρωινή εκπομπή; είσαι με τα καλά σου;

      Διαγραφή
    14. 12:42 εσύ είσαι με τα καλά σου; Γράφεις συνεχώς ανυπόστατα πράγματα και ξεσπάς τα νεύρα σου επειδή δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμενες και τα ήθελες. Να το κοιτάξεις, τραγικό!

      Διαγραφή
    15. Ούτε ένα ανυπόστατο δεν έγραψα. Εσύ θέλεις να μας δείξεις ότι το Πρωινό δεν είναι πρώτο, ενώ το βλέπουν περισσότεροι τηλεθεατές. Μιλάς για ένα νεανικό κοινό που δεν υπάρχει στην συγκεκριμένη ζώνη. Συνέλθε

      Διαγραφή
  4. Η εκπομπή από πέρσι δεν βλέπεται. Φωνές ακατάπαυστες και λαϊκισμός. Στο νεανικό δεν έχουν καμία τύχη φέτος. Κι από αυτά που λέει φαίνεται μόνο πανικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com