Ticker

10/recent/ticker-posts

Στην 1η θέση η Καινούργιου - Συνεχίζει να κρατά το BREAKFAST@STAR - Αναλυτικά όλες οι πρωινές εκπομπές (15/9/2023)



Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Οι περισσότερες πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές έκαναν ήδη πρεμιέρα και η πρώτη εβδομάδα στην αρένα έχει ολοκληρωθεί.

Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 12,1
SUPER KATERINA 18,8
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 11,5
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 8,5
FAY S TIME 8,8
BREAKFAST@STAR 13,3
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 10,2
ΠΡΩΙΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΝ 3,9

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.



ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. Θα ανέβουν τα τέταρτα ανά ζώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Super Κατερίνα είναι πρώτη. Όλη την εβδομάδα ήταν πρώτη. Νομίζω θα συνεχίσει να είναι πρώτη. Το κοινό που την παρακολουθεί θα την κατατάσσει στην πρώτη θέση. Δε χωράει αμφιβολία σε αυτό. Το βλέπουμε από πέρσι αυτό. Το Πρωινό είναι πρώτο δύο σύνολο όμως και θα παραμείνει πρώτο σε αυτό το κοινό. Το Breakfast at Star φέτος θα κάνει διψήφια. Το Πάμε Δανάη θα σταθεροποιηθεί γύρω στο 10-12%. Το Fay's Time δυσκολεύεται άλλα έχει πολλά τηλεοπτικά νέα. Το Πρωίαν σε είδον θα κάνει 5%. Το Πρωινό Σουσού αργεί ακόμη άλλα δεν πιστεύω ότι θα κάνει πάνω από 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελάει ο κόσμος όλο που έχει κοινό η Καινούργιου. Συνέλθεεεε

      Διαγραφή
    2. 11.04 Τι εννοείς; Όλοι αυτοί που την βγάζουν πρώτη πως λέγονται; Δεν είναι κοινό;

      Διαγραφή
    3. Όλοι αυτοί είναι ένα υποσύνολο κοινού. Οι περισσότεροι τηλεθεατές βλέπουν κάτι άλλο.

      Διαγραφή
    4. 11.09 Ε τότε άμα είναι έτσι όπως το γράφεις, αυτό ισχύει για κάθε εκπομπή, όχι μόνο για την συγκεκριμένη!!!

      Διαγραφή
    5. Εννοείται αυτό. Δεν το λέω μόνο για την Καινούργιου.

      Διαγραφή
  3. Η εκπομπη της φαιης εχει περιθωρια ανόδου και βελτίωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολογισμός 1ης εβδομάδας:
    + πρωτιά Καινούργιου, σταθερά 2ο με διψήφια το μπρέκφαστ, η ΕΡΤ ναι μεν τελευταία αλλά ανεβασμένη, καλά νούμερα σε σχέση με τον μ.ο. της και καλύτερα από τα περσινά του μεσημεριού.
    - Λιάγκας σταθερά 3ος πολύ χαμηλότερα από ότι περίμεναν, Ζήνα πολύ χαμηλά κι εκείνη ειδικά για κάποια που οι άλλοι «πατούν στα βήματά τους».
    Μέτρια με σκαμπανεβάσματα Δανάη και Σκορδά.
    Κι εγώ δεν πιστεύω πως η Τσολάκη θα κάνει πάνω από 10 και θα αλλάξει πολλά πράγματα. Ίσως να αλλάξει μόνο την σειρά των 2-3 τελευταίων στην κατάταξη. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοδικά ο Λιάγκας και η Καινούργιου. Η Τσολάκη θα ρίξει την Καινούργιου και το πρωινό του STAR γιατί θα έχει παρόμοιο πρόγραμμα.

      Διαγραφή
  5. Η πρώτη εβδομάδα ήταν μια αποτυχία για τον Λιάγκα. Τον πέρασε μέχρι και το πρωινό του σταρ! Και είχε επικαιρότητα φουλ (πλημμύρες, πισπιρίγκου, κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάρωσε ο Λιάγκας την πρώτη εβδομάδα. Οι περισσότεροι τηλεθεατές τελικά είδαν Το Πρω1νό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ θα το ήθελες το ξέρω, αλλά δυστυχώς για σένα αυτά που γράφεις είναι βγαλμένα από την κοιλιά σου και μόνο...

      Διαγραφή
    2. Από πότε σαρώνει ο τρίτος;

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς για κάποιους ο Λιάγκας είναι πρώτος μιας και τον βλέπουν περισσότεροι τηλεθεατές. Επίσης ακόμα και στο υποσύνολο του νεανικού κοινού δεν προκύπτει 3η θέση μιας και το πρωινό του Star δεν είναι δεύτερο στον κοινό ανταγωνισμό 10 με 1. Προσπαθήστε να μας πείσετε ότι η Καινούργιου είναι πρώτη σε 10 νοικοκυριά που φτιάχνουν το δυναμικό κοινό στα πρωιναδικα.
      Επίσης γιατί μερικοί είναι και βλάκες και νομίζουν ότι κάνω θεό τον Λιάγκα στα πρωινά ενημερωτικά ο ΣΚΑΪ σαρώνει τα πάντα.

      Διαγραφή
    4. 12:35 τότε να πείτε στα κανάλια που δεν ξέρουν από τηλεόραση και στα τηλεοπτικά σάιτ που γράφουν συνήθως μόνο τα νεανικά που και εκείνα μάλλον δεν ξέρουν από τηλεόραση και στους χορηγούς επίσης που δεν τους ενδιαφέρει φαίνεται να πουλούν τα προϊόντα τους, να πάψουν να ασχολούνται με τα νεανικά και να κοιτάνε το σύνολο. Όλοι τους βλάκες είναι και εσύ είσαι ο έξυπνος. Άνοιξέ τους τα μάτια.

      Διαγραφή
    5. Ναι μας πεισατε τοσο πολυ κοιτανε το συνολο για αυτο ο λιαγκας ειχε θεμα στα εμπορικα του περσι . Ζηνα και λιαγκας κανουν παρεα μονο σε υπεργλικες

      Διαγραφή
  7. Μάλλον πονάει πολύ να ακούτε την αλήθεια. Tvnea θα είχε ενδιαφέρον να μας λέτε πόσους χιλιάδες τηλεθεατές βλέπουν στο δυναμικό κοινό τα προγράμματα και πόσο συνολικά σε όλα τα κοινά. Άντε γιατί με μερικούς θα χάσουμε την λογική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το ίδιο το tvnea έλεγε πως πλέον μετράει μόνο το δυναμικό κοινό. Μάλιστα σε κάποια φάση είχε προειδοποιήσει ο διαχειριστής πως όσα σχόλια αναφέρονταν σε σύνολο κοινού θα διαγράφονταν.

      Διαγραφή
    2. Πάντως τους παρουσιαστές τους διώχνουν και τις εκπομπές τις σταματούν όταν δεν κάνουν νούμερα στα νεανικά και όχι στο σύνολο, ιδιαίτερα στην ψυχαγωγία και σε εκπομπές σαν του Λιάγκα.

      Διαγραφή
    3. Έχουν εδώ και καιρό πει πως δε θα βάζουν το σύνολο αφού αυτό που νοιάζει κυρίως τα κανάλια είναι το δυναμικό. Μπορεί στα δελτία τους όποτε τους βολεύει να βάζουν το σύνολο και άλλα κοινά αλλά το δυναμικό είναι αυτό που κινεί τα νήματα. Το σύνολο αν το βάλουν θα είναι για μια δύο μέρες άντε για την πρώτη εβδομάδα που έχουν τα κανάλια σημαντικές πρεμιέρες π.χ. η ζώνη του prime time.

      Διαγραφή
  8. Χλιαρό ξεκίνημα για τη Ζήνα φέτος αλλά με την εμπειρία που έχει η συγκεκριμένη θα βρει τρόπο να τα ανεβάσει τα νούμερα της. Το χλιαρό της ξεκίνημα δεν το εκμεταλλεύτηκε η Σκορδά που τις περισσότερες μέρες της πρώτης της εβδομάδας ήταν χαμηλά. Έκπληξη ως τώρα το Star η Καινούριου σταθερά πρώτη ο Λιάγκας δε ξεκίνησε καλά αλλά όπως και η Ζήνα ξέρει και αυτός να γυρίζει το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com