Ticker

10/recent/ticker-posts

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Εντυπωσίασε αλλά δεν έτυχε μεγάλης τηλεθέασης... Αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό



Πρεμιέρα έκανε η πολλά υποσχόμενη σειρά της ΕΡΤ1 "Η ΠΑΡΑΛΙΑ".

Η σειρά απέσπασε πολύ καλές κριτικές στο X που ωστόσο αυτό δεν μεταφράστηκε σε τηλεθέαση μιας και κινήθηκε σε ικανοποιητικά ποσοστά , όχι όμως μεγάλα μιας και ο ανταγωνισμός στα άλλα κανάλια δεν έχει μπει.

Αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό:

22:45:00 - 22:59:59 7,7
23:00:00 - 23:14:59 11,2
23:15:00 - 23:29:59 13,5
23:30:00 - 23:44:59 14,2
23:45:00 - 23:59:59 11,9

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 11,7%

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Τόσο περίμενα αλλά ήθελα παραπάνω. Για να δούμε τι θα κάνει σήμερα. Καλά έκανε η ΕΡΤ και το ξεκίνησε τόσο νωρίς ώστε να μαζέψει τηλεθεατές μέσα στην εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα λες και άσχημα τα νούμερα αυτά για ΕΡΤ1 και για πρεμιέρα. Συμφωνώ πως οι απέναντι δεν έχουν ξεκινήσει και πρέπει να δούμε τί θα κάνει και στα επόμενα επεισόδια αλλά η αρχή της σειράς για το συγκεκριμένο κανάλι δεν είναι κακή. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για τη σειρά αν είναι καλή ή κακή γιατί δεν την είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς να έχει τηλεθέαση όταν δεν το πήρε χαμπάρι ο κοσμος; Ούτε καν στο ΕΡΤΦΛΙΞ δεν ανέβηκε η πρεμιέρα, οπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά ποσοστά είναι για την ΕΡΤ που είχε μέσο όρο 5,6. Το διπλάσιο έκανε η σειρά. Επίσης παίζει αρκετά αργά που θεωρώ θα την οφελήσει. Αν κρατήσει αυτό το ποσοστό θα είναι εντάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πέρυσι και πρόπερσι έτσι ξεκίνησαν οι σειρές της ΕΡΤ και κατέληξαν στο 1-3%.
    Υπάρχουν τα νούμερα, όποιος θέλει ας τα δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και; Τι θες να πεις με αυτό; Η ΕΡΤ βγάζει υπέροχες σειρές, άλλο που εσείς δεν λέτε να τις εκτιμήσετε και να πατήσετε το 1 στο τηλεκοντρόλ...

      Διαγραφή
    2. Άλλη δουλειά δεν είχαμε, να καθόμαστε να στηνόμαστε 5 μέρες τη βδομάδα με όλες τις σαπουνόπερες εποχής σε όλα τα κανάλια. Μια χαρά το πατάμε το 1 στο τηλεκοντρόλ όταν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο. Προσωπικά έβλεπα τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1 και τις 3 σεζον. Να την κάνανε εβδομαδιαία την Παραλία να την βλέπαμε, έχουμε και ζωή δε μπορούμε να στηνόμαστε όλη τη βδομαδα για ενα σηριαλ.

      Διαγραφή
  6. Είναι χαμηλά αυτά τα νούμερα για πρεμιέρα. Τι θα πει για την ΕΡΤ είναι καλά νούμερα; Μιλάμε για μια πολυδιαφημισμένη σειρά και η πρεμιέρα της έγινε σε μέρα που τα υπόλοιπα κανάλια δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη το νέο τους πρόγραμμα. Αναμένεται μεγάλη πτώση στα επόμενα επεισόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πτώση να έχει στα επόμενα δεν πειράζει. Η ΕΡΤ δεν κόβει σειρές όπως οι άλλοι, οπότε αυτοί που την παρακολουθούν θα την απολαύσουν ολοκληρωμένη. Και οι περισσότεροι επιλέγουν ertflix πάντα, οπότε όλα μια χαρά.

      Διαγραφή
    2. Αυτό που λέτε ότι παίζει χωρίς ανταγωνισμό δεν το καταλαβαίνω. Εκείνη την ώρα είναι απέναντι άλλα προγράμματα οπότε ανταγωνισμός υπάρχει. Επίσης, όλα τα υπόλοια κανάλια θα βγάλουν την prime time τους μετα τις 20 του μηνός και μέχρι τότε όποιος παρακολουθεί την παραλία λίγο δύσκολο να αλλάξει κανάλι. Αλλά και στο 6% να πέσει, μια χαρά ποσοστό θα είναι για την ερτ. Ας περιμένουμε να δούμε τι νούμερα θα κάνουν και τα υπόλοιπα πολυδιαφημιζόμενα σήριαλ...

      Διαγραφή
    3. Εντάξει είναι λίγο υπερβολικό να λες πως παίζει χωρίς ανταγωνισμό γιατί οι άλλοι δεν δείχνουν μαύρο. Αυτό που εννοούν είναι πως οι υπόλοιποι δεν έχουν ρίξει στη μάχη τα νέα τους προγράμματα ή σειρές αγαπημένες σε μεγάλη μερίδα του κοινού που συνεχίζουν. Άρα δεν ξέρεις κατά πόσο τα νούμερα που τώρα κάνει θα συνεχίσουν όταν απέναντι θα έχει πιο έντονο ανταγωνισμό. Αλλά και πάλι είναι στην ΕΡΤ1 αν καταφέρει να σταθεί σε ένα μονοψήφιο πάνω του 5% νομίζω πως οι υπεύθυνοι δεν θα είναι δυσαρεστημένοι. Αυτοί στην ΕΡΤ κοιτάνε πολύ και το ERTFLIX αν πάει καλά εκεί τότε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι θα είναι.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com