Ticker

10/recent/ticker-posts

Αποκαλυπτικό: Η αβεβαιότητα και οι καθυστερήσεις στο OPEN προκαλούν διαρροές δημοσιογράφων...


Όλο και πιο πολλοί δημοσιογράφοι αποχωρούν από το OPEN καθώς δεν έχει υπογράψει κανένας. Οι εκπομπές των άλλων καναλιών προσπαθώντας να "χτίσουν" ομάδες πίσω από τις κάμερες εκμεταλλεύονται την κατάσταση στην Παιανία και πετυχαίνουν μεταγραφές. 

Όλοι στα λόγια ξέρουν ότι θα είναι, ωστόσο δεν έχει υπογράψει κανείς. Μέσα στην εβδομάδα στόχος των ιθυνόντων είναι να λυθούν τα γραφειοκρατικά θέματα που απομένουν στη συμφωνία Κοκλώνη - Σαββίδη, να υπογράψουν οι παρουσιαστές και από την επόμενη εβδομάδα και οι υπόλοιποι. 

Μέχρι τότε όμως οι παρουσιαστές των εκπομπών φοβούνται και για άλλες διαρροές συνεργατών από τις ομάδες τους εξαιτίας της ανασφάλειας που επικρατεί. 

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. δε πειραζει με τον τριανταφυλλο και την πιεριδη και την τσαλαπατη το οπεν εχει το κεφαλι του ησυχο δεν χρειαζεται να κλεισει κανεναν αλλο. χαχαχα. δε παμε καλα. παιζει να ειναι η πρωτη φορα στα τηλεοπτικα χρονια που τελος αυγουστου δεν εχει ανακοινωθει το ροστερ παρουσιαστων που θα απαρτιζουν τη ψυχαγωγια στο καναλι. απλα ντροπη. απορω πως τοσος κοσμος εχει αναμενει τετοια ανασφαλεια χωρις να εχει υπογραψει τελος αυγουστου. αλλα ξανα λεω δεν εχει αναγκη το οπεν εχει τα παιδακια του πρωινου αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και το μόνο που ξέρουμε για το Open είναι ότι η Εύα Αντωνοπούλου θα είναι παρουσιάστρια του δελτίου.

    1) Ποιος θα αναλάβει το πρωινό 10-1 μετά την αποχώρηση Μαγγίρα; Πότε θα ανακοινωθεί η Τσολάκη; Τι τίτλος θα έχει και ποιους συνεργάτες; Πότε θα βγει trailer να το μάθει ο κόσμος;
    2) Θα κάνει τελικά η Ζαρίφη μεσημεριανό; Συνεργάτες, περιεχόμενο, trailer, πρεμιέρα; Θα είναι 3ωρη ή 4ωρη για να καλύψει το κενό της απογευματινής ζώνης;
    3) Στην prime time θα έχει κανένα πρόγραμμα πχ αυτό που είπαν με τον Κουσουλό που έφυγε από τη Ζήνα;
    4) Τελικά ποιος θα κάνει το πρωινό του ΣΚ; Πιερίδη, Αλιμπέρτη, Μαλέσκου; Με ποια ομάδα, τίτλο και trailer;
    5) Το μεσημεριανό του ΣΚ;
    6) Η Πανιά τελικά θα κάνει τα Παρατράγουδα όπως είπαν;
    7) Η Στικούδη τελικά θα κάνει το θεατρικό reality όπως είπαν;
    8) Η Αλιμπέρτη τελικά τι θα κάνει στο Open μετά το τέλος από τον ANT1;
    9) Θα βγάλει σειρές οι BarkingWell στο Open όπως είχαν είπαν;

    Μου φαίνεται πατάτα το σχέδιο Κοκλώνης-Open όπως και το 2018 που άνοιξε το κανάλι 28 Οκτωβρίου χωρίς trailer και χωρίς τίποτα και το πολυδάπανο πρόγραμμα τότε και οι χρυσές μεταγραφές έκαναν 2% για όλη τη σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να αγιασει το στομα σου. μεσα στο μυαλο μου εισαι οπως ακριβως θα τα ελεγα και εγω. ειναι δυνατον 23 Αυγούστου το καναλι να μην εχει ανακοινωσει καν παρουσιαστες; δεν επρεπε ηδη να διαφημιζεται και να ειναι γνωστο στο τηλεοπτικο κοινο οτι το καθημερινο πρωινο το εχει τσολακη. το μεσημεριανο ζαριφη, το πρωινο σκ οποιος το παρει, το μεσημεριανο σκ ο νασος γουμενιδης και το απογευμα σκ η πανια; ειναι εντελως φαουλ για το οπεν. δεν υπαρχει καμια αναμονη κοινου οταν οι απεναντι ηδη εχουν βγαλει τρειλερ.

      Διαγραφή
  3. Αυτό το κανάλι μια σωστή σεζόν δεν είχε.

    1) Ή που θα έβαζε πανάκριβα προγράμματα Τσαντίρι, It' s show time, ποδόσφαιρο, σειρές Κοκκινόπουλου-Μανουσάκη που χωρίς διαφήμιση πάτωναν
    2) ή που θα είχε φτηνά προγράμματα τηλεπωλήσεων τύπου Πάνια, Νικολέττα Ράλλη και Ειρήνη Κολιδά
    3) ή φτηνές έως καθόλου παραγωγές τύπου Travel Guide, Τζωρτζέλα.
    4) ή καθόλου πρόγραμμα.
    5) ή θα χάριζε εκπομπές στους απέναντι όπως Μουτσινάς, Βούλγαρη-Χασαπόπουλος, Καινούργιου, Χρηστίδου, Αρβύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το όλο deal των 2 εταιρειών δεν έχει ολοκληρωθεί και το σημαντικό δεν έχει περάσει από την έγκριση του ΕΣΡ. Ναι, πρέπει να περάσει και από την έγκριση του ΕΣΡ γιατί είναι άλλη η αδειούχος εταιρεία και άλλος ο φορέας του προγράμματος. Εννοείται ότι θα αργήσουν και η φετινή χρονιά τους θα πάει έτσι. Απορώ πως κάποιοι στα σχόλια νόμιζαν ότι θα πάει διαφορετικά. Όποιος έχει γνώση με το τι παίζει με τέτοιου είδους οικονομικές συμφωνίες το γνώριζε. Πασαλείμματα θα κάνουν φέτος. Όπως έκανε και το mega στη πρώτη χρονιά και παρουσίασε το νέο του και ακριβό πρόγραμμα τη 2η χρονιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρα θα βλέπουμε Καλοκαίρι YES μέχρι Οκτώβρη μήνα και Έρωτα Φυγά πάλι από την αρχή 5 ώρες τη μέρα για γεμίσουν οι τρύπες του προγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το μεγκα την πρωτη του χρονια αν θυμαστε ιουλιου αυγουστο εβγαζε συνεχεια βιντεακια των γκραντε παρουσιαστων που ειχε κλεισει γιαι ειχε κλεισει τεραστια ονοματα. το οπεν δεν εχει βγαλει καν δελτιο τυπου για τη τσολακη και την ομαδα της που υποτιθεται ξεκιναει σε 17 μερες. ειναι δυνατον να ξεκινα σε 17 μερες η τσολακη και να μην εχει ανακοινωθει απ το σταθμο βρε παιδια; την πρωινη εκπομπη του σκ ποιος θα την κανει; αυτες οι 2 ζωνες ηταν στημενες παντα στο οπεν. δεν επρεπε ηδη αυτε οι 2ζωνες να εχουν ανακοινωθει απο το οπεν; εμενα ερασιτεχνισμο μου κανει ολο αυτο και απορω ποσο αγχος θα εχουν δημοσιογρφοι και παρουσιαστες που σε 17 μερες ανοιγει σεζον και αυτοι δεν εχουν υπογραψει καν συμβασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com