Ticker

10/recent/ticker-posts

Πανηγυρίζει ο ΑΝΤ1 με την Μάγισσα - Η πρεμιέρα κέρδισε τις εντυπώσεις με 1.971.000 τηλεθεατές




Η πρεμιέρα κέρδισε τις εντυπώσεις και τη μάχη της πρωτιάς με 1.971.000  τηλεθεατές.

Με διθυραμβικά σχόλια υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό την πρεμιέρα της «Μάγισσας» και της έδωσε την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54.  

Η δυνατή ιστορία, η κινηματογραφική αισθητική, το σημαντικό καστ και οι καταξιωμένοι συντελεστές-δημιουργοί άνοιξαν, για ακόμη μια φορά,  έναν νέο, καινοτόμο δρόμο για τις εγχώριες τηλεοπτικές παραγωγές.   

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τη «Μάγισσσα» παρακολούθησαν, έστω και για 1’ στο γενικό σύνολο, 1.971.000 τηλεθεατές.  

Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά του ΑΝΤ1 προηγήθηκε του ανταγωνισμού με 1,4 μονάδες διαφορά, καταγράφοντας 18,3%, ενώ το πιο πιστό κοινό της ήταν οι γυναίκες, οι οποίες της έδωσαν ποσοστό μέχρι και 24,1%.

H «Μάγισσα», όμως, έκανε αίσθηση και στα social media, όπου οι χρήστες αναφέρθηκαν στις εξαιρετικές ερμηνείες και στην υψηλών προδιαγραφών παραγωγή.

Το hashtag #Magissa ήταν πρώτο trend στο twitter (X), όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς, αλλά και για πολλές ώρες μετά, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη σχόλια.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ποσο απελπισμενοι πρεπει να ειναι για να βγαζουν δελτιο τυπου θριαμβολογιας απο την πρωτη μερα?Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάτσεις και μετρήσεις τα δελτία τύπου του ALPHA που θριαμβολογούν ακόμα και περίοδο δύο ημερών ή και μίας ημέρας, τότε μάλλον δεν υφίσταται θέμα απελπισίας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, επικοινωνιακά είναι ωφέλιμο για κάθε επιχείρηση να ακούγεται ότι πετυχαίνει συνέχεια σε κάτι, ακόμα και αν αυτό το κάτι είναι αέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όλα τα σάιτ στα νεανικά είναι πρώτος ο σασμός. Ακόμα και στο δικό σας που δημοσιεύετε τα καθαρά. Πώς λένε ότι είναι πρώτη η μάγισσα στα νεανικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ΑΝΤ1 μιας και αφορμή στάθηκαν τα σχόλιά σας, μας απάντησαν ότι η σειρά στην ώρα προβολής του ήταν πρώτη σε σχέση με τον ανταγωνισμό, που πράγματι αυτό είναι αληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη αν καταλαβαίνω καλά στο σλοτ 9-11 ήρθε πρώτος ο αντ1, επειδή αλφα, σκάι και μέγκα ειχαν μιση ωρα επανάληψη και έπεσαν τα νουμερα τους για 2 τέταρτα. Σωστά; Μαλιστα. Αναρωτιέμαι οι διαφημιστέςσε ποιο απο τα 2 θα χώσουν παραπάνω λεφτά.
      Πάντως ο Αλφα δεν ανέβασε στο webtv του ούτε σασμό ουτε παράδεισο ώστε να αναγκάσει τον κόσμο να το δει λάιβ. Ακομα και τωρα που του λενε να ανεβασει τα επεισοδια, λεει σε λίγες μέρες. Παλιά τα ανέβαζε αμεσως μετά την προβολή.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com