Ticker

10/recent/ticker-posts

Δυνατά ποσοστά τηλεθέασης για τον Έρωτα Φυγά - Αναλυτικά τα 15 σε Σύνολο και 18-54



Με δυνατά νούμερα τηλεθέασης έκανε χθες το βραδύ πρεμιέρα ο Έρωτας Φυγάς στο OPEN.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης η πολλά υποσχόμενη σειρά έκανε 11,5% στο δυναμικό κοινό  ενώ στο σύνολο χτύπησε το 21,9%.


Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης δραματικής σειράς έρχεται και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Όλα όσα ήταν δεδομένα θα ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή, οι ισορροπίες και οι συμμαχίες θα καταρρεύσουν, ενώ οι εχθροί του παρελθόντος θα συμμαχήσουν ενάντια στους νέους κινδύνους που έρχονται απειλητικά και θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους. 

Οι ήρωές μας θα βρεθούν σε νέα μονοπάτια, σε νέα σταυροδρόμια και θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των αγαπημένων τους. 

Καινούρια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους και η παρουσία τους θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή. Καλά κρυμμένα μυστικά και αναπάντεχες αποκαλύψεις θα φέρουν στην επιφάνεια οδυνηρές και απροσδόκητες αλήθειες που οι πάντες αγνοούσαν. 

Πρωταγωνιστής όπως πάντα, ο έρωτας, ένας «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ» που προσπαθεί να βγει στο φως, να ανασάνει και να αναστηθεί από τις στάχτες του παρελθόντος, θέλοντας να νικήσει τα σκοτάδια που συνεχίζουν να απλώνονται σθεναρά σε κάθε του βήμα.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. πραγματικα σαρωτικα. το οπεν θα ανοιγει σαμπανιες. ειναι η καλυτερη σειρα δεν εχανα δευτερολεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έκαναν ο,τι πιο έξυπνο. Έπαιξαν όλο τον κύκλο το καλοκαίρι κ προφανώς προστέθηκαν αρκετοί νέοι τηλεθεατές. Μακάρι να συνεχίσει το ίδιο καλά γιατί η σειρά αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτη φορά μετά τον Αυτιά βλέπω τόση μεγάλη διαφορά στο δυναμικό και στο συνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεωρω τα ποσοστα ικανοποιητικα,αλλα βασει της καλοκαιρινης της επαλεασης περιμενα 30ρια,στο συνολο και 15αρια στο δυναμικο απουσια και του ανταγωνισμου απεναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μην ξεχνάμε ότι εκτός από τις επαναλήψεις, η σειρά δεν είχε προμο από κάποια εκπομπή του καναλιού. Και το καθημερινό πρωινό και του σαββατοκύριακο ξεκινούν αργότερα. Θεωρώ ότι η σειρά έδειξε την αξία της και σε ανθρώπους που την παρακολούθησα για πρώτη φορά το καλοκαίρι. Και από ο, τι φαίνεται, ο δεύτερος κύκλος θα είναι πολύ πιο δυνατός. Γενικά ο Φυγάς είναι μια ήρεμη δύναμη με πολύ καλά υλικά που αν είχε και μεγαλύτερο σπρώξιμο θα πήγαινε ακόμη καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο οπεν τελικά κοιτάμε το σύνολο του κοινου ετσι; γτ το 11 στο νεανικο δεν ειναι επιτυχία για κανενα λόγο.... βάλτε λίγο μια λίστα σε ποιο καναλι κοιτάμε τι να ξέρουμε τι να περιμενουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com