Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Μάγισσα του ANT1 μπαίνει στο Netflix... - Όλο το ρεπορτάζ

 


Σε προχωρημένες επαφές ΑΝΤ1 και Netflix για συμφωνία - πακέτο προκειμένου η ελληνική σειρά " Η Μάγισσα " να «παίξει» στη συνδρομητική πλατφόρμα.


Οπως αποκαλύπτει η Real News, σε μια συμφωνία-πακέτο με το Netflix, η οποία θα δώσει διεθνή αέρα σε φιλόδοξες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, προχωρά το επόμενο διάστημα ο ΑΝΤ1. Μία από τις σειρές που θα περιλαμβάνεται στη συμφωνία είναι «Η Μάγισσα».


Σύμφωνα με τις πληροφορίες , η διοίκηση του ομίλου βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με την αμερικανική τηλεοπτική πλατφόρμα-κολοσσό, με τις τελικές ανακοινώσεις για το μεγάλο deal να αναμένονται σύντομα.


Στην κορυφή της λίστας των σειρών που αναμένεται να ενταχθούν στη συμφωνία-πακέτο με το Netflix φιγουράρει το σήριαλ «Η Μάγισσα», η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 25 Σεπτεμβρίου.


Τον δρόμο για διεθνή μετάδοση παίρνουν οι οι Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ γενικότερα το Netflix προσπαθεί να δημιουργήσει ελληνική ταινιοθήκη, μετά και την είσοδο του «Maestro» το 2022 και ταινιών όπως η «Ευτυχία», ο «Καζαντζάκης» και οι τρεις ταινίες «Bachelor».

Δημοσίευση σχολίου

26 Σχόλια

  1. Ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρει το νετφλιξ. Θέλω όμως να πάρει και τις Ψυχοκορες. Υπέροχη σειρά και πολύ καλή εικόνα. Κρίμα να παίζει σε ένα Αντ1+ κι όχι στο κανάλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάμαι πως όταν είχε μπει πέρσι το Maestro στο Netflix είχατε τρέξει αμέσως να κράξετε όσοι τώρα λέτε μπράβο στη Μάγισσα και γράφατε σιγά την πλατφόρμα, σιγά την επιτυχία κλπ κλπ...
    Εγώ θα πω μπράβο στη Μάγισσα (παρόλο που δεν θέλω να το δω), μπράβο στο Maestro, μπράβο και στο Κάνε ότι Κοιμάσαι που κατέκτησε το βραβείο καλύτερης σειράς στα διεθνή βραβεία της Σεούλ και φυσικά δεν μπήκε κανείς εδώ μέσα στον κόπο να γράψει μισή λέξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ που έχω γράψει το πρώτο σχόλιο έχω να πω ότι οταν έμαθα οτι ο maestro(που το εβλεπα κάθε εβδομάδα) θα έμπαινε στο Netflix χάρηκα παρα πολυ και το είχα γράψει και εδώ, οπότε σταμάτα να βλέπεις φαντάσματα γιατι δεν δουλεύουμε όλοι σε τηλεοπτικούς σταθμούς όσοι γράφουμε σχόλια εδώ μέσα

      Διαγραφή
    2. Επίσης το καλοκαίρι κάθισα και είδα το κάνε οτι κοιμάσαι και μου άρεσε πολύ και φυσικά χάρηκα που πήρε το βραβείο

      Διαγραφή
    3. 5:52 Εσύ σταμάτα να νομίζεις ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σου. Μίλησα εγώ για σένα και αμέσως μυγιάστηκες; Ξέρουν καλά ποιοι είναι αυτοί που εννοώ στο σχόλιο.

      Διαγραφή
    4. 5:26 πόσο δίκιο έχεις! Το τι κράξιμο είχε φάει το maestro και ακόμα και το Netflix δεν περιγράφεται. Και αυτό μόνο και μόνο γιατί επρόκειτο για σειρά του μέγκα.

      Διαγραφή
  3. «Θυμάμαι πως όταν είχε μπει πέρσι το Maestro στο Netflix είχατε τρέξει αμέσως να κράξετε όσοι τώρα λέτε μπράβο στη Μάγισσα» Αυτά έγραψες και ο μόνος που είπε μπράβο είμαι εγώ άρα μην μου λες οτι δεν είναι για μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε δεν παίζεσαι! Μα τι άλλο να κάνω για να σε πείσω ότι δεν εννοώ εσένα; Η λέξη "μπράβο" που έγραψα εννοεί με την ευρύτερη έννοια κάποιον που συγχαίρει. Μην το παίρνεις κι εσύ τελείως κυριολεκτικά. Υπάρχουν κι άλλα σχόλια εκτός από το δικό σου, αλλά και άλλες αναρτήσεις εκτός από αυτή εδώ που στα σχόλια συγχαίρουν τη Μάγισσα.

      Διαγραφή
  4. Μην ασχολείσαι, έχει θέμα με τον ΑΝΤ1. Εδώ και καιρό όταν βλέπει θετικό σχόλιο για κάτι αυτού του καναλιού αφηνιάζει. Ανεξήγητος ο λόγος. Αν είναι άνθρωπος εκτός χώρου, χρήζει βοήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον εννοείς; Σε ποιο σχόλιο αναφέρεσαι;

      Διαγραφή
    2. 6.53 Τι λες βρε στόκε; Να διαβάζεις ξέρεις; Να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις; Μάλλον όχι γιατί αλλιώς δεν θα πετούσες παπαριές για τον ΑΝΤ1. Το ότι εσύ έχεις κόλλημα με το κανάλι αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους! Άντε αρρωστάκι.

      Διαγραφή
    3. Είναι φανερό ποιός είναι το αρρωστακι. Μάλλον θεωρείς ότι αν γράψεις κάτι αρνητικό θα το πιστέψουν όλοι. Είσαι για γέλια και για κλάματα.

      Διαγραφή
    4. Μάλλον εσύ θεωρείς πως αν γράψεις κάτι θετικό για το κανάλι σου και αρνητικό για τα υπόλοιπα θα το πιστέψουν όλοι. Σε έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και σε δουλεύουν κάθε μέρα. Γελάει ο κόσμος με τα ρεζιλίκια σου πια.

      Διαγραφή
    5. Α και κάθε μέρα αχαχαχχα όχι ότι έγραψα πρώτη φορά κάτι για την Μάγισσα. Αλήθεια εσύ 24ωρες το 24ωρο είσαι μέσα σε αυτό το σάιτ και παρακολουθείς τα σχόλια;

      Διαγραφή
    6. Δεν είμαι σαν τα μούτρα σου αρρωστάκι να κάθομαι όλη μέρα να γλείφω συγκεκριμένα κανάλια όπως εσύ. Τραγικός απλά! Συνέχισε να ρεζιλεύεσαι!

      Διαγραφή
    7. Όχι ότι στο έχουν πει διαφορετικά άτομα. Η κατασταση σου είναι τραγική.

      Διαγραφή
    8. Κρίμα νέο παιδί! Με τόσο Αντ1 όλες τις ώρες το μυαλό σου έχει γίνει πιλάφι! Τραγικό!

      Διαγραφή
  5. Αν συνεχίσετε κάποιοι να τσακώνεστε με τον τρόπο που συμβαίνει σε αυτή την ανάρτηση καλά μας κάνουν και κλείνουν τα σχόλια. Ηρεμήστε βρε παιδιά. Τέτοιος καημός και πάθος για τα κανάλια και τις επιτυχίες ή αποτυχίες τους!! Χαλαρώστε λίγο. Αυτή η είδηση θα έπρεπε να μας κάνει όλους να χαιρόμαστε. Όσες περισσότερες Ελληνικές παραγωγές μπαίνουν στην πλατφόρμα του Netflix -από οποιοδήποτε κανάλι- τόσο το καλύτερο για τις Ελληνικές παραγωγές!!! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι! Κάποιοι μπαίνετε εδώ με μόνο στόχο να τσακωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά να τα πεις στον 6.53 που μπαίνει πάντα για καβγά και γράφει για τους άλλους ότι χρήζουν βοήθειας. Είναι φανερό σε όλους ποιος το ξεκινάει.

      Διαγραφή
  6. Απο τα σχολια και μονο καταλαβαινουμε την αναμονη και τον ντορο για τη μαγισσα και ποσο εχει τσουξει ορισμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά λες ότι οι άλλοι χρήζουν βοήθειας. Ξεκίνα από τον εαυτό σου καλύτερα που ακόμα κάθεσαι και γράφεις για τη Μάγισσα. Τραγικό!

      Διαγραφή
    2. 8:47 μην ασχολείσαι το άτομο έχει θέμα. Το εκνευρίζει οτιδήποτε πουν για τον ΑΝΤ1. Είναι μόνιμα μέσα σε αυτό το σάιτ και απαντά σχεδόν άμεσα . Τραγικό. Ζωή μηδέν.

      Διαγραφή
    3. Τράβα κοιμήσου ρε. Έχεις να σηκωθείς πρωί να δεις Λιάγκα τρομάρα σου!

      Διαγραφή
  7. Για να λένε οτι έχουν κάνει συμφωνία πακέτο με νετφλιξ, μαλλον θα δώσουν κι αλλες σειρές του αντ1+ οπως σερρες κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com